Kladno – Liberec 5:3 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
1:3 (0:0, 1:1, 0:2)
Piráti Chomutov
Sobota 05.10.2019, 12:00 • Mini WERK ARENA, Třinec • turnaj O Pohár DHL • 10. kolo
Partner:
     
    57:11
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti odskakují do dvoubrankového vedení! PETER LOBODOWSKI nahodil kotouč na Švančaru a následně si pro něj také dojel. Kotouč umístil pod horní tyč Švančarovy branky a třineckému brankáři nedal žádnou šanci. Asistence: Tomáš Jungvirt.
     
    46:46
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti jdou opět do vedení! Střelou ze zápěstí z levého kruhu dostal puk za záda Švančary DENIS ZEMAN. Asistence: Josef Koláček.
     
    39:32
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři dvě sekundy před vypršením přesilovky vyrovnávají stav utkání na 1:1! Po delším tlaku v útočné třetině se po kombinaci se Čmielem prosazuje třinecký zadák JAKUB VACULA. Asistence: Matouš Čmiel.
     
    37:55
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti skórují v oslabení! Kotouč dokázal na modré čáře vypíchnout MIROSLAV DANI a ze samostatného úniku dostává svůj tým do vedení. Na jeho střelu k levé tyči Švančara neměl nárok. Bez asistence.

    Dominik Stošek

    Branky a nahrávky: 40. Vacula (Čmiel) – 38. Dani, 47. Zeman (Koláček), 58. Lobodowski (Jungvirt)


    HC Oceláři Třinec: Švančara (Švehlák) – Mituchovič, Radzenciak, Jenáček, Vacula, Šulák (C), Adámek – Indrst, Pastor, Mikler, Geidl, Mastič, Čmiel, Čmiel, Plandor, Matěj (A), Stebel, Králík
    Piráti Chomutov: Běhula (Petržílka) – Šuráň, Seemann, Zeman (A), Ludvík, Ferbas, Vaněk, Jungvirt (A) – Švec, Dani, Popelka, Pech, Benda, Prokop, Jaroš (C), Veselý, Janeček, Koláček, Lobodowski

    Rozhodčí: Mrkva – Hlavatý, Tošenovjan
    thejrc.org