Třemošná – Plzeň 2:6 (kon.) | Zlín – HK MD Šumperk 5:4 (po pr.) | Technika Brno – Slavia 0:4 (kon.)
Havlíčkův Brod – Tábor 3:1 (kon.) | Jihlava – Pardubice 2:9 (kon.) | Hvězda Praha – Kladno 3:6 (kon.)
HC Litvínov – Chomutov 3:0 (kon.) | Třinec – Přerov 3:2 (kon.) | K. Vary – Kobra 7:1 (kon.)
Poruba – Vsetín 3:2 (kon.) | Liberec – Mountfield HK 1:3 (kon.) | Mladá Boleslav – Č. Budějovice 2:1 (kon.)
Olomouc – Vítkovice 0:4 (kon.) | Havířov – Kometa Brno 3:2 (po pr.) | PZ Kladno – Sparta 0:10 (kon.)
po prodl.
Berani Zlín
5:4 (2:1, 1:1, 1:2 - 1:0)
HK Mladí Draci Šumperk
Sobota 05.10.2019, 12:00 • PSG aréna, Zlín • Extraliga dorostu • Skupina Východ
Partner:
     
    64:11
    Zlín právě vstřelil branku!
    Berani získají o bod více než Šumperk! LUKÁŠ CHLUDIL si řekl o přihrávku, takže mu Čapka poslal kotouč zpoza své brány až do středního pásma. Nejproduktivnější hráč ligy se následně dostal přes dva bránícího hráče a přesně zakončil do pravé šibenice. Asistence: Adam Čapka.
     
    56:23
    Mladí Draci právě vstřelili branku!
    A opět to vypadá na prodloužení, tři a půl minuty před koncem Draci srovnávají! Kučera se blýskl dalším skvělým pasem, v předbrankovém prostoru našel JIŘÍHO FIBIGRA, který se štěstím procpal kotouč do sítě. Asistence: Jan Kučera.
     
    53:55
    Zlín právě vstřelil branku!
    Berani jdou opět do vedení, od vítězství je tak dělí jen šest minut! Chludil se dostal do úniku, který však nevzal na sebe, raději našel ještě lépe postaveného TOMÁŠE ŠEVČÍKA, který přesně zamířil nad pravé rameno Ryšavého. Asistence: Lukáš Chludil.
     
    47:56
    Mladí Draci právě vstřelili branku!
    Je opět vyrovnáno, zápas tak pomalu směřuje do prodloužeí! Kučera našel pěkným pasem volného MARKA NETOLICKÉHO, který střelou ke vzdálenější tyči překonal Hamrlu. Asistence: Jan Kučera.
     
    38:54
    Zlín právě vstřelil branku!
    Berani skórují ve vlastním oslabení a v závěru druhé periody jdou do těsného vedení! Lavička vyslal do útočného pásma MICHALA TOMEČKA, který přebruslil dva bránícího hráče a následně přesně zakončil do levé šibenice. Asistence: David Lavička.
     
    21:35
    Mladí Draci právě vstřelili branku!
    Drama pokračuje, Šumperk vyrovnává! Nahození od modré bylo sražena domácím bekem přímo na hůl PATRIKA JANECHA, který domácímu gólmanovi nedal střelou ke vzdálenější tyči šanci. Be asistence.
     
    15:41
    Zlín právě vstřelil branku!
    Žlutomodří jdou do vedení díky gólu třech Adamů! Jecho vyvezl kotouč do útočného pásma, kde se ho chopil Čapka, který přesným pasem našel ADAM LACIGA, který od levé tyčky bez problémů rozvnil odkrytou šumperskou branku. Asistence: Adam Čapka a Adam Jecho.
     
    08:08
    Zlín právě vstřelil branku!
    Berani vyrovnávají a nemohl se o to postarat nikdy jiný než LUKÁŠ CHLUDIL. Ten vypálil z první z levého kruhu, a i když měl Šedivý dobrý výhled, tak tvrdou ránu nedokázal zastavit. Asistence: Michal Tomeček a Matěj Mojžíš.
     
    03:02
    Mladí Draci právě vstřelili branku!
    Šumperk proměňuje úvodní tlak v první branku! JIŘÍ FIBIGR se dostal k puku, neváhál a z mezikruží ihned zakončil. Hamrla šel proti střele lapačkou, ale kotouč jen prudce zpomalil, takže se puk nakonec dostal za brankovou čáru. Bez asistence.
    Marken.cz

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 9. Chludil (Tomeček, Mojžíš), 16. Laciga (Čapka, Jecho), 39. Tomeček (Lavička), 54. Ševčík (Chludil), 65. Chludil (Čapka) – 4. Fibigr, 22. Janech, 48. Netolický (Kučera), 57. Fibigr (Kučera)


    Berani Zlín: Hamrla (Synek) – Nábělek, Sýkora, Burian, Čapka, Hoferek (C) – Chludil (A), Broža, Tomeček, Ševčík, Mojžíš, Matúšů, Laciga, Ramert, Frömel (A), Jecho, Lavička.
    HK Mladí Draci Šumperk: Ryšavý (Šedivý) – Seidenglanz, Minařík, Slabý, Kareš, Zavoral, Netolický, Blaško, Koutecký, Panáček – Burda, Slováček, Kučera (A), Fibigr (C), Trögner, Janech, Haas, Šucha.

    Rozhodčí: Šudoma – Kleprlík, Kučera
    ocianews.com