Vladivostok – Kunlun 2:1 (kon.) | Novosibirsk – Nižněkamsk 4:2 (kon.) | Jekatěrinburg – Dynamo Moskva 1:4 (kon.)
Magnitogorsk – N.Novgorod 2:3 (3:4 po s.n.) | CSKA Moskva – Riga 6:1 (kon.) | Petrohrad – Čeljabinsk 1:2 (kon.)
Viťaz – Spartak Moskva 1:2 (0:2 po s.n.)
konec
HC Sibir Novosibirsk
4:2 (3:1, 1:1, 0:0)
Neftěchimik Nižněkamsk
Sobota 05.10.2019, 12:30 • Ledovyj dvorec sporta, Sibir • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    34:07 Ilja MOROZOV - 4:2
     
    34:07
    Sibir právě vstřelil branku!
    Puk skutečně překročil brankovou čáru a domácí tak vedou 4:2! Pojďme si ještě připomenout, jak gól padl. Brankář Barulin rozehrál jen do napadajícího obránce ILJI MOROZOVA, který okamžitě posílal puk před branku, kde byl jeho spoluhráč. Kotouč trefil do brusle bránícího Brynceva a od ní se odrazil těsně za tyčku hostující svatyně – 4:2. Bez asistence.
    23:41 Alexej VOLGIN - 3:2
     
    23:41
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Hosté jsou za svou aktivitu odměněni snížením! Maxim Grošev zpoza branky přesně nahrál ALEXEJOVI VOLGINOVI, který se z pravého kruhu trefil nad levé rameno brankáře Säteriho – 3:2. Asistence: Maxim Grošev a Denis Kazionov.
    19:39 Mikael RUOHOMAA - 3:1
     
    19:39
    Sibir právě vstřelil branku!
    Také domácí využívají přesilovku a vedou zase o dva góly! Puustinen posílal z pravé strany puk před branku. Ten se od brusle bránícího hráče odrazil k MIKAELOVI RUOHOMAOVI, který ho napálil do odkryté klece Neftěchimiku. Bez asistence.
    17:12 Zijat PAJGIN - 2:1
     
    17:12
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Hosté přesilovku využívají a snižují! Na levé straně útočného pásma napřáhl ZIJAT PAJGIN, který propálil klekajícího obránce a také brankáře Säteriho, který to dostal takzvaně na dřevěnou nohu – tedy do prostoru mezi betonem a vyrážečkou – 2:1. Asistence: Marat Chajrullin a Alexandr Bryncev.
    15:27 Alexandr ŠAROV - 2:0
     
    15:27
    Sibir právě vstřelil branku!
    Domácí zvyšují svůj náskok! Krásně to udělal ALEXANDR ŠAROV, který se zmocnil kotouče ve vlastním obranném pásmu a pak si vystačil sám. Domácí útočník dojel do útočné třetiny, udělal oblouček na levou stranu a zápěstím pak vypustil puk do horního růžku nad lapačkou Barulina. Gólman Nižněkamsku toho navíc asi moc neviděl. Bez asistence.
    09:49 Alexandr TORČEŇUK - 1:0
     
    09:49
    Sibir právě vstřelil branku!
    Domácí se ujímají vedení! Po střele Jevgenije Česalina se puk odrazil do předbrankového prostoru, kde ho nadvakrát zametl za Barulinova záda ALEXANDR TORČEŇUK. Asistence: Jevgenij Česalin.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 10. Torčeňuk (Česalin), 16. Šarov, 20. Ruohomaa, 35. Ilja Morozov – 18. Pajgin (Chajrullin, Bryncev), 24. Volgin (Grošev, Denis Kazionov)


    HC Sibir Novosibirsk: Säteri (Krasikov) – Jokipakka, Loginov, K. Alexejev, Ilja Morozov, Chabarov, Timašov, Piganovič – Puustinen, Ruohomaa, J. Peltola (A) – Milovzorov (A), Sajustov, Šarov – V. Komarov, Torčeňuk (C), Česalin – Michajlov, Romancev, N. Korotkov.
    Neftěchimik Nižněkamsk: Barulin (Šaryčenkov) – R. Murphy (A), Rjasenskij, Bryncev, Pajgin, Aťušov (C), Šaripzjanov, An. Sergejev (A), Volgin – Porjadin, Z. Mitchell, White – Chajrullin, P. Kulikov, Černikov – Šiksatdarov, Chafizov, Bikmullin – Grošev, Šarifjanov, Denis Kazionov.

    Rozhodčí: Akuzovskij, Bukin – Zacharov, Strelcov

    Diváci: 7330
    ocianews.com