Česko – Norsko 8:0 (kon.)
konec
Česko
8:0 (1:0, 3:0, 4:0)
Norsko
Sobota 05.10.2019, 12:30 • Kuortane • Kuortane Cup (ženy U18)
Partner:
    57:36 Sára ČAJANOVÁ - 8:0
     
    57:36
    Česko právě vstřelilo branku!
    Další krásná trefa! Kapitánka SÁRA ČAJANOVÁ převzala kotouč ve vlastním obranném pásmu, přejela s ním celé hřiště, z pravé strany si to namířila mezi kruhy, odkud překonala Risaovou střelou pod břevno norské svatyně! Asistence: Gabriela Horáková.
     
    56:31
    No vida, tak tohle se norskému týmu povedlo! Skageová díky své aktivitě získala kotouč v útočném pásmu a poslala jej na Pejšovou. Ta vyrážela před sebe, kde byla na dorážku připravená Loschbrandtová. I s její dorážkou si česká gólmanka poradila!
    53:47 Anna KALOVÁ - 7:0
     
    53:47
    Česko právě vstřelilo branku!
    Mazancová si to namířila od mantinelu před branku, z pravé strany střílela. Risaová vyrazil před sebe, vzápětí vznikla nepřehledná situace před její brankou. Kotouč za záda norské gólmanky dorazila ANNA KALOVÁ! Asistence: Sára Čajanová a Tereza Mazancová.
    43:56 Tereza MAZANCOVÁ - 6:0
     
    43:56
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak to byla paráda! TEREZA MAZANCOVÁ dostala výbornou přihrávku do jízdy, obhodila si bránící protihráčku a postupovala sama na Risaovou, kterou s pomocí tyče překonala! Asistence: Sára Čajanová.
     
    41:42
    Vyloučení v týmu Norsko (Silje Johansenová – 2 min., nedovolený zásah tělem (ženy)).
    40:54 Anna KALOVÁ - 5:0
     
    40:54
    Česko právě vstřelilo branku!
    Hodně šťastná trefa v úvodu třetí části hry! Hovdaová se snažila vyhodit kotouč zpoza vlastní branky, jenže trefila brusli Mazancové, od které se puk odrazil k ANNĚ KALOVÁ. Její následné zakončení směřovalo pod horní tyčku! Asistence: Tereza Mazancová.
     
    35:21
    Vyloučení v týmu Norsko (Pia Loschbrandtová – 2 min., nedovolený zásah tělem (ženy)).
    30:44 Denisa HABARTOVÁ - 4:0
     
    30:44
    Česko právě vstřelilo branku!
    Netrvalo to dlouho a je tady další gól! Individuálně se v tuto chvíli proháčkovala DENISA HABARTOVÁ, která krátce poté, co se dostala do útočného pásma, volila nenápadnou střelu. Tak k překvapení všech skončila v síti!
    30:19 Tereza MAZANCOVÁ - 3:0
     
    30:19
    Česko právě vstřelilo branku!
    Nakonec přeci jen využitá přesilovka! Kotouč se po soubojích mezi kruhy odrazil na levou stranu, kde byla TEREZA MAZANCOVÁ. Ta měla snadnou práci, trefovala totiž odkrytou branku! Asistence: Gabriela Hrubanová a Sára Čajanová.
     
    28:30
    Vyloučení v týmu Norsko (Andrea Kaspersenová – 2 min., hákování).
     
    26:45
    Další velká šance pro český tým! Sama před Risaovou zůstala Eignerová a zdálo se, že z bekhendu přidá další gól. To se ale nestalo, kotouč poskakoval po brankové čáře, za ní se nedostal!
     
    24:41
    Vyloučení v týmu Norsko (Silje Johansenová – 2 min., nedovolené bránění).
    22:19 Barbora BARTÁKOVÁ - 2:0
     
    22:19
    Česko právě vstřelilo branku!
    Gruntová využila chyby v norské rozehrávce a namířila si to před branku, odkud zakončovala. Risaová vyrážela pouze před sebe, kde byla BARBORA BARTÁKOVÁ, která z dorážky navýšila český náskok! Asistence: Lucie Gruntová.
     
    19:22
    Situace dva na jednu. Přihrávku na pravou stranu obdržela Haasová, která tváří v tvář norské brankářce neuspěla!
     
    17:57
    Vyloučení v týmu Norsko (Silje Johansenová – 2 min., krosček).
    14:26 Hana HAASOVÁ - 1:0
     
    14:26
    Česko právě vstřelilo branku!
    Krátce poté, co se vyloučená Johansenová vrátila na led, jde český tým do vedení! HANA HAASOVÁ se prosazuje z otočky, když zakončovala ke vzdálenější tyči, Risaová nedokázala zareagovat! Asistence: Patrície Škorpíková a Lucie Eignerová.
     
    12:13
    Vyloučení v týmu Norsko (Silje Johansenová – 2 min., nedovolený zásah tělem (ženy)).
     
    08:41
    Vyloučení v týmu Norsko (Mari Pedersenová – 2 min., nedovolené bránění).
     
    08:31
    Zatím největší šance utkání! Mazancová po levé straně ujela norské defenzivě a snažila se z bekhendu zasunout na Risaovou. Ta vyrážela před sebe, poté skočila po odraženém puku!
     
    05:32
    Úvodní pětiminutovka hry je za námi. Kapitánka Čajanová si to namířila před branku a snažila se zasunout mezi betony Risaové. Další důležitý zákrok norské gólmanky!
     
    01:17
    Za odraženým kotoučem se hnaly dvě české hráčky, Hrubanová ale z bezprostřední blízkosti jen minula branku!

    Štěpán Slovák

    Branky a nahrávky: 15. Haasová (Škorpíková, Eignerová), 23. Bartáková (Gruntová), 31. Mazancová (Hrubanová, Čajanová), 31. Habartová, 41. Kalová (Mazancová), 44. Mazancová (Čajanová), 54. Kalová (Čajanová, Mazancová), 58. Čajanová (Horáková)


    Česko: J. Pejšová (Hřívová) – Hanzlíková (A), Vaněčková, G. Horáková, Habartová, Chladová, Machková, Mudráková, – Mazancová, Kalová, Čajanová (C), – Haasová, Škorpíková (A), Eignerová – A. Trnková, Gruntová, Bartáková – T. Horáková, Hrubanová, Nowáková
    Norsko: Risaová (Glasová) – Hovdaová, Tillmanová, Johansenová, Andersenová, Stendahlová, Haukaliová, Ardalová – M. Pedersenová, Fursethová (A), Kaspersenová – Didriksenová, Gundersenová, L. Pedersenová (C) – Skageová, Nybergová (A), Loschbrandtová – Kristensenová, Kuraasová, Nodlandová

    Rozhodčí: Abergová, Tauriainenová – Palolaová, Maijalaová

    Diváci: 25
    bahis siteleri