Toronto – Montreal 5:6 (0:1 po s.n.) | Ottawa – NY Rangers 1:4 (kon.) | Pittsburgh – Columbus 7:2 (kon.)
Florida – Tampa 4:3 (kon.) | Washington – Carolina 2:3 (po pr.) | Buffalo – New Jersey 7:2 (kon.)
St. Louis – Dallas 3:2 (kon.) | Nashville – Detroit 3:5 (kon.) | Arizona – Boston 0:1 (kon.)
Colorado – Minnesota 4:2 (kon.) | Anaheim – San Jose 3:1 (kon.) | Calgary – Vancouver 3:0 (kon.)
Edmonton – Los Angeles 6:5 (kon.) | Carolina – Tampa 4:3 (po pr.)
konec
Buffalo Sabres
7:2 (2:0, 3:1, 2:1)
New Jersey Devils
Neděle 06.10.2019, 01:25 • KeyBank Center, Buffalo • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:16 Sam REINHART - 7:2
     
    56:16
    Sabres právě vstřelili branku!
    Subban zachyboval na útočné modré čáře a SAM REINHART se dostal do protiútoku, který vyřešil naprosto parádně. Domácí útočník se dostal do parádní bekhendové kličky, kterou zakončil do levé šibenice a Sabres nadále drtí hosty. Bez asistence.
    43:56 Sam REINHART - 6:2
     
    43:56
    Sabres právě vstřelili branku!
    Domácí se ale hodně rychle vrací zpátky ke svému čtyřbrankovému vedení. Blackwood nezachytil ránu od modré a akce pokračovala. SAM REINHART se dostal na pravém kruhu ke střele a zakončením pod víko dává další branku. Asistence: Jake McCabe a Rasmus Ristolainen.
    40:58 Travis ZAJAC - 5:2
     
    40:58
    Devils právě vstřelili branku!
    Hosté do třetí části naskočili aktivně a dočkávají se druhé branky. TRAVIS ZAJAC si najel na levý kruh, kde lehce zasekl a střelou na první tyčku vstřelil svou první branku v novém ročníku. Asistence: Blake Coleman a Damon Severson.
    33:33 Victor OLOFSSON - 5:1
     
    33:33
    Sabres právě vstřelili branku!
    Začíná to zavánět obrovským debaklem, domácí chvilku po polovině utkání přidávají již pátou branku. VICTOR OLOFSSON se na pravém kruhu nadvakrát prosadil a Sabres vedou již o čtyři branky.
    28:57 Jeff SKINNER - 4:1
     
    28:57
    Sabres právě vstřelili branku!
    Domácí celek přidává další branku a již vede o tři branky! JEFF SKINNER dostal chytrou přihrávku k levé tyčce, kde famózně zakončil do bližší šibenice, krásná branka. Asistence: Marcus Johansson a Marco Scandella.
    22:49 Kyle OKPOSO - 3:1
     
    22:49
    Sabres právě vstřelili branku!
    Domácí Buffalo delší dobu tlačilo hostující celek a nakonec se dočkalo třetí branky v utkání! KYLE OKPOSO se uvolnil na pravé straně a svižným zakončením od mantinelu překonal Mackenzieho Blackwooda v brance. Asistence: Rasmus Dahlin a Zemgus Girgensons.
    20:37 Kyle PALMIERI - 2:1
     
    20:37
    Devils právě vstřelili branku!
    Tak to je parádní start od hostujícího celku! Hischier s Hallem vybojovali kotouč za brankou a první jmenovaný našel mezi kruhy volného KYLEA PALMIERIHO. Ten se opřel do kotouče a svižným zakončením skóruje. Asistence: Taylor Hall a Nico Hischier.
    17:26 Jack EICHEL - 2:0
     
    17:26
    Sabres právě vstřelili branku!
    Druhá přesilovka a druhá branka ze strany Buffala! Obrana Devils udělala chybu a brankář Blackwood nezachytil kotouč v brankovišti, který nakonec Skinner popíchl do brankoviště – JACK EICHEL se zde nezmýlil a do prázdné branky navyšuje vedení. Asistence: Jeff Skinner.
    02:56 Victor OLOFSSON - 1:0
     
    02:56
    Sabres právě vstřelili branku!
    Nyní se domácímu celku již zadařilo, a to jde tako do brzkého vedení! Jack Eichel si najel na pravý kruh a přihrávkou pod sebe na střed oslovil VICTORA OLOFSSONA. Ten zamířil a svižnou ránou k pravé tyčce otevírá skóre. Asistence: Jack Eichel a Rasmus Dahlin.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 3. Olofsson (Eichel, Dahlin), 18. Eichel (Skinner), 23. Okposo (Dahlin, Girgensons), 29. Skinner (Ma. Johansson, Scandella), 34. Olofsson, 44. S. Reinhart (McCabe, Ristolainen), 57. S. Reinhart – 21. Palmieri (Hall, Hischier), 41. Zajac (Coleman, Severson)


    Buffalo Sabres: C. Hutton (Ullmark) – Dahlin, C. Miller, McCabe, Ristolainen, Scandella, Jokiharju – Olofsson, Eichel, S. Reinhart – Skinner, Ma. Johansson, Sobotka – Vesey, Mittelstadt, Sheary – Girgensons, Jo. Larsson, Okposo.
    New Jersey Devils: Blackwood (Schneider) – A. Greene, P. K. Subban, Butcher, Vatanen, Müller, Severson – Hall, Hischier, Palmieri – Coleman, Zajac, Simmonds – Wood, J. Hughes, Bratt – J. Boqvist, Zacha, N. Gusev.

    Rozhodčí: Rehman, Chmielewski – Driscoll, Devorski
    bahis siteleri