Toronto – Montreal 5:6 (0:1 po s.n.) | Ottawa – NY Rangers 1:4 (kon.) | Pittsburgh – Columbus 7:2 (kon.)
Florida – Tampa 4:3 (kon.) | Washington – Carolina 2:3 (po pr.) | Buffalo – New Jersey 7:2 (kon.)
St. Louis – Dallas 3:2 (kon.) | Nashville – Detroit 3:5 (kon.) | Arizona – Boston 0:1 (kon.)
Colorado – Minnesota 4:2 (kon.) | Anaheim – San Jose 3:1 (kon.) | Calgary – Vancouver 3:0 (kon.)
Edmonton – Los Angeles 6:5 (kon.) | Carolina – Tampa 4:3 (po pr.)
konec
Nashville Predators
3:5 (0:2, 2:0, 1:3)
Detroit Red Wings
Neděle 06.10.2019, 02:10 • Bridgestone Arena, Nashville • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:58 Tyler BERTUZZI - 3:5
     
    58:58
    Detroit právě vstřelil branku!
    A je patrně rozhodnuto. Glendening dojel vyhozený puk, dokázal jej udržet v rohu pro TYLERA BERTUZZIHO, ten s ním následně objel prázdnou branku a zasunul. Asistence: Luke Glendening, Danny DeKeyser.
    49:24 Luke GLENDENING - 3:4
     
    49:24
    Detroit právě vstřelil branku!
    Střelecká přetahovaná pokračuje Detroit zase vede. Ve vlastním pásmu se puku chopil LUKE GLENDENING, dostal se až před Sarose, kterého pak překonal prudkým švihem do horní části branky. Asistence: Valtteri Filppula.
    44:48 Mattias EKHOLM - 3:3
     
    44:48
    Nashville právě vstřelil branku!
    Vedení však hostům moc dlouho nevydrželo, neboť po průniku a Turrisově střele se Howardem vyražený puk dostal k MATTIASI EKHOLMOVI a ten bleskovou dorážkou z míst před brankovištěm dostal puk do branky. Asistence: Kyle Turris, Calle Järnkrok.
    44:02 Dylan LARKIN - 2:3
     
    44:02
    Detroit právě vstřelil branku!
    Hosté opět vedou. Mantha dojel vyhozený puk, po výjezdu zpoza branky se hra dostala k modré, kde di najížděl DYLAN LARKIN a ten dělovkou prostřelil Sarose! Asistence: Anthony Mantha, Tyler Bertuzzi.
    32:58 Filip FORSBERG - 2:2
     
    32:58
    Nashville právě vstřelil branku!
    Je srovnáno. Po buly v útočném pásmu si FILIP FORSBERG vyjel od levého mantinelu a z kruhu prostřelil marně zasahujícího Howarda. Asistence: Mattias Ekholm, Matt Duchene.
    24:40 Viktor ARVIDSSON - 1:2
     
    24:40
    Nashville právě vstřelil branku!
    Přesilovka je bleskově využitá a Nashville snižuje. Gólu předcházela kombinace na jeden dotek, po zadovce se z bezprostřední blízkosti prosadil VIKTOR ARVIDSSON a nedal Howardovi žádnou šanci. Asistence: Matt Duchene, Ryan Johansen.
    11:40 Anthony MANTHA - 0:2
     
    11:40
    Detroit právě vstřelil branku!
    A už je to o dvě branky! ANTHONY MANTHA se copil puku v hloubi pole, projel až do útočného pásma, kde se sice dostal do kontaktu s obranou, přesto nadvakrát procpal puk za Sarose. Asistence: Tyler Bertuzzi.
    10:29 Tyler BERTUZZI - 0:1
     
    10:29
    Detroit právě vstřelil branku!
    No a tlak hostů nese své ovoce v podobě prvního gólu. Po chybě Nashvillu v rozehrávce vznikla rychlá akce, puk putoval z levé strany na tu pravou, kde byl připravený TYLER BERTUZZI a střelou z první trefil odkrytou část Sarosovy branky. Asistence: Dylan Larkin, Anthony Mantha.

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 25. Arvidsson (Duchene, Johansen), 33. F. Forsberg (Ekholm, Duchene), 45. Ekholm (Turris, Järnkrok) – 11. Bertuzzi (D. Larkin, Mantha), 12. Mantha (Bertuzzi), 45. D. Larkin (Mantha, Bertuzzi), 50. Glendening (Filppula), 59. Bertuzzi (Glendening, DeKeyser)


    Nashville Predators: Saros (Rinne) – Ellis (A), Josi (C), Fabbro, Ekholm (A), Y. Weber, Hamhuis – Arvidsson, Johansen, C. Smith – Mikael Granlund, Duchene, F. Forsberg – Järnkrok, Turris, Grimaldi – Watson, Bonino, Sissons.
    Detroit Red Wings: Howard (J. Bernier) – Green, Nemeth, Hronek, DeKeyser, Daley, Cholowski – Mantha, D. Larkin (A), Bertuzzi – Hirose, Helm, Glendening – Filppula, Nielsen, Erne (A) – Abdelkader, J. de La Rose (A), Ehn.

    Rozhodčí: Sutherland, Walsh – MacPherson, Nansen

    Diváci: 17 539
    thejrc.org