Barys – Čerepovec 5:1 (kon.) | Jaroslavl – Omsk 2:1 (kon.) | Soči – Chabarovsk 1:2 (kon.)
Minsk – Kazaň 2:4 (kon.)
konec
HC Dinamo Minsk
2:4 (0:0, 1:2, 1:2)
Ak Bars Kazaň
Neděle 06.10.2019, 16:10 • Minsk Arena, Minsk • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:43 Teemu PULKKINEN - 2:4
     
    58:43
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Autorem branky je TEEMU PULKKINEN. Minsk předvedl hezkou kombinaci, kterou na poslední chvíli zastavil hokejkou jeden z hostů. Ovšem puk srazil k volnému Pulkkinenovi a ten krásně překonal brankáře hostů.
    51:41 Stanislav GALIJEV - 1:4
     
    51:41
    Kazaň vstřelila branku!
    Autorem branky je STANISLAV GALIJEV. Neskutečná kombinace, doslova božská! Jarullin se otočil s kotoučem a poslal ho na Zaripova, ten v mžiku posunul na Galijeva a bum, prásk, puk byl v brance. Radost pohledět. Asistence: Danis Zaripov a Albert Jarullin.
     
    48:37
    Kazaň vstřelila branku!
    Autorem branky je ARŤOM GALIMOV. Kazaň se opět utrhává a skóre je opět o dva góly. Galimov si vyhlídl odražený kotouč a docpal ho do branky.
    37:36 Francis PARÉ - 1:2
     
    37:36
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Autorem branky je FRANCIS PARÉ. Kosticyn si najel s pukem a vystřelil na branku. Jeho ránu Reideborn vyrazil do strany, kde čekal připravený Paré a ten pohotovou dorážkou snížil na 1:2. Asistence: Andrej Kosticyn a Dmitri Děrjabin.
    26:05 Emil GALIMOV - 0:2
     
    26:05
    Kazaň vstřelila branku!
    Autorem branky je EMIL GALIMOV. Kombinace nakonec vyústila až ve střelu Zhuravlyova, kterého ránu ale ještě Ospikov vyrazil. Následně se ale puk odrazil přímo k Galimovi, a ten se nemýlil. Asistence: D. Žuravljov, A. Pedan.
    21:25 Danis ZARIPOV - 0:1
     
    21:25
    Kazaň vstřelila branku!
    Autorem branky je DANIS ZARIPOV. Ten výtečně přebral kotouč za modrou čarou a poslal ránu z dálky, se kterou si Osipkov nedokázal poradit.

    Jiří Polášek

    Branky a nahrávky: 38. Paré (A. Kosticyn, Děrjabin), 59. Pulkkinen – 22. Zaripov, 27. E. Galimov (Žuravljov, Pedan), 49. Galimov, 52. Galijev (Zaripov, Jarullin)


    HC Dinamo Minsk: Osipkov (Enroth) – Gragnani (A), Jerjomenko, Gotovec (C), Jevenko, Elliott, Děrjabin, Znacharenko – Pulkkinen, Shore, Prince – Stefanovič, Paré, A. Kosticyn (A) – An. Stěpanov, Děmkov, Martynov – Kogaljov, Kovyršin, Kitarov.
    Ak Bars Kazaň: Reideborn (Biljalov) – Wikstrand, Jarullin, Žuravljov, Judin, Chenkel, Pedan, Fazylzjanov – K. Petrov, Cormier, Azevedo – Zaripov, Galijev, Galimov – Lukojanov, Fisenko, M. Gluchov – Frattin, Tkačov, E. Galimov.
    thejrc.org