Nitra – Nové Zámky 4:0 (kon.) | Poprad – Košice 3:2 (po pr.) | Lipt. Mikuláš – Zvolen 2:6 (kon.)
MAC Budapešť – Banská Bystrica 2:5 (kon.) | Miskolc – HC Slovan 2:4 (kon.) | Trenčín – Michalovce 3:0 (kon.)
konec
HK 32 Liptovský Mikuláš
2:6 (1:2, 1:1, 0:3)
HKM Zvolen
sk Neděle 06.10.2019, 17:00 • Aréna Liptovský Mikuláš • Tipos Extraliga (SR) • 10. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Máme tu koniec stretnutia, z ktorého si plný bodový zisk odvezie Zvolen, ktorý zdolal Liptovský Mikuláš poľahky 6:2. Odo mňa to je na dnes všetko. Ja vam ďakujem za pozornosť a prajem príjemný zvyšok večera. Z pozície komentátora sa vám hlásil Róbert Gašpárek. (19:24:21)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:30
    Kurali zakončil od útočnej modrej čiary, ale puk nasmeroval len do miest, kde stál pripravený Tomek. Nasledovať bude vhadzovanie v útočnom pásme Liptovského Mikuláša.
     
    58:11
    Zvolen dal gól!
    Bruno Mráz zakončil od modrej čiary. Gólman neistým zákrokom puku zabránil preniknúť za bránkovú čiaru, ale na následnú dorážku RASTISLAVA ŠPIRKU bol už bezmocný. Stav stretnutia je 2:6! Asistencie: Bruno Mráz, Ben Betker.
     
    58:00
    Do konca stretnutia ostávajú posledné dve minúty.
     
    56:27
    Zvolen dal gól!
    Hostia dokázali využiť presilovú hru po krásnej kombinácií, na ktorej konci bol ALLAN METHEW JAMES MCPERSON. Ten reagoval na krížnu prihrávku Garretta Michaela Thompsona strelou z prvej a skóroval. Stav stretnutia je 2:5! Asistencie: Garret Michael Thompson, Alexander Brock Trotter.
     
    54:56
    Vylúčenie v tíme MHK 32 Liptovský Mikuláš (Maroš Piatka – 2 min., hákovanie).
     
    54:00
    Hostia v plnom počte.
     
    53:46
    Puk má na hokejke Rudolf Huna, ktorý sa s ním nachádza pred vlastnou bránkou.
     
    52:50
    Samuel Petráš zaútočil vo vlastnom oslabení. S pukom sa ocitol zoči-voči gólmanovi, ktorého prekonať nedokázal. Pri puku sú už domáci hokejisti, ktorí sa usadili v útočnom pásme.
     
    52:00
    Vylúčenie v tíme HKM Zvolen (William Blais Corrin – 2 min., hákovanie).
     
    51:25
    Zvolen dal gól!
    William Blais Corrin si prevzal puk od Miloša Kelemena, ktorý následnej od modrej čiary poslal smerom k bráne. Brankár tento tvrdý projektil vyrazil len pred seba, kde sa nachádzal úplne voľný RASTISLAV ŠPIRKO, ktorého úlohou bolo doraziť puk do odkrytej časti bránky. Stav stretnutia je 2:4! Asistencie: William Blais Corrin, Miloš Kelemen.
     
    50:07
    Domáci v plnom počte.
     
    49:40
    Domáci hráč dokázal zachytiť prihrávku súpera, a tak svoj tím oslobodil vyhodením puku cez všetky čiary.
     
    48:32
    Drgoň zakončil od modrej čiary. Puk smeroval medzi betóny Zalivina, ktorý ich však stihol spojiť a nenechal sa prekonať.
     
    48:07
    Vylúčenie v tíme MHK 32 Liptovský Mikuláš (Filip Mezovský – 2 min., faul kolenom).
     
    47:20
    Hra je prerušená. Na ľade ostal ležať Stehlík, ktorý sa drží za nohu. Na ľad už prichádza aj domáci doktor, ktorý mu poskytne prvú pomoc.
     
    47:06
    Sledovali sme zakázané uvoľnenie v podaní Liptovského Mikuláša. Hra sa presunie do útočného pásma Zvolena.
     
    46:36
    Kriška pred bránou tečoval strelu svojho spoluhráča. Tomek predviedol skvelý zákrok, vďaka ktorému ostane jeho tím aj naďalej vo vedení.

    Róbert Gašpárek

    Branky a nahrávky: 13. Stehlík (Nemec, Kriška), 34. Sukeľ (Kriška) – 8. Meier (McPherson, Trotter), 19. Špirko (Halama, Mráz), 37. Trotter (McPherson, Corrin), 52. Špirko (Corrin, Kelemen), 57. McPherson (Thompson, Trotter), 59. Špirko (Mráz, Betker)


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Zalivin (Bátory) – Petran, Kurali, Stehlík, Nemec, Mezovský, Smutný, Burzík – Vybiral, Huna Ró., Kriška – Sukeľ, Uhrík, Huna Ru. – Lištiak, Piatka, Macík – Nechaj, Oško, Michalík
    HKM Zvolen: Tomek (Hollý) – Švarný, Lowney, Corrin, Betker, Meier, Drgoň, Fatul, Roman – Kelemen, Špirko, Mráz – Bonis, Trotter, McPherson – Thompson, Halama, Handlovský – Petráš, Preisinger, Marcinek

    Rozhodčí: Lokšík, Kokai – Jurčiak, Kis-Király
    ocianews.com