Chomutov – Litoměřice 2:1 (kon.) | Vsetín – Motor ČB 3:5 (kon.) | Třebíč – Kadaň 5:3 (kon.)
Poruba 2011 – Přerov 4:1 (kon.) | Frýdek-M. – Jihlava 4:3 (3:2 po s.n.) | Havířov – Slavia 1:0 (kon.)
Sokolov – Benátky n/J 3:4 (kon.) | Prostějov – Ústí n/L 5:4 (kon.)
konec
SK Horácká Slavia Třebíč
5:3 (1:0, 1:0, 3:3)
SK Trhači Kadaň
Pondělí 07.10.2019, 17:30 • KHNP Aréna • Chance liga • 11. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:36 Petr KRATOCHVÍL - 5:3
     
    59:36
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Třebíč se dostává opět na rozdíl dvou branek a to gólem do prázdné brány. Trochu akrobatické vystoupení předvedl Petr Kratochvíl, kterému ujela brusle a dostal se do potyčky s Trhačem, ale ještě stihl vystřelit a trefil přímo bránu hostů. Stav utkání je 5:3. Asistence: Šťovíček.
    58:15 František WÁGNER - 4:3
     
    58:15
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Kadaň se ale nechce nechat zastrašit a hraje ze všech sil! Opět stahuje třebíčský náskok na rozdíl pouze jediné branky, a to tentokrát zásluhou Františka WÁGNERA, který zavěsil kotouč pod horní tyč a snižuje tak stav utkání na 3:4. Asistence: Chlouba, Chalupa.
    56:19 Lukáš NEDVÍDEK - 4:2
     
    56:19
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    A Třebíč opět navyšuje své vedení, tentokrát na 4:2. Do útoku se dostal Lukáš NEDVÍDEK, který zachytil přihrávku od Ladislava Bittnera a svým čistým průstřelem dostal kotouč pod betony až za záda Wolfa. Asistence: Bittner.
    52:57 Tomáš KOBLÍŽEK - 3:2
     
    52:57
    Kadaň právě vstřelila branku!
    A Trhači opět snižují stav utkání, tentokrát na 2:3. Po střele Jana Klodnera od modré čáry, která se odrazila od Jekelova betonu, se puk dostal přímo na hůl Tomáše KOBLÍŽKA a ten již bezchybně zakončil do prázdné brány. Asistence: Klodner.
    49:08 Ladislav BITTNER - 3:1
     
    49:08
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Domácí trestají také vyloučení Trhačů! Po nádherné kombinaci před Wolfem Tadeáše Krále a Martina Šťovíčka se ke kotouči a drobného nájezdu dostal Ladislav BITTNER, který zasunul puk přímo mezi betony gólmana hostů. Stav utkání je tak 3:2. Asistence: Král, Šťovíček.
    42:31 Jakub TREFNÝ - 2:1
     
    42:31
    Kadaň právě vstřelila branku!
    A hostům se daří využít přesilovou hru a snížit stav utkání v jejich prospěch! Krásné nahození kotouče z poměrně ostrého úhlu z pravé strany předvedl Roman Chlouba a následná teč Jakuba TREFNÉHO už cíl neminula a puk skončil přímo za zády brankáře domácích. Stav utkání je tak 2:1. Asistence: Chlouba.
    34:38 Jakub JENÁČEK - 2:0
     
    34:38
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    A Třebíč navyšuje své vedení již na 2:0. Dobrá přihrávka k modré čáře od Jana Václavka padla na hůl Jakuba JENÁČKA, který čistým průstřelem zavěsil puk do branky hostů. Asistence: Václavek.
    08:55 Pavel JENYŠ - 1:0
     
    08:55
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Po krásné kombinaci a souhře třebíčského útoku se po předávce od Tadeáše Krála dostal ke kotouči úplně volný Pavel JENYŠ po pravé straně, který bezchybně zavěsil kotouč za záda Wolfa přímo do jeho svatyně. Stav utkání je tak 1:0. Asistence: Král, Kratochvíl.
    Marken.cz

    Jan Míšek

    Branky a nahrávky: 9. Jenyš (Tadeáš Král, P. Kratochvíl), 35. Jenáček (Václavek), 50. Bittner (Tadeáš Král, Šťovíček), 57. Nedvídek (Bittner), 60. P. Kratochvíl (Šťovíček) – 43. Trefný (Chlouba), 53. Koblížek (Klodner), 59. Wágner (Chlouba, L. Chalupa)


    SK Horácká Slavia Třebíč: Jekel (Do. Svoboda) – D. Mikyska, Nedbal, Forman, Hort, Jenáček, Furch – T. Havránek, Šťovíček, Michálek – Vodný, Bittner, Nedvídek – Jenyš, Tadeáš Král, P. Kratochvíl – Malec, Václavek, Havlát – Ferda.
    SK Trhači Kadaň: Wolf (Štěpánek) – Trefný, Poizl, L. Chalupa, Foltýn, Eliáš, M. Jandus, Klodner – Wojnar, Chlouba, Wágner – Michnáč, Rindoš, Zabloudil – Koblížek, Řepík, Čech – Homer, Kuba, Zd. Zabloudil.

    Rozhodčí: Skopal, Doležal – Kreuzer, Polonyi

    Diváci: 773
    thejrc.org