Chomutov – Litoměřice 2:1 (kon.) | Vsetín – Motor ČB 3:5 (kon.) | Třebíč – Kadaň 5:3 (kon.)
Poruba 2011 – Přerov 4:1 (kon.) | Frýdek-M. – Jihlava 4:3 (3:2 po s.n.) | Havířov – Slavia 1:0 (kon.)
Sokolov – Benátky n/J 3:4 (kon.) | Prostějov – Ústí n/L 5:4 (kon.)
konec
SK Horácká Slavia Třebíč
5:3 (1:0, 1:0, 3:3)
SK Trhači Kadaň
Pondělí 07.10.2019, 17:30 • KHNP Aréna • Chance liga • 11. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:36 Petr KRATOCHVÍL - 5:3
     
    59:36
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Třebíč se dostává opět na rozdíl dvou branek a to gólem do prázdné brány. Trochu akrobatické vystoupení předvedl Petr Kratochvíl, kterému ujela brusle a dostal se do potyčky s Trhačem, ale ještě stihl vystřelit a trefil přímo bránu hostů. Stav utkání je 5:3. Asistence: Šťovíček.
     
    58:48
    Hosté hrají bez brankáře a se šesti muži na ledě.
    58:15 František WÁGNER - 4:3
     
    58:15
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Kadaň se ale nechce nechat zastrašit a hraje ze všech sil! Opět stahuje třebíčský náskok na rozdíl pouze jediné branky, a to tentokrát zásluhou Františka WÁGNERA, který zavěsil kotouč pod horní tyč a snižuje tak stav utkání na 3:4. Asistence: Chlouba, Chalupa.
    56:19 Lukáš NEDVÍDEK - 4:2
     
    56:19
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    A Třebíč opět navyšuje své vedení, tentokrát na 4:2. Do útoku se dostal Lukáš NEDVÍDEK, který zachytil přihrávku od Ladislava Bittnera a svým čistým průstřelem dostal kotouč pod betony až za záda Wolfa. Asistence: Bittner.
    52:57 Tomáš KOBLÍŽEK - 3:2
     
    52:57
    Kadaň právě vstřelila branku!
    A Trhači opět snižují stav utkání, tentokrát na 2:3. Po střele Jana Klodnera od modré čáry, která se odrazila od Jekelova betonu, se puk dostal přímo na hůl Tomáše KOBLÍŽKA a ten již bezchybně zakončil do prázdné brány. Asistence: Klodner.
     
    49:55
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč (Pavel Jenyš – 2 min., pozdní dohrání).
    49:08 Ladislav BITTNER - 3:1
     
    49:08
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Domácí trestají také vyloučení Trhačů! Po nádherné kombinaci před Wolfem Tadeáše Krále a Martina Šťovíčka se ke kotouči a drobného nájezdu dostal Ladislav BITTNER, který zasunul puk přímo mezi betony gólmana hostů. Stav utkání je tak 3:2. Asistence: Král, Šťovíček.
     
    48:50
    Vyloučení v týmu SK Trhači Kadaň (Zdeněk Zabloudil – 2 min., vysoká hůl).
     
    47:38
    Bittner se dostává do samostatného nájezdu! Zkusil střelu mezi betony Wolfa, ale ten si s touto šancí poradil. Tento Trhač nyní drží svůj celek pohromadě všemi drápy, co má!
     
    46:27
    Michálek drží kotouč za bránou Wolfa a hledá skulinku, kudy přihrát spoluhráči. Kotouč nakonec končí na holi Havláta, který nedokázal dostat puk pod betony Wolfa do branky. Následuje další dobrá akce a nebezpečná střela, která má ale své místo těsně vedle prázdné brány. Nyní mají hosté štěstí!
     
    44:30
    Nádherná série střel a dorážek! Wolf měl nyní plné ruce, nohy, lapačky a vyrážečky práce díky dobré souhře domácích, kteří dlouhé sekundy intenzivně doráželi na jeho bránu. Ten nakonec ale všechen nátlak ustál a podržel svůj tým!
     
    43:35
    Vyloučení v týmu SK Trhači Kadaň (Dominik Řepík – 2 min., krosček).
    42:31 Jakub TREFNÝ - 2:1
     
    42:31
    Kadaň právě vstřelila branku!
    A hostům se daří využít přesilovou hru a snížit stav utkání v jejich prospěch! Krásné nahození kotouče z poměrně ostrého úhlu z pravé strany předvedl Roman Chlouba a následná teč Jakuba TREFNÉHO už cíl neminula a puk skončil přímo za zády brankáře domácích. Stav utkání je tak 2:1. Asistence: Chlouba.
     
    41:53
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč (Petr Kratochvíl – 2 min., sekání).
     
    39:15
    Mikyska posílá pas před Wolfa, kde přichází i následná teč, která posílá kotouč těsně vedle tyče brány hostů! Nyní měli Trhači štěstí.
     
    36:15
    Vyloučení v týmu SK Trhači Kadaň (Albert Michnáč – 2 + 10 min., nesportovní chování). Trest nastoupí hráč číslo 84, Josef Rindoš.
    34:38 Jakub JENÁČEK - 2:0
     
    34:38
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    A Třebíč navyšuje své vedení již na 2:0. Dobrá přihrávka k modré čáře od Jana Václavka padla na hůl Jakuba JENÁČKA, který čistým průstřelem zavěsil puk do branky hostů. Asistence: Václavek.
     
    32:13
    Vyloučení v týmu SK Trhači Kadaň (Josef Rindoš – 10 min. osobní trest, hákování). Trest nastoupí hráč číslo 84, Josef Rindoš.
     
    32:13
    Vyloučení v týmu SK Trhači Kadaň (František Wágner – 2 min., hákování).
     
    26:29
    Vyloučení v týmu SK Trhači Kadaň (Michael Foltýn – 2 min., nedovolené bránění).
     
    25:18
    Na zemi zůstává ležet Furch, který neustál souboj u mantinelu. Rozhodčí i přes opakovaný záběr posoudili celou situaci jako čistou a hra pokračuje v pěti mužích na ledě. Furch se po chvilce zvedá a v doprovodu svých spoluhráčů odjíždí na střídačku.
     
    23:07
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč (Tadeáš Král – 2 min., hákování).
     
    14:10
    Domácí vyhazují kotouč až do útočného pásma, tam se nyní dostává do výborné pozice Nedbal, který pálí, jeho pokus projel pod betonem Wolfa a končí těsně vedle brány! Následuje další těsná šance domácích, kdy se puk potuluje kolem levé tyče, ale ani z této šance nepadl gól. Nyní měli Trhači štěstí!
     
    11:37
    Vyloučení v týmu SK Trhači Kadaň (Dominik Řepík – 2 min., sekání).
    08:55 Pavel JENYŠ - 1:0
     
    08:55
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Po krásné kombinaci a souhře třebíčského útoku se po předávce od Tadeáše Krála dostal ke kotouči úplně volný Pavel JENYŠ po pravé straně, který bezchybně zavěsil kotouč za záda Wolfa přímo do jeho svatyně. Stav utkání je tak 1:0. Asistence: Král, Kratochvíl.
     
    02:28
    Vyloučení v týmu SK Trhači Kadaň (Jakub Trefný – 2 min.).
    Marken.cz

    Jan Míšek

    Branky a nahrávky: 9. Jenyš (Tadeáš Král, P. Kratochvíl), 35. Jenáček (Václavek), 50. Bittner (Tadeáš Král, Šťovíček), 57. Nedvídek (Bittner), 60. P. Kratochvíl (Šťovíček) – 43. Trefný (Chlouba), 53. Koblížek (Klodner), 59. Wágner (Chlouba, L. Chalupa)


    SK Horácká Slavia Třebíč: Jekel (Do. Svoboda) – D. Mikyska, Nedbal, Forman, Hort, Jenáček, Furch – T. Havránek, Šťovíček, Michálek – Vodný, Bittner, Nedvídek – Jenyš, Tadeáš Král, P. Kratochvíl – Malec, Václavek, Havlát – Ferda.
    SK Trhači Kadaň: Wolf (Štěpánek) – Trefný, Poizl, L. Chalupa, Foltýn, Eliáš, M. Jandus, Klodner – Wojnar, Chlouba, Wágner – Michnáč, Rindoš, Zabloudil – Koblížek, Řepík, Čech – Homer, Kuba, Zd. Zabloudil.

    Rozhodčí: Skopal, Doležal – Kreuzer, Polonyi

    Diváci: 773
    thejrc.org