Chomutov – Litoměřice 2:1 (kon.) | Vsetín – Motor ČB 3:5 (kon.) | Třebíč – Kadaň 5:3 (kon.)
Poruba 2011 – Přerov 4:1 (kon.) | Frýdek-M. – Jihlava 4:3 (3:2 po s.n.) | Havířov – Slavia 1:0 (kon.)
Sokolov – Benátky n/J 3:4 (kon.) | Prostějov – Ústí n/L 5:4 (kon.)
konec
SK Horácká Slavia Třebíč
5:3 (1:0, 1:0, 3:3)
SK Trhači Kadaň
Pondělí 07.10.2019, 17:30 • KHNP Aréna • Chance liga • 11. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Máme za sebou třetinu poslední třetinu, která nám přinesla spoustu gólů a napínavých okamžiků. Na Kadaň se usmálo štěstí a pár minut po začátku třetiny se dočkala také svého gólu v čase 42:31, díky trefě Jakuba Trefného a stav utkání byl 2:1. Třebíč si to ale nechtěla nechat jen tak líbit a v čase 49:08 opět navýšila stav utkání, tentokrát na 3:1 zásluhou Ladislava Bittnera. Trhači však rozhodně neřekli své poslední slovo. V čase 52:57 se stav utkání opět začal vyvíjet dobře pro Kadaň, která snížila na 2:3 a domácí neměli nic jasné. Této brance ale následovala odpověď Lukáše Nedvídka v čase 56:19, kdy dostal Třebíč opět do dvoubrankového vedení, tentokrát na 4:2. Trhači ale doslova trhali a snažili se z každé sekundy urvat, co se dalo. To jim přineslo ovoce v čase 58:15 další branku, o kterou se tentokrát zasloužil František Wágner a stav utkání byl náhle 4:3 pro Třebíč. Přišlo odvolání brankáře. V tom se ale hostům už tolik nedařilo a po akrobatickém kousku Petra Kratochvíla se stav utkání opět proměnil, tentokrát už na finální podobu 5:3 pro Třebíč.

    Zápas vygradoval samotné třetí třetině a byla to opravdu zajímavá podívaná. Nakonec se ale ukázala jako lepší Třebíč, která hrála lépe předchozí dvě třetiny a odnáší si tři body do své sbírky.

    Z dnešního onlajn přenosu to bude vše. Děkuji Vám za pozornost a někdy příště, na shledanou. (20:01:28)
     
    Konec zápasu.
    59:36 Petr KRATOCHVÍL - 5:3
     
    59:36
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Třebíč se dostává opět na rozdíl dvou branek a to gólem do prázdné brány. Trochu akrobatické vystoupení předvedl Petr Kratochvíl, kterému ujela brusle a dostal se do potyčky s Trhačem, ale ještě stihl vystřelit a trefil přímo bránu hostů. Stav utkání je 5:3. Asistence: Šťovíček.
     
    58:52
    Trhači se snaží využít přesily šesti mužů, ale dostávají se rychle ven ze třetiny díky dobrému zákroku domácích a hosté se musí vrátit rychle zpátky.
     
    58:48
    Hosté hrají bez brankáře a se šesti muži na ledě.
    58:15 František WÁGNER - 4:3
     
    58:15
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Kadaň se ale nechce nechat zastrašit a hraje ze všech sil! Opět stahuje třebíčský náskok na rozdíl pouze jediné branky, a to tentokrát zásluhou Františka WÁGNERA, který zavěsil kotouč pod horní tyč a snižuje tak stav utkání na 3:4. Asistence: Chlouba, Chalupa.
     
    57:09
    Souboj ve středním pásmu končí ziskem puku pro domácí, kteří se dostávají také do dobré střelecké pozice. Přichází střela z pravé strany, která ale nechytla správný směr a končí mimo bránu.
    56:19 Lukáš NEDVÍDEK - 4:2
     
    56:19
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    A Třebíč opět navyšuje své vedení, tentokrát na 4:2. Do útoku se dostal Lukáš NEDVÍDEK, který zachytil přihrávku od Ladislava Bittnera a svým čistým průstřelem dostal kotouč pod betony až za záda Wolfa. Asistence: Bittner.
     
    55:15
    Trefný nedokázal ustát nápor Bittnera, který ho obtěžoval ve středním pásmu, nakonec se ale žádná zvlášť nebezpečná akce neodehrála.
     
    54:57
    Kotouč se dostává přes střední pásmo až k Wolfovi, ale pouze na zakázané uvolnění a bude se opět vhazovat u brány Třebíče.
     
    54:53
    Zakázané uvolnění Třebíče, vhazovat se bude před Jekelem.
     
    54:10
    Jenyš se nakonec dostává s pomocí Krále ven ze třetiny a ten se následně i pokouší o střelu z velké blízkosti. Jeho pokus mu ale nevyšel a Trhači míří zpět k Jekelovi.
     
    53:37
    Chlouba se dostává až před Jekela, kde je ale pozorná třebíčská obrana.
    52:57 Tomáš KOBLÍŽEK - 3:2
     
    52:57
    Kadaň právě vstřelila branku!
    A Trhači opět snižují stav utkání, tentokrát na 2:3. Po střele Jana Klodnera od modré čáry, která se odrazila od Jekelova betonu, se puk dostal přímo na hůl Tomáše KOBLÍŽKA a ten již bezchybně zakončil do prázdné brány. Asistence: Klodner.
     
    52:15
    Jandus nedokázal rozehrát kotouč a Horácká Slavia se dostává k puku, nakonec ne na příliš dlouhou dobu a Trhači jsou opět před Jekelem.
    Marken.cz

    Jan Míšek

    Branky a nahrávky: 9. Jenyš (Tadeáš Král, P. Kratochvíl), 35. Jenáček (Václavek), 50. Bittner (Tadeáš Král, Šťovíček), 57. Nedvídek (Bittner), 60. P. Kratochvíl (Šťovíček) – 43. Trefný (Chlouba), 53. Koblížek (Klodner), 59. Wágner (Chlouba, L. Chalupa)


    SK Horácká Slavia Třebíč: Jekel (Do. Svoboda) – D. Mikyska, Nedbal, Forman, Hort, Jenáček, Furch – T. Havránek, Šťovíček, Michálek – Vodný, Bittner, Nedvídek – Jenyš, Tadeáš Král, P. Kratochvíl – Malec, Václavek, Havlát – Ferda.
    SK Trhači Kadaň: Wolf (Štěpánek) – Trefný, Poizl, L. Chalupa, Foltýn, Eliáš, M. Jandus, Klodner – Wojnar, Chlouba, Wágner – Michnáč, Rindoš, Zabloudil – Koblížek, Řepík, Čech – Homer, Kuba, Zd. Zabloudil.

    Rozhodčí: Skopal, Doležal – Kreuzer, Polonyi

    Diváci: 773
    thejrc.org