Toronto – St. Louis 2:3 (kon.) | Columbus – Buffalo 4:3 (po pr.)
po prodl.
Columbus Blue Jackets
4:3 (2:0, 0:2, 1:1 - 1:0)
Buffalo Sabres
Úterý 08.10.2019, 01:00 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Československá stopa v utkání:

    Vladimír Sobotka (BUF) 0+0, 1 střela, čas na ledě 14:00 (03:55:24)
     
    Tři hvězdy utkání:

    1. Alexandre Texier (CBJ) 1+0
    2. Oliver Bjorkstrand (CBJ) 1+1
    3. Nick Foligno (CBJ) 1+1
     
    Statistiky: Střely na bránu: 44-18; Zablokované střely: 17-13; Vhazování: 57%-43%; Hity: 15-13; Přesilové hry: 2/3-2/4; Trestné minuty: 8-6.
    Columbus udolal Buffalo a slaví první výhru v letošní sezóně
     
    Columbus sice dvakrát přišel o vedení, když vedl o dva a poté jeden gól, nakonec ale slavil první vítězství v letošní sezóně NHL, o kterém v prodloužení rozhodl Alexandre Texier a byl poté vyhlášen první hvězdou utkání. Nutno dodat, že Blue Jackets měli obrovskou střeleckou převahu a vyhráli zaslouženě. Konečný výsledek. Columbus Blue Jackets 4 Buffalo Sabres 3.
     
    Konec zápasu.
    62:08 Alexandre TEXIER - 4:3
     
    62:08
    Columbus právě vstřelil branku!
    Nick Foligno předvedl v pravém rohu útočného pásma skvělý forčeking a zpětnou přihrávkou následně uvolnil ALEXANDREHO TEXIERA, který nádhernou střelou zápěstím z pravého kruhu pro vhazování zamířil nad vyrážečkou Linuse Ullmarka do vzdálenějšího levého horního rohu brány! Je rozhodnuto! Asistence: Nick Foligno.
     
    61:38
    Sabres jsou mnohem častěji na puku a Rasmus Dahlin napřáhl v pravém kruhu ke střele zápěstím, která byla přizvednuta do ochranné sítě. Hra byla přerušena.
     
    61:00
    Z prodloužení uplynula úvodní minuta hry a zatím čekáme na šanci, po které by mohl padnout gól.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Blue Jackets dvakrát vedli, jednou dvoubrankovým rozdílem, podruhé o jeden gól, Sabres ale každopádně dokázali vždy najít odpověď a čeká nás prodloužení 3 na 3, které si oba týmy v letošní sezóně NHL zahrají poprvé. Skóre po třetí třetině atraktivního střetnutí tedy zní. Columbus Blue Jackets 3 Buffalo Sabres 3.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v celém prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:00
    Do konce třetí třetiny zbývá odehrát 1 minuta.
    58:46 Victor OLOFSSON - 3:3
     
    58:46
    Sabres právě vstřelili branku!
    Ramus Dahlin vystřelil na vrcholu pravého kruhu a na vzdálenější levé tyči usměrnil kotouč do sítě čepelí hole VICTOR OLOFSSON! Je vyrovnáno – 3:3! Asistence: Rasmus Dahlin a Sam Reinhart.
     
    58:17
    Cam Atkinson předvedl na levém křídle pěkný sprint, jenže se pískala přihrávka rukou. Timeout Sabres.
     
    57:54
    Linus Ullmark je na střídačce a Sabres hrají přesilovou hru bez brankáře, tedy v šesti hráčích proti čtyřem! Dokáží hosté ještě vyrovnat?

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 19. Bjorkstrand (S. Jones, Werenski), 20. Atkinson (Wennberg, Dubois), 47. N. Foligno (Bemström, Bjorkstrand), 63. Texier (N. Foligno) – 22. Ma. Johansson (C. Miller, Sheary), 32. Skinner, 59. Olofsson (Dahlin, S. Reinhart)


    Columbus Blue Jackets: Korpisalo (Merzlikins) – Werenski, S. Jones, R. Murray, D. Savard, Gavrikov, Nutivaara – Nyquist, Dubois, Atkinson (A) – N. Foligno (C), Jenner (A), Bemström – Texier, Wennberg, Bjorkstrand – Milano, Riley Nash, Lilja. Hlavní trenér: John Tortorella.
    Buffalo Sabres: Ullmark (C. Hutton) – McCabe (A), Ristolainen, Dahlin, C. Miller, Scandella, Jokiharju – Olofsson, Eichel (C), S. Reinhart – Skinner, Ma. Johansson (A), Sobotka – Vesey, Mittelstadt, Sheary – Girgensons, Jo. Larsson, Okposo. Hlavní trenér: Ralph Krueger.

    Rozhodčí: Steve Kozari, Gord Dwyer. Čároví: Steve Barton, James Tobias

    Diváci: 14518
    ocianews.com