Děčín – Mostečtí Lvi 2:3 (kon.) | Bílina – Dvůr Králové n. L. 4:6 (kon.)
konec
HC Děčín
2:3 (1:2, 1:1, 0:0)
Mostečtí Lvi
Středa 09.10.2019, 18:00 • Zimní stadion Děčín • 2. liga skupina Sever (ČR) • 4. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    27:40
    Děčín právě vstřelil branku!
    Nyní se to Medvědům už povedlo a dočkali se kontaktní branky. Zdeněk Petráš nabil PAVLU ZAJANOVI do prostoru mezi kruhy, odkud pak druhý jmenovaný propálil doslova vše, co mu stálo v cestě – 2:3. Asistence: Zdeněk Petráš a Ondřej Sýkora.
     
    20:15
    MOSTEČTÍ LVI právě vstřelili branku!
    Hosté hned v úvodu druhé třetiny navyšují své vedení. Vítězslav Nedrda vystřelil na Lavingera, který vyrazil kotouč před sebe a následně pak se k němu dostal VLADIMÍR KÝHOS a svou střelu umístil pod víko děčínské branky – 1:3. Asistence: Vítězslav Nedrda.
     
    18:49
    MOSTEČTÍ LVI právě vstřelili branku!
    Hosté se poprvé v utkání ujímají vedení. Po několika odrazech puku před Lavingerem se k němu dostal MILAN BÖHM a nakonec ho dokázal propasírovat do děčínské branky – 1:2. Asistence: Michael Čejka a Tomáš Přibyl.
     
    07:41
    MOSTEČTÍ LVI právě vstřelili branku!
    Přesilovku sice hraje Děčín, avšak paradoxně v oslabení hosté vyrovnávají. Loukota si neporozuměl v rozehrávce s Petrášem a VÍTĚZSLAV NEDRDA se tak dostal ke kotouči. Dostal se do samostatného úniku a tváří v tvář nedal Lavingerovi šanci – 1:1. Začíná se tedy znovu od začátku. Bez asistence.
     
    02:31
    Děčín právě vstřelil branku!
    Medvědi se ujímají vedení. Ondřej Sýkora poslal přesný pas za obranu mosteckých Lvů a ZDENĚK PETRÁŠ, který kotouč převzal, ujel sám před Lukáše Hosnedla a svou akci dotáhl do zdárného konce, když ho překonal – 1:0. Asistence: Ondřej Sýkora.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 3. Petráš (Sýkora), 28. Zajan (Petráš, Sýkora) – 8. Nedrda, 19. Böhm (Čejka, Přibyl), 21. Kýhos (Nedrda)


    HC Děčín: Lavinger (Brňák) – Loukota, Tenkrát, Kaltenböck, Mareš, Zicho, Tůma – Ineman, Faigl, Sýkora, Arnold, Chovanec, Oliverius (C), Zajan (A), Petráš, Kuchynka, Fojt, Volráb (A), Damašek
    Mostečtí Lvi: Hosnedl (Kovařík) – Havlík, Havlůj (C), Urbánek, Přibyl, Kuncl, Fučík, Polák – Mical, Mála, Nedrda (A), Kýhos, Čejka, Řehoř, Dohnal, Böhm, Drašar

    Rozhodčí: Vyštejn – Kurtin, Beneš

    Diváci: 349
    thejrc.org