Slavia – Česká Lípa 4:1 (kon.)
konec
SK Slavia Praha
4:1 (1:1)
FC Démoni Česká Lípa
Čtvrtek 10.10.2019, 20:30 • SH Eden • 1. Futsal liga • 5. kolo
Předzápasové kurzy
     
    39
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slavia nyní připravila hosty o míč, konkrétně to byl MARTIN BRYCHTA, který dokázal míč provést přes třetinu hřiště a následně z poloviny zakončil do odkryté branky – 4:1. Asistence: Martin Směřička.
     
    37
    Hosté zkouší power-play, na palubovce v brankářském dresu Miroslav Rott!
     
    Pátý akumulovaný faul pro Démony Česká Lípa!
     
    36
    Žlutou kartu dostává Tomáš Abrham (FC Démoni Česká Lípa).
     
    34
    Slavia právě vstřelila branku!
    Nyní ale Slavii vyšel rychlý brejk, který vedl Záruba, ten následně předal míč na levou stranu DAVIDU JOŠTOVI, který vtipným obloučkem přehodil Kirova – 3:1. Asistence: Radim Záruba.
     
    30
    Marko Radovanovič nyní nesmyslně fauloval na polovině hřiště jednoho z hráčů Démonů, pátý akumulovaný faul pro domácí tým!
     
    28
    Žlutou kartu dostává Martin Brychta (SK Slavia Praha).
     
    27
    Nepříliš vídaná situace se nyní naskytla fanouškům v Edenu. Kirov dokázal prokličkovat až před Vondráčka, ten ho pak skvělým zákrokem vychytal! Skvělá práce mladého brankáře Slavie!
     
    24
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slavia se poprvé dostává do vedení! RADIM ZÁRUBA si narazil o Jošta, který stál na pivotu a následně vyslal do víka pro Kirova nechytatelnou střelu – 2:1. Asistence: David Jošt.
     
    20
    Slavia právě vstřelila branku!
    Nyní už to Slavii vyšlo a srovnává stav. MARTIN SMĚŘIČKA dokázal po přistrčení Radovanoviče míč procedit za Kirova – 1:1. Asistence: Marko Radovanovič.
     
    18
    Daniel Hájek nyní s Radimem Zárubou dobře zarotoval a následně se první jmenovaný dostal k dobrému centru, ten našel nohu Radovanoviče, ten ale nedokázal míč uklidit do branky, velká škoda pro domácí!
     
    15
    Žlutou kartu dostává Jan Křemen (SK Slavia Praha).
     
    13
    Záruba znovu předvedl v plné kráse svou ohromnou přednost, tedy zychlení, kdy se dokázal dostat před vracejícího Rotta, jeho následnou zpětnou přihrávku ale nedokázal uklidit do odkryté Kirovovy branky Směřička!
     
    11
    Znovu zakončoval Fichtner! Tentokrát jeho pokus ale netrefil prostor mezi třemi tyčemi Vondráčkovy branky, slávisté si teď hlasitě oddechli.
     
    10
    Démoni právě vstřelili branku!
    Hosté se dostávají trochu překvapivě do vedení. Aktivnější byla od začátku Slavia, ale první branku vstřelili Démoni. Konkrétně TOMÁŠ FICHTNER, který využil Kubelkovu nabídku a na zadní tyči dorazil míč do odkryté branky – 0:1. Asistence: Matouš Kubelka.
     
    2
    Radim Záruba se pokoušel ohrozit branku Kirova, jeho střela ale byla zblokována, následně se do zakončení dostal znovu Záruba, tentokrát se míč zastavil na tyči!

    Martin Kamenik

    Branky: 20. Směřička (Radovanovič), 24. Záruba (Jošt), 34. Jošt (Záruba), 39. Brychta (Směřička) – 10. Fichtner (Kubelka)

    Karty:   15. Křemen (SLA), 28. Brychta (SLA) – 36. Abrham (CLI)


    SK Slavia Praha: Vondráček (Žežulka) – Brychta, Klíma, Směřička, Jošt, Sláma, Radovanovič, Homola (C), Záruba, Hájek, Křemen
    FC Démoni Česká Lípa: Kirov (Bartůněk) – Rott (C), Bažant, Kubelka, Fichtner, Švec, Havrda, Hanzlík, Mikyska, Zapletal, Abrham

    Rozhodčí: Matyš – Lasch

    Diváci: 100
    thejrc.org