Pittsburgh – Anaheim 2:1 (kon.) | Toronto – Tampa 3:7 (kon.) | New Jersey – Edmonton 3:4 (0:1 po s.n.)
Montreal – Detroit 2:4 (kon.) | Ottawa – St. Louis 4:6 (kon.) | Nashville – Washington 6:5 (kon.)
Winnipeg – Minnesota 5:2 (kon.) | Chicago – San Jose 4:5 (kon.) | Dallas – Calgary 2:3 (1:2 po s.n.)
Colorado – Boston 4:2 (kon.) | Arizona – Vegas 4:1 (kon.)
konec
Toronto Maple Leafs
3:7 (3:4, 0:1, 0:2)
Tampa Bay Lightning
Pátek 11.10.2019, 01:05 • Scotiabank Arena, Toronto • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    46:57 Nikita KUČEROV - 3:7
     
    46:57
    Tampa právě vstřelila branku!
    Hosté se ihned dostali do útočného pásma a když Andersen pokazil rozehrávku, přihrál Stamkos na pravou stranu na NIKITU KUČEROVA a ten své vyloučení odčinil nejlépe jak mohl – gólem. Zamířil přesně mezi betony přemisťujícího se gólmana Toronta a už je to o čtyři góly. Asistence: Steven Stamkos.
    43:56 Ondřej PALÁT - 3:6
     
    43:56
    Tampa právě vstřelila branku!
    A tak udeřilo na druhé straně. Zprava se do útočného pásma dostal ONDŘEJ PALÁT, ten chtěl přihrávat na střed, ale svým pokusem trefil Kapanenovu brusli, od které se puk odrazil za bezmocného Andersena. Asistence: Anthony Cirelli, Michail Sergačjov.
    30:46 Brayden POINT - 3:5
     
    30:46
    Tampa právě vstřelila branku!
    A už je to o dvě branky. Tampa Bay předvedla rychlou akci, v útočném pásmu přenechal Stamkos puk Kučerovovi, ten ihned vystřelil a před brankou operující BRAYDEN POINT tento pokus špičkou hole tečoval za Andersenova záda. Asistence: Nikita Kučerov, Steven Stamkos.
    19:17 Steven STAMKOS - 3:4
     
    19:17
    Tampa právě vstřelila branku!
    Přesilovka je využitá a Tampa Bay opět vede. Po dlouhé rozehrávce přes celé pásmo se puk dostal blíže k brance a po přihrávce na levou stranu se do něj opřel STEVEN STAMKOS a Andersen se nedokázal včas přemístit. Asistence: Anthony Cirelli, Brayden Point.
    17:56 Auston MATTHEWS - 3:3
     
    17:56
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Nedáš – dostaneš. Hosté rozebrali obranu Toronta a Sergačjov napálil z dobré pozice tyčku, ale gól padl až z protiakce. První střela domácích šla sice vedle, ale další pokus už musel Vasilevskij krotit, nedokázal jej ale udržet. AUSTON MATTHEWS jej pohotově zpracoval a zasunul za jeho záda. Asistence: Jake Muzzin, William Nylander.
    12:45 Kevin SHATTENKIRK - 2:3
     
    12:45
    Tampa právě vstřelila branku!
    Výsledkem byla blesková protiakce, kdy si puk vzal KEVIN SHATTENKIRK, prošel přes několik protihráčů, dostal se až před Andersena a toho překonal bekhendovou střelou po ledě. Asistence: Tyler Johnson.
    11:24 Nikita KUČEROV - 2:2
     
    11:24
    Tampa právě vstřelila branku!
    Následovalo buly, které hosté vyhráli, blesková rozehra na volného NIKITU KUČEROVA a ten drtivou ranou z první prostřelil Andersena. Zase tak máme srovnáno. Asistence: Victor Hedman, Anthony Cirelli.
    07:46 John TAVARES - 2:1
     
    07:46
    Toronto právě vstřelilo branku!
    No vida, Toronto už vede. Domácí tým dostal do vedení když se po tlaku v pásmu dostal puk zpoza branky, odkud vystřelil Holl a jeho pokus tečoval JOHN TAVARES tak šikovně, že Vasilevskij na změnu dráhy letu puku nezvládl správně zareagovat. Asistence: Justin Holl, Kasperi Kapanen.
    04:19 Andreas JOHNSSON - 1:1
     
    04:19
    Toronto právě vstřelilo branku!
    A je srovnáno. Domácí se celkem bez potíží dostali do útočného pásma, Matthews přihrál zleva do druhé vlny na střed, odkud vypálil ANDREAS JOHNSSON a ten ranou z voleje propálil Vasilevského. Asistence: Auston Matthews, Mitchell Marner.
    02:28 Brayden POINT - 0:1
     
    02:28
    Tampa právě vstřelila branku!
    Teď už to ale hostům vyšlo a jdou do vedení. Po tlaku v útočném pásmu přišla na Andersena, kterou gólman ne zcela udržel, BRAYDEN POINT jej vyšťoural a doklepl za brankovou čáru. Asistence: Steven Stamkos, Nikita Kučerov.

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 5. A. Johnsson (Matthews, Marner), 8. Tavares (Holl, Kapanen), 18. Matthews (Muzzin, W. Nylander) – 3. B. Point (Stamkos, Kučerov), 12. Kučerov (Hedman, Cirelli), 13. Shattenkirk (T. Johnson), 20. Stamkos (Cirelli, B. Point), 31. B. Point (Kučerov, Stamkos), 44. Palát (Cirelli, Sergačjov), 47. Kučerov (Stamkos)


    Toronto Maple Leafs: Andersen (47. Hutchinson) – Ceci, Rielly (A), Barrie, Muzzin, Holl, Sandin – Marner (A), Tavares (C), Kapanen – W. Nylander, Matthews, A. Johnsson – Moore, Kerfoot, I. Michejev – F. Gauthier, Spezza, Petan.
    Tampa Bay Lightning: Vasilevskij (McElhinney) – Coburn, Hedman (A), Černák, McDonagh (A), Shattenkirk, Sergačjov – Kučerov, B. Point, Stamkos (C) – Killorn, Cirelli, Palát – Gourde, T. Johnson, Joseph – Witkowski, Verhaeghe, Maroon.

    Rozhodčí: Hebert, Joannette – Alphonso, Berg

    Diváci: 19 387
    thejrc.org