Pittsburgh – Anaheim 2:1 (kon.) | Toronto – Tampa 3:7 (kon.) | New Jersey – Edmonton 3:4 (0:1 po s.n.)
Montreal – Detroit 2:4 (kon.) | Ottawa – St. Louis 4:6 (kon.) | Nashville – Washington 6:5 (kon.)
Winnipeg – Minnesota 5:2 (kon.) | Chicago – San Jose 4:5 (kon.) | Dallas – Calgary 2:3 (1:2 po s.n.)
Colorado – Boston 4:2 (kon.) | Arizona – Vegas 4:1 (kon.)
konec
Chicago Blackhawks
4:5 (2:2, 2:2, 0:1)
San Jose Sharks
Pátek 11.10.2019, 02:30 • United Center, Chicago • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    44:47 Barclay GOODROW - 4:5
     
    44:47
    San Jose právě vstřelilo branku!
    San Jose jde do vedení a to poprvé v utkání i celé sezóně! Napadání hostujícího celku vyneslo puk pro Melkera Karlssona, který poslal puk za branku. Tam stál skvělý nahravač Thornton a potvrdil své kvality. Joe našel před brankou volného BARCLAYHO GOODROWA a ten posílá Sharks do vedení! Asistence: Joe Thornton a Melker Karlsson.
    37:46 Patrick MARLEAU - 4:4
     
    37:46
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Návrat ztraceného syna! Tak by se dal popsat příběh San Jose! Legenda Žraloků PATRICK MARLEAU se po střele Burnse dostala k dorážce a opět vyrovnává stav utkání! Patrick Marleau prožívá skvělý návrat! Asistence: Timo Meier a Brent Burns.
    32:14 Dylan STROME - 4:3
     
    32:14
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Přestřelka pokračuje! Hertl spálil obrovskou šanci a do protiútoku se vydali domácí. Na konci kombinace byl DYLAN STROME, který po ťukesu s Kanem střílel do prázdné branky. Asistence: Patrick Kane a Erik Gustafsson.
    30:00 Brent BURNS - 3:3
     
    30:00
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Máme opět vyrovnáno! BRENT BURNS poslal puk opět z nulového úhlu před branku, kde si rukou do vlastní branky srazil puk Connor Murphy. Asistence: Dylan Gambrell.
    29:27 Andrew SHAW - 3:2
     
    29:27
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Erik Karlsson se nechal obrat o puk u mantinelu a DeBrincat okamžitě nahrál na vrcholek kruhu, kde ANDREW SHAW vystřelil a nad betonem Della dostal puk do branky. Asistence: Alex DeBrincat.
    19:44 Patrick MARLEAU - 2:2
     
    19:44
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Druhá využitá přesilová hra San Jose! Navrátilec a legenda Sharks PATRICK MARLEAU tečoval střelu Erika Karlssona a poslal puk mezi betony Crawforda! Asistence: Erik Karlsson a Dylan Gambrell.
    13:22 Andrew SHAW - 2:1
     
    13:22
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Chicago si bere své vedení zpět! Olli Määttä vystřelil puk od modré a ANDREW SHAW dokázal puk tečovat. První teč i dorážku Dell zachytil, ale na druhou dorážku už nestačil. – 2:1! Asistence: Olli Määttä a Erik Gustafsson.
    11:30 Kevin LABANC - 1:1
     
    11:30
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! Velmi rychlá přesilová hra hostů končí brankou KEVINA LABANCA. Couture vystřelil od modré a vyrazil puk před sebe, kde byl Kane. Ten ovšem trefil tyčku, ale puk se dostal do nulového k pravé straně, kde byl Labanc. Ten zkušeně poslal puk do šibenice. Asistence: Evander Kane a Logan Couture.
    05:07 Dominik KUBALÍK - 1:0
     
    05:07
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Tak tohle je paráda pro český hokej! Tlak před brankou od Davida Kämpfa přinesl puk pro Saada, který našel DOMINIKA KUBALÍKA na pravé straně a jeho rychlá střela skončila v brance! Premiérová branka českého ostrostřelce!. Asistence: Brandon Saad.

    Vojtěch Görög

    Branky a nahrávky: 6. D. Kubalík (Saad), 14. A. Shaw (Määttä, E. Gustafsson), 30. A. Shaw (DeBrincat), 33. D. Strome (P. Kane, E. Gustafsson) – 12. Labanc (E. Kane, Couture), 20. Marleau (E. Karlsson, Gambrell), 30. Burns (Gambrell), 38. Marleau (Meier, Burns), 45. Goodrow (J. Thornton, M. Karlsson)


    Chicago Blackhawks: Crawford (Lehner) – Keith (A), E. Gustafsson, Määttä, Seabrook (A), Koekkoek, C. Murphy – A. Nylander, J. Toews (C), P. Kane – DeBrincat, D. Strome, A. Shaw – Saad, Kämpf, D. Kubalík – Z. Smith, Carpenter, Caggiula.
    San Jose Sharks: Dell (M. Jones) – Vlasic, Burns (A), Dillon, E. Karlsson, Ferraro, T. Carrick – Meier, Couture (C), Marleau (A) – E. Kane, Hertl (A), Goodrow – Bergmann, J. Thornton, Labanc – Jurtajkin, Gambrell, M. Karlsson.

    Rozhodčí: Furman South, Brad Meier – Travis Gawryletz, Libor Suchanek
    thejrc.org