Sparta – Luxol 5:1 (kon.)
konec
Sparta Praha
5:1 (1:0)
Luxol St. Andrews FC
Pátek 11.10.2019, 20:00 • UNYP Arena, Praha • Liga mistrů
Předzápasové kurzy
     
    39:13
    Kristijan Grbeša (Sparta) si u levé lajny počínal nedovoleně, za což mu rozhodčí udělil žlutou kartu. Tohle je navíc pátý akumulovaný faul pro Spartu.
     
    35:26
    Vevé (Luxol) teď musel zatáhnout za záchranou brzdu, když na polovině hřiště u pravé lajny stáhl skluzem k zemi unikajícího Tihomira Novaka. Rozhodčí mu za to ukázal žlutou kartu.
     
    14:57
    Gabriel Rick na polovině hřiště trochu nešikovně stáhl Vevého k zemi, od rozhodčí za to vidí žlutou kartu, pro Spartu je to navíc pátý akumulovaný faul. Při každém dalším bude maltský mistr zahrávat desetimetrový kop.
     
    13:20
    Leanderson Coriolano (Luxol) stáhl po parádní přihrávce od Michala Seidlera domácího kapitána Tomáše Drahovského u pravé lajny k zemi. Od rozhodčího za to navíc uviděl žlutou kartu, Sparta teď navíc bude rozehrávat nadějně vypadající standardní situaci. Pro maltský tým je to čtvrtý akumulovaný faul.

    Libor Kokoška

    Branky: 14. Drahovský, 22. Brahimi, 26. Wilde (Kocič), 31. Novak (pen.), 33. Seidler (Drahovský) – 30. Souza

    Karty:   15. Rick (SPA), 40. Grbeša (SPA) – 14. Coriolano (LUX), 36. Vevé (LUX)


    Sparta Praha: Gerčák (Vahala, Plecitý) – Rick, Amadeu, Seidler, Drahovský (C), Kocič, Brahimi, Novak, Wilde, Křivánek, Hora, Grbeša
    Luxol St. Andrews FC: Rakvaag (40. Obradovic) – Fineo, Maikinho, De Souza, Coriolano, Vevé, Sammut, Zammit (C), Telisi, Vukovič, Raducu

    Rozhodčí: Ibrahim El Jilali (Nizozemsko), Alejandro Martinez Flores (Španělsko), Stefan Vrijens (Belgie)

    Diváci: 450
    thejrc.org