Ostrava – Hattrick Brno 10:3 (kon.) | Vítkovice – Chodov 3:2 (kon.) | Česká Lípa – Black Angels 9:5 (kon.)
konec
1. SC TEMPISH Vítkovice
3:2 (0:1, 1:0, 2:1)
FAT PIPE Florbal Chodov
Sobota 12.10.2019, 17:30 • SC Dubina Ostrava • Livesport Superliga • 6. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek večera a někdy zase u onlajnu na počtenou. (19:21:37)
     
    Střely po celém utkání: 18 – 18
     
    Nejlepší hráči utkání:

    Vítkovice – Jan Šebesta
    Chodov – Michal Rebro
     
    Je konec! Třetí třetina nakonec přinesla největší počet branek, a to rovnou tři. Vítkovice skórovaly dvakrát, zatímco Chodov jen jednou. Právě to rozhodlo o tom, že z dnešního zápasu si plný počet bodů připíše domácí celek. Největší zásluhu má na výhře Lukáš Hájek, jenž získal dva body za gól a asistenci.
     
    Konec zápasu.
     
    59:13
    A mohlo být srovnáno! Proti tomu však byl Lukáš Souček, jenž předvedl fantastický zákrok. Nejspíše zachránil svému týmu tři body.
     
    59:00
    Minuta do konce zápasu!
     
    58:30
    To začíná vypadat pro domácí dobře. Minutu a půl před koncem mohou rozehrávat na obranné polovině soupeře.
     
    56:29
    Tom Ondrušek to nyní chtěl vzít celé na sebe. Dostal se ke střele, ale stoupla si proti němu rovnou trojice soupeřů, která jeho ránu zastavila.
     
    55:00
    Mikuláš Krbec se mohl stát hrdinou a srovnat stav dnešního utkání. Dostal totiž křižnou přihrávku, jenže ji nedokázal trefit.
     
    54:00
    Domácí se mohli vrátit do dvoubrankového vedení! Jan Šebesta předvedl krásnou individuální akci, načež posunul míček na Lukáše Hájka. Toho však fantastickým způsobem vychytal Michal Rebro!
     
    53:00
    Tomáš Sladký se nyní rval o míček jako lev. Dokonce tak moc, že se mu podařilo zlomit si hokejku na půl. Doběhne však pro novou a bude pokračovat.
     
    52:15
    Chodov právě vstřelil branku!
    Ovšem Chodov se ještě nevzdává a nás v tomto zápase čeká obrovské drama. Hosté měli k dispozici trestné střílení, které s přehledem proměnil MARTIN PRAŽAN.
     
    52:02
    Jiří Besta mohl ještě navýšit vedení svého týmu. Pálil dobře do horních pater branky, jenže Rebrovu branku nakonec o kousek přestřelil.
     
    49:11
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí florbalisté právě udělali obrovský krok k tomu, aby dnes brali tři body a jako první porazili Chodov. Marek Bräuer našel velmi agilního ROSTISLAVA GATTNARA, jenž si za svou píli dnes branku zasloužil. Asistence: Marek Bräuer.
     
    47:15
    Chodovští se snaží srovnat stav dnešního zápasu. Pálí jednu střelu za druhou, ale většina je z nich sražena a ten zbytek pochytá Lukáš Souček.
     
    44:58
    Šimon Kuczera se sice dostal k míčku, jenže provedl to jen nedovoleným způsobem. Rozhodčí si toho všiml a faul odpískal, míček pro hosty.
     
    43:49
    Vítkovice hrají v plném počtu!
     
    41:49
    Vyloučení v týmu 1. SC TEMPISH Vítkovice (Ondřej Firda – 2 min., Zdržování hry).

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 37. Sladký (Hájek), 41. Hájek (Besta), 50. Gattnar (Bräuer) – 11. M. Vávra (Krbec), 53. Pražan (TS)


    1. SC TEMPISH Vítkovice: Souček (Gurkovský) – Hrubý, Kuczera, Jan Šebesta, Sidunov, Nehera, Rýpar – Firda, Sladký, Gattnar – Hájek, Hatala, Bräuer – Čech, Choma, Delong – Besta, Řezanina.
    FAT PIPE Florbal Chodov: Mich. Rebro (Šimůnek) – Pražan, Doubek, Kašovský, T. Vávra, Sýkora, Podhráský, Strnad – Mikeš, Vošta, M. Vávra – Ondrušek, Řezáč, Koutný – Matejčík, Eremiáš, Koutný – Krbec, Plíhal.

    Rozhodčí: Jiří Dolanský a Vojtěch Sýkora

    Diváci: 382
    thejrc.org