Ústí n/L – Kobra 5:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Písek 4:2 (kon.) | Vsetín – Přerov 5:3 (kon.)
Warriors Brno – Poruba 1:2 (kon.) | Kralupy n. Vltavou – Chrudim 7:3 (kon.) | Litomyšl – Šumperk 2:4 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
5:3 (1:1, 4:0, 0:2)
HC ZUBR Přerov
Neděle 13.10.2019, 13:00 • Zimní stadion Na Lapači • DHL Extraliga juniorů • Skupina B
Partner:
     
    56:30
    Přerov právě vstřelil branku!
    Přerov dvě sekundy před koncem přesilové hry snižuje na rozdíl dvou branek a zdá se, že závěr utkání bude ještě zajímavý. András Rozsahegyi vystřelil z vrcholu pravého kruhu. Málek už se chystal proti této střele zasáhnout u pravé tyčky, jenže před brankovištěm stál ještě DAVID DOBŠA, který kotouč usměrnil do odkrytého levého horního rohu. Asistence: András Rozsahegyi, Michal Dufek.
     
    51:34
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři ve vlastním oslabení snižují. Po pravém křídle se protáhl PETR MYNÁŘ, který zakončil do levého horního rohu. Asistence: Jan Fencl, András Rozsahegyi.
     
    35:30
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín využívá druhou přesilovou hru, a to opět ranou od modré čáry. Tentokrát se ranou k levé ruce prosadil obránce MATĚJ MIKULÍK. Na přerovské střídačce nejsou s tímto vývojem utkání spokojeni, někteří hráči už ze zlosti začali házet věcmi. Asistence: Adam Hilšer, Jan Holáň.
     
    29:13
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši ve svém vlastním oslabení přidávají další branku. Na levém kruhu útočného pásma se k puku dostal JAN VAŠENKA, obešel jediné hráče Přerova před Postavou a ocitl se před brankovištěm, kde nejprve naznačil střelu bekhendem a poté poslal puk do odkryté levé části branky. Asistence: Bez asistence.
     
    24:05
    Vsetín právě vstřelil branku!
    JAN VAŠENKA dostal kotouč k pravé tyčce, kde se mu napřed nepovedlo překonat Postavův beton. Domácí útočník to však nevzdal a svůj druhý pokus tentokrát poslal na ledě pod výstroj. Jeho neodbytnost přinesla požadovaný výsledek, když napodruhé už kotouč za brankovou čáru dopravil. Asistence: Tomáš Frimel, Matěj Mikulík.
     
    20:19
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši se hned po devatenácti sekundách druhé třetině dostávají do vedení. Rychlý protiútok předvedl a hlavně zakončil dorostenec BORIS BABELIAK, pro kterého je to první branka mezi juniory. Asistence: Michael Vavřík, Patrik Zeman.
     
    07:21
    Vsetín právě vstřelil branku!
    ADAM HILŠER zaujal v přesilovkovém postavení místo obránce a od modré čáry čistě propálil bránící val a trefil se k levé tyči. Asistence: Jan Holáň.
     
    02:40
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři se dostávají do vedení. Vsetínský brankář nevěděl byl na kraji svého brankoviště a nevěděl, kde se kotouč nachází. Toho po přesné přihrávce Davida Dobši dokonale využil LUKÁŠ ZMEŠKAL, který v pádu zakončil bekhendem ke zcela odkryté pravé tyči. Asistence: David Dobša, David Šimanský.
    Marken.cz

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 8. Hilšer (Holáň), 21. Babeliak (Vavřík, Zeman), 25. Vašenka (Frimel, Mikulík), 30. Vašenka, 36. Mikulík (Hilšer, Holáň) – 3. Zmeškal (Dobša, Šimanský), 52. Mynář (Fencl, Rozsahegyi), 57. Dobša (Rozsahegyi, Dufek)


    VHK ROBE Vsetín: Málek (Tkadlec) – Liss, Holáň, Mikulík, Riedl, Zeman – Hilšer, Pospíšil, Vašenka, Vrána, Babeliak, Zemánek, Klímek, Novosad, Vavřík, Frimel.
    HC ZUBR Přerov: Postava (Dufek) – Vohrabal, Moučka, Šabršula, Takáč, Gréč – Kolařík, Borot, Mynář, Zmeškal, Rozsahegyi, Šimanský, Fencl, Dobša, Kuba, Hradil, Dvořáček, Petr, Hanák.

    Rozhodčí: Blaha – Poláček, Bařinka
    thejrc.org