Brazílie – Nigérie 1:1 (kon.) | Ekvádor – Argentina 1:6 (kon.) | Pobř. slonoviny – DR Kongo 3:1 (kon.)
Slovensko – Paraguay 1:1 (kon.)
konec
Brazílie
1:1 (0:1)
Nigérie
Neděle 13.10.2019, 14:00 • Národní stadion, Singapur • Mezinárodní přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
     
    Z tohoto přípravného utkání je to vše, děkujeme za pozornost. (16:00:59)
     
    Je dobojováno! Brazilci odjedou ze svého singapurského turné bez jediného vítězství. Po remíze 1:1 se Senegalem skončilo stejným výsledkem i měření sil s Nigerijci, kteří většinu času bránili, ale v pětatřicáté minutě se zásluhou Ariba přesto dostali do vedení. Bronzový medailista z letošního Afrického poháru národů svůj náskok ztratil krátce po přestávce, kdy se z dorážky prosadil Casemiro. Nigerijci poté přežili několik dalších velkých šancí soupeře a ve finále musí být spokojeni s nerozhodným výsledkem.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Střídání v týmu Nigérie: ze hřiště odchází Joe Aribo, přichází Abdullahi Shehu.
     
    90+4
    Thiago Silva se postavil do cesty rozběhnutého Ariba, aby za každou cenu zastavil zajímavě se rodící brejk. Podle očekávání se to neobešlo bez žluté karty.
     
    90+3
    Casemirův centr se dlouze snášel až k vzdálenější tyči, ovšem pro balón si znovu doskočil německý rodák Maduka Okoye
     
    90+2
    Semi Ajayi zneškodnil centrovaný balón za cenu rohového kopu. Zprava rozehrál Coutinho, ale Okoye alespoň částečně vyboxoval balón do bezpečí.
     
    90+1
    O remízovém výsledku stále nemůže být úplně rozhodnuto. Nad rámec druhé půle je přidáno dalších pět minut.
     
    90
    Coutinhův nákop přeletěl všechny muže ve žlutém a skončil až v rukavicích brankáře Okoyeho, který si po svém nástupu zatím moc nezachytal.
     
    89
    Střídání v týmu Nigérie: ze hřiště odchází Samuel Chukwueze, přichází Peter Olayinka.
     
    89
    Střídání v týmu Brazílie: ze hřiště odchází Gabriel Jesus, přichází Lucas Paquetá.
     
    88
    Až těsně před koncem zápasu byla poprvé vytažena žlutá karta. Pravděpodobně za nějaké protesty ji po předchozí akci dostal Wilfried Ndidi.
    88. Samuel Chukwueze (NIG)
     
    88
    Samuel Chukwueze se po nepovedené hlavičce jednoho z nigerijských forvardů dostal k zakončení, ale zprava napálil balón jenom do místa, kde stál Ederson.
     
    87
    Emmanuel Bonaventure Dennis odcentroval z levé strany jen na hlavu Thiaga Silvy. Nigerijci balón udrželi a přeci jen se mohou pokusit o ojedinělý nápor.
     
    86
    Renan Lodi dostal od Richarlisona přihrávku do křídla, odkud dal míč pod sebe na Coutinha. Ten chtěl placírkou střílet ze svého pohledu k pravé tyči, ale do cesty se mu postavil Awaziem, jenž srazil balón k Okoyemu.
     
    85
    Fabinho čistě vybojoval míč ve středu hřiště. Kanárci ve třech rychle otočili hru, ale Casemiro ve finále nedostal diagonální pas přes Colinse.
     
    84
    Střídání v týmu Nigérie: ze hřiště odchází Alex Iwobi, přichází Ramon Azeez.

    Michal Břuchanský

    Branky: 48. Casemiro – 35. Aribo

    Karty:   90+4. T. Silva (BRA) – 88. Ndidi (NIG)


    Brazílie: Ederson – D. Alves (C), Marquinhos, T. Silva, Lodi – Arthur (80. Fabinho), Casemiro – Jesus (89. Paquetá), Neymar (12. Coutinho), Everton (46. Richarlison) – Firmino (62. Barbosa).
    Náhradníci: Wéverton, Neto – Fabingo, Caio, A. Sandro, Marcinho, Militão, Coutinho, Henrique, Paquetá, Barbora, Richarlison,

    Nigérie: Uzoho (63. Okoye) – Awaziem, Collins, Ajayi, Troost-Ekong (C) – Ndidi, Aribo (90+5. Shehu) – Iwobi (84. Azeez), Osimhen (74. Onuachu), Chukwueze (89. Olayinka) – Simon (79. Dennis).
    Náhradníci: Ezenwa, Okoye – Onuachu, Solomon-Otabor, Ebuehi, Olayinka, Azeez, Shehu, Esiti, Dennis.
    thejrc.org