Litoměřice – Ústí n/L 6:3 (kon.) | Benátky n/J – Kadaň 3:2 (po pr.) | Jihlava – Prostějov 4:1 (kon.)
Motor ČB – Sokolov 4:1 (kon.) | Chomutov – Frýdek-M. 6:4 (kon.) | Slavia – Třebíč 3:1 (kon.)
Přerov – Havířov 4:2 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
6:4 (2:2, 2:0, 2:2)
HC Frýdek-Místek
Středa 16.10.2019, 17:30 • ROCKNET ARÉNA • Chance liga • 14. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:49 Petr STLOUKAL - 6:4
     
    54:49
    Piráti právě vstřelili branku!
    Darby Llewellyn si vzal za brankou puk, obkroužil ji a vystřelil. Vyražený puk si sebral PETR STLOUKAL a povedenou dorážkou završuje hattrick! Tohle je večer chomutovského forvarda s číslem 79. Asistence: Darby Llewellyn a Tomáš Pitule.
    50:50 Rostislav MARTYNEK - 5:4
     
    50:50
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Tohle bude ještě drama! David Květoň dostal přihrávku z osy na pravý kruh, odkud exchomutovský forvard nahodil. Jemnou tečí změnil trajektorii puku ROSTISLAV MARTYNEK, takže Dominik Pavlát v početní nevýhodě kapituloval. Asistence: David Květoň a Ondřej Hrachovský.
    48:17 David KLIMŠA - 5:3
     
    48:17
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Frýdek-Místek snižuje na rozdíl dvou gólů, když schovaná rána Filipa Hamana vypadla v brankovišti, kde dorazil DAVID KLIMŠA puk za bezmocného brankáře. Asistence: Filip Haman a Vojtěch Tomi.
    45:18 Stanislav VRHEL - 5:2
     
    45:18
    Piráti právě vstřelili branku!
    Tohle byla neuvěřitelná akce, kterou STANISLAV VRHEL uzavírá „bůra“! Šestnáctiletý forvard z vlastního pásma projel až do útoku, přebruslil obránce a ránou po ledě k pravé tyčce nedal brankáři šanci. Asistence: Jan Svoboda a Denis Zeman.
    36:32 Petr STLOUKAL - 4:2
     
    36:32
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti mají zpět dvougólové vedení. PETR STLOUKAL dostal dlouhý pas na útočnou modrou, za rychlé jízdy se otočil a pak z náznaku kličky do forhendu vystřelil k levé tyčce do vrchních pater branky. Asistence: Viktor Lang a Tomáš Pitule.
    21:58 Filip SUCHÝ - 3:2
     
    21:58
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti využívají přesilovku a opět vedou. Viktor Lang posunul po modré na Lukáše Blahu, který tvrdou přihrávkou našel hůl FILIPA SUCHÉHO. Pirátský útočník si popojel blíže k brance a bekhendem na zadní tyčku udeřil. Asistence: Lukáš Blaha a Viktor Lang.
    14:59 Milan MIKULÍK - 2:2
     
    14:59
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Tohle je rychlý zvrat po pohledné akci hostů. Patrick Kudla našel křižně z levé strany přes celé pásmo a tři chomutovské hole MILANA MIKULÍKA, který ránou z první do protipohybu brankáře srovnává. Asistence: Patrick Kudla a Vojtěch Tomi.
    12:56 Petr ERET - 2:1
     
    12:56
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Dan Przybyla přihrál z hranice levého kruhu bekhendem na PETRA ERETA, který využil křižné přihrávky, z první v pokleku zakončil a dostal svůj tým na dostřel. Asistence: Dan Przybyla a Rostislav Martynek.
    03:57 Lukáš KLÍMA - 2:0
     
    03:57
    Piráti právě vstřelili branku!
    Tohle je super start Chomutova! Marek Tomica přihrál zpoza brankové čáry bekhendem LUKÁŠI KLÍMOVI na osu, ten si popojel do pravého kruhu, odkud střelou do protipohybu gólmana zvyšuje vedení domácích. Asistence: Marek Tomica a Dušan Žovinec.
    03:30 Petr STLOUKAL - 1:0
     
    03:30
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti přestáli malý závar před brankou a vyrazili kupředu. Od zadního mantinelu Tomáš Pitule poslal puk na hůl PETRA STLOUKALA, který z ideální pozice nezaváhal. Využil skrumáže před branko a nególmanského postavení maskovaného muže. Asistence: Tomáš Pitule.
    Marken.cz

    Kateřina Kundertová

    Branky a nahrávky: 4. Stloukal (Pitule), 4. Klíma (Tomica, Žovinec), 22. Suchý (Blaha, Lang), 37. Stloukal (Lang, Pitule), 46. Vrhel (J. Svoboda, D. Zeman), 55. Stloukal (Llewellyn, Pitule) – 13. Eret (Przybyla, Martynek), 15. Mikulík (Kudla, Tomi), 49. Klimša (Haman, Tomi), 51. Martynek (D. Květoň, Hrachovský)


    Piráti Chomutov: Pavlát (Altrichter) – Pařízek, Žovinec, Blaha, R. Havel, Lang, Štochl, D. Zeman – Llewellyn, Pitule (A), Stloukal – Tomica (C), Suchý, Klíma – J. Svoboda, Vrhel, Chrpa (A) – Tupý, Jakub Veselý, Ma. Svoboda.
    HC Frýdek-Místek: L. Daneček (46. Loubal) – Hrachovský, Kudla, J. Michálek, L. Kovář, Haman, J. Adámek, D. Stránský – D. Květoň, Novotný, Kvasnica – Mikulík (C), Klimša (A), Tomi – Martynek (A), Przybyla, Eret – V. Nestrašil, Motloch, Geidl.

    Rozhodčí: Petružálek, Grech – Belko, Tichý

    Diváci: 1845
    thejrc.org