Poruba 2011 – Vsetín 3:1 (kon.) | Ústí n/L – Benátky n/J 4:3 (po pr.)
konec
HC RT TORAX Poruba 2011
3:1 (2:1, 1:0, 0:0)
VHK ROBE Vsetín
Čtvrtek 17.10.2019, 18:00Chance liga • 14. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:25
    Vsetín to zkusí v šesti, Bláha je na střídačce!
     
    53:32
    Po dobu devíti vteřin si Vsetín zahraje přesilovou hru 5 na 3, dvě minuty fasuje Michal Hlinka za podrážení.
     
    51:43
    Vyloučení na straně Poruby, dvě minuty pro Jiřího Zdeňka za nedovolené bránění.
     
    50:28
    Situace Vsetína se nadále komplikuje, ve středním pásmu zasáhl David Tůma svého soupeře hokejkou do obličeje, za což pochopitelně fasuje dvouminutový trest. Poruba si nejprve zahraje ve čtyrech proti třem a pak dokonce i v pěti.
     
    49:57
    Vsetínská přesilovka znovu končí předčasně, dvě minuty za hákování nafasoval Vlastimil Dostálek.
     
    49:43
    Po střele Slováčka se kotouč odrazil od mantinelu na hokejku Jonáka, ten mohl uklízet do prázdné branky, ale kotouč pouze prosvištěl porubským brankovištěm!
     
    49:00
    Příležitost pro Vsetín, Hořanský byl ve svém postupu nedovoleně zastaven Filipem Dundáčkem, jenž putuje na trestnou lavici za podrážení.
     
    46:50
    Vsetín měl nyní největší příležitost ke kontaktu! Do přečíslení se dostal Tůma společně s Procházkou, druhý jmenovaný zakončoval po přihrávce z voleje, ovšem Foltán dokázal vsetínskou akci velmi dobře přečíst a připsal si důležitý zákrok!
     
    44:36
    Nedůraz v rozehrávce Valachů mohl ztrestat nyní Greš s Tomanem, jenž se snažili na několik pokusů dopravit kotouč za Bláhu, ten však náporu Poruby odolal.
     
    41:01
    Nejezchleb se dostal do rychlého úniku po levém křídle, zakončit sice nestačil, ale vybojoval si faul od Ondřeje Holomka, jenž jej zastavil jen za cenu nedovoleného bránění.
     
    36:24
    Na druhé straně zvoní horní tyč porubské branky po střele Jeřábka!
    35:48 Jan HUDEČEK - 3:1
     
    35:48
    Poruba právě vstřelila branku!
    Už se zdálo, že druhá třetina
    bude zaznamenána jako tuhý boj, ale nyní se vyznamenal Greš, jenž individuálním průnikem vypracoval střeleckou pozici JANU HUDEČKOVI, jenž už pouze uklidil kotouč do odkryté branky Vsetína. Asistence: Tomáš Greš.
     
    31:27
    Vsetín měl slibnou přesilovou hru, ta ale teď končí, protože nervy na uzdě neudržel Martin Dudáš, jenž fasuje dvě + deset minut za zcela zbytečný krosček.
     
    30:28
    Vsetín těží ze zvýšené aktivity přesilovou hru, dvě minuty za krosček obdržel Jan Dluhoš.
     
    15:42
    Vsetín bude mít možnost srovnat. Dvouminutový pobyt na trestné lavici čeká Patrika Husáka za držení.
    15:03 Michal HLINKA - 2:1
     
    15:03
    Poruba právě vstřelila branku!
    Poruba otáčí skóre! Zdeněk vybojoval kotouč za brankou Vsetína a nasměroval přihrávku na Špačka, jeho střelu Bláha vyrazil betonem, ale pouze na hůl MICHALA HLINKY, jenž z dorážky dokázal trefit vsetínskou branku. Asistence: Marek Špaček, Jan Káňa.
     
    13:41
    Ve vlastním oslabení upaloval na Foltána osamocený Hořanský, vsetínský útočník mířil mezi betony, ale Foltán zachoval klid a střelu vsetínského mladíka pokryl.
    12:37 Patrik HUSÁK - 1:1
     
    12:37
    Poruba právě vstřelila branku!
    Ostravané ukazují Valachům, jak se využívá přesilová hra 5 na 3. Domácí od začátku početní výhody drželi kotouč v útočném pásmu a z vrcholku pravého kruhu zamířil přesně do vsetínské branky PATRIK HUSÁK. Asistence: Marek Sikora, Petr Obdržálek.
     
    12:15
    Nyní se bude ve třech proti pěti bránit Vsetín. Po nájezdu Gřeše se před vsetínskou brankou strhla mela o kotouč, ve které fauloval Radek Jeřábek, fasuje dvě minuty za hákování.
     
    11:01
    Tentokrát se vylučuje na straně Vsetína, dvouminutový pobyt na trestné lavici čeká Radima Kucharczyka za podrážení.
     
    09:45
    Další trest pro Porubu, která se po dobu padesáti vteřin bude bránit ve třech, dvě minuty fasuje Jan Káňa.
     
    08:35
    Tak to byla opravdu dlouhá porada hlavních rozhodčích, kteří nakonec posílají na trestnou lavici Dominika Rudla, jenž fasuje dvě + deset minut za zásah do oblasti hlavy a krku.
    03:35 Vlastimil DOSTÁLEK - 0:1
     
    03:35
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši otevírají skóre utkání! Špatnou rozehrávku Poruby trestá VLASTIMIL DOSTÁLEK, jenž se na hranici brankoviště prosadil přesnou bekhendovou střelou k tyči. Bez asistence.
    Marken.cz

    Jan Tajzler

    Branky a nahrávky: 13. Husák (Sikora, Obdržálek), 16. M. Hlinka (Špaček, J. Káňa), 36. Hudeček (Gřeš) – 4. Dostálek


    HC RT TORAX Poruba 2011: Foltán (Kůdela) – Husák, Slavík, Urbanec, Dluhoš, Pastor, Dundáček, Rudl – Sikora, Zdeněk, Obdržálek – Nejezchleb, T. Jáchym, Kanko – Toman, Hudeček, Gřeš – J. Káňa, M. Hlinka, Špaček.
    VHK ROBE Vsetín: Bláha (Gába) – Slováček, Hryciow, Dudáš, Holomek, J. Drtina, Jeřábek, Ondračka – Jonák, Pechanec, Dostálek – D. Tůma, Rehuš, Procházka – Hořanský, Kucharczyk, L. Volf – Karafiát, Šilhavý, Vítek.

    Rozhodčí: Cabák, Kopeček – Zedník, Kučera
    thejrc.org