K. Vary – Mladá Boleslav 5:3 (kon.) | Vítkovice – Litvínov 2:0 (kon.) | Pardubice – Třinec 5:2 (kon.)
Olomouc – Mountfield HK 0:2 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
2:5 (0:3, 2:0, 0:2)
Bílí Tygři Liberec
Pátek 18.10.2019, 17:15 • Malá sportovní hala, Praha 7 (Bubeneč) • turnaj O Pohár DHL • 11. kolo
Partner:
     
    58:59
    Liberec právě vstřelil branku!
    Máme vymalováno, tři body dnes poputují na sever Čech! Na druhý pokus už to vyšlo, liberecké vítězství zásahem prázdné branky zpečetil DOMINIK ŠELIGA! Asistence: Petr Šafařovský.
     
    53:24
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tak tohle je dost možná fatální rána pro domácí hráče, Severočeši v Malé sportovní hale znovu vedou o dvě branky! Hostující protiútok přesnou střelou z levé strany zakončil ADAM MĚCHURA – 2:4! Asistence: Michael Drábek, Daniel Ira.
     
    36:55
    Sparta právě vstřelila branku!
    Holešovičtí využívají přesilovku, kontaktní branka je na světě! Odraženou střelu za Čajana doklepl JOSEF SLAVÍČEK, který tak seřízl vedení Bílých tygrů na jediný gól – 2:3! Bez asistence.
     
    25:37
    Sparta právě vstřelila branku!
    Pražané jsou ve druhé třetině aktivnějším týmem a snižují náskok soupeře na dvě branky! Z rychlého výpadu se prosadil SIMEON GLUZMAN! Asistence: Tomáš Tomek, Marek Bláha.
     
    18:29
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tak tohle je pro domácí pořádně studená sprcha, Krbeček se po třech brankách klidí z branky! Za tenhle gól ale paradoxně nemohl – obrana Sparty teď nechala svého brankáře na holičkách a z bezprostřední blízkosti klece za něj puk dorazil VOJTĚCH STRNAD! Bez asistence.
     
    17:25
    Liberec právě vstřelil branku!
    A už je to o dvě branky, Bílí Tygři využívají i druhou přesilovku! Tentokrát se na střeleckou listinu dnešního duelu zapisuje ADAM MĚCHURA! Asistence: Adam Charvát, Bennet Rossmy.
     
    16:20
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hosté dvojnásobnou početní výhodu přetavují v úvodní trefu utkání! Krátkou kombinaci Liberce ukončil přesnou ranou z mezikruží JAN KŘEPELKA – 0:1! Asistence: Filip Kovář, Dominik Šeliga.

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 26. Gluzman (Tomek, Bláha), 37. Slavíček – 17. Křepelka (Kovář, Šeliga), 18. Měchura (Charvát, Rossmy), 19. Strnad, 54. Měchura (Drábek, Ira), 59. Šeliga (Šafařovský)


    HC Sparta Praha: Krbeček (19. Cichoň) – Klodner, Krutil, Bláha, Havlín (A), Prchal (C), Tomek, Gajdoš – Kulhánek, Klimo, Krchňák, Vaňous, Slavíček, Rubeš, Bespalchenko, Vágner, Arnošt (A), Gluzman, Kuracina.
    Bílí Tygři Liberec: Čajan (Král) – Ira, Šedivý, Hampl, Charvát (C), Kovář, Had (A) – Křepelka, Vomáčka, Šafařovský (A), Adamec, Jansa, Strnad, Liška, Drábek, Rossmy, Šeliga, Gajda, Měchura.

    Rozhodčí: Micka – Ganger, Šimánek.
    thejrc.org