K. Vary – Mladá Boleslav 5:3 (kon.) | Vítkovice – Litvínov 2:0 (kon.) | Pardubice – Třinec 5:2 (kon.)
Olomouc – Mountfield HK 0:2 (kon.)
konec
HC Dynamo Pardubice
2:3 (1:1, 0:1, 1:1)
HC Škoda Plzeň
Pátek 18.10.2019, 17:00 • enteria arena • turnaj O Pohár DHL • 11. kolo
Partner:
     
    53:46
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    A je sníženo. Přesilovou hru domácí využili, když se nenápadnou střelou na vzdálenější tyčku trefil PETR ANTONÍČEK – 2:3! Asistence: Radek Šír, Ondřej Rohlík.
     
    48:10
    Plzeň právě vstřelila branku!
    MAREK PRINCL číhal v oslabení ve středním pásmu, dostal dobrou přihrávku, přebruslil obránce soupeře a doslova si vychutnal kličkou Nečase – 1:3! Asistence: Tomáš Čermák.
     
    36:41
    Plzeň právě vstřelila branku!
    TOMÁŠ ČERMÁK se trefuje podruhé v utkání poté, co dostal krásnou přihrávku od Maláta na levý kruh a propálil Nečase – 1:2! Asistence: Sebastián Malát.
     
    19:15
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Domácí využívají přesilovou hru. Dlouho to vypadalo, že početní výhoda Pardubic je až příliš statická, nicméně pak dostal přihrávku na levý kruh DOMINIK CHÁRA, který překonal Micku střelou k tyči – 1:1! Asistence: Michal Rouha, Jiří Bucek.
     
    18:01
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hosté se dostávají do vedení. Gól do šatny vstřelil ze samostatného úniku TOMÁŠ ČERMÁK, který překonal Nečase povedeným blafákem – 0:1! Asistence: Marek Princl, Sebastián Malát.

    Milan Šplíchal

    Branky a nahrávky: 20. Chára (Rouha, Bucek), 54. Antoníček (Šír, Rohlík) – 19. Čermák (Princl, Malát), 37. Čermák (Malát), 49. Princl (Čermák)


    HC Dynamo Pardubice: Nečas (Kraus) – Dubovčí, Oliva (C), Leder, Blažej (A), Jelínek, Secký, Kaštánek – Rouha, Antoníček, Tobiáš, Costa, Kostka, Chára, Rohlík, Šír, Bucek, Šťastný.
    HC Škoda Plzeň: Micka (Pícl) – Jiříček, Pánek, Staněk, Kremláček, Kovářík, Malák (A) – Hollár, Kopic, Adamec, Šuhaj, Slanina, Čermák, Kolář (C), Tůma, Malát, Ženíšek, Kuchárik, Princl (A).
    thejrc.org