K. Vary – Mladá Boleslav 5:3 (kon.) | Vítkovice – Litvínov 2:0 (kon.) | Pardubice – Třinec 5:2 (kon.)
Olomouc – Mountfield HK 0:2 (kon.)
konec
Mountfield HK
7:3 (1:2, 3:0, 3:1)
HC Energie Karlovy Vary
Pátek 18.10.2019, 17:00 • ČPP Aréna, Hradec Králové • turnaj O Pohár DHL • 11. kolo
Partner:
     
    58:57
    Hradec právě vstřelil branku!
    Další gól pro Královehradecké! Krásnou střelou od modré čáry, kdy dokázal prostřelit všechny hráče před sebou se prosazuje JAKUB VÁCHAL. Asistence: Martin Pěnčík, Daniel Šedivý.
     
    49:55
    Hradec právě vstřelil branku!
    Rychlý gól Hradce! Další kombinaci využil KRYŠTOF LANG a dostává tak Lvi už do tříbrankového trháku. Asistence: Vojtěch Síla, Matěj Morong.
     
    48:54
    Hradec právě vstřelil branku!
    Dvoubrankové vedení si Hradečtí berou zpět! PETR POPPEL si krásně najel přes celé pásmo a překonal hostujícího brankáře Horáka. Asistence: Dalibor Ďuriš, David Voňka.
     
    47:45
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Tlak se hostům vyplatil! Zpoza brány nahrál spoluhráči Petr Rozhon a VÍT JISKRA dokázal skórovat. Asistence: Petr Rozhon, Tomáš Křehlík.
     
    38:45
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak se povedlo, Hradečtí se ve své přesilovce prosazují! Po přihrávce Matěje Moronga si připsal už třetí bod PETR POPPEL. Asistence: Matěj Morong, Jakub Naar.
     
    31:27
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradečtí se dostávají do vedení! Po úniku Petra Poppela, který ovšem kotouč nedokázal dostat za záda hostujícího gólmana se ve skrumáži dobře zorientoval VOJTĚCH SÍLA, tomu se to už povedlo. Asistence: Petr Poppel.
     
    21:15
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradečtí srovnávají ve svém oslabení! Do úniku dva na jednoho se dostali Vojtěch Síla s MARKEM TECLEM, který po přihrávce spoluhráče dorazil kotouč do prázdné brány gólmana Horáka. Asistence: Vojtěch Síla.
     
    17:53
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Energie se dostává opět do vedení! Po střele Karlovarských se ke kotouči dostal VÍT JISKRA a vstřelil ho do odkryté brány domácího celku. Asistence: Tomáš Křehlík, Petr Rozhon.
     
    15:37
    Hradec právě vstřelil branku!
    Královehradečtí vyrovnávají! Po gólové šanci Poppela se ke kotouči dostal po jeho přihrávce JAKUB NAAR, který střelou od modré čáry propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Petr Poppel, Matěj Morong.
     
    05:19
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Energie se dostává do vedení! PETR ROZHON dostal kotouč od spoluhráče, roztáhl si hradeckého gólmana a puk vstřelil za záda Sajdla. Bez asistence.

    Natálie Fišerová

    Branky a nahrávky: 16. Naar (Poppel, Morong), 22. Tecl (Síla), 32. Síla (Poppel), 39. Poppel (Morong, Naar), 49. Poppel (Ďuriš, Voňka), 50. Lang (Síla), 59. Váchal (Pěnčík, Šedivý) – 6. Rozhon, 18. Jiskra (Křehlík, Rozhon), 48. Jiskra (Křehlík)


    Mountfield HK: Sajdl (Ševců) – Houdek, Váchal (A), Voňka, Naar, Janoušek, Pěnčík – Lukačka, Ďuriš, Síla, Jušta, Lang, Janda (A), Šedivý, Morong, Tecl, Poppel (C)
    HC Energie Karlovy Vary: Horák (50. Vít) – Stejskal, Kořán, Mikulec, Pohanka, Benda, Cestr – Seidler, Záruba, Šťastný, Bačo, Rozhon, Jiskra (C), Konášek, Novotný, Křehlík (A), Holub, Černý (A), Adámek

    Rozhodčí: Barek – Bohuněk, Pechánek
    thejrc.org