Bohemians 1905 – Opava 1:0 (kon.) | Karviná – Slovácko 0:2 (kon.) | Plzeň – Ostrava 3:0 (kon.)
Teplice – Sparta 1:1 (kon.)
konec
FC Viktoria Plzeň
3:0 (0:0)
FC Baník Ostrava
Neděle 20.10.2019, 15:30 • Doosan Arena, Plzeň • FORTUNA:LIGA • 13. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:30.
     
    Krásný den, vážení příznivci českého fotbalu, vítejte u sledování psaného přenosu z 13. kola FORTUNA:LIGY! Po reprezentační přestávce se půjde na fotbal opět do západočeské Doosan Areny, kde v třaskavém souboji přivítá domácí tým FC Viktoria Plzeň celek FC Baník Ostrava. Přejeme příjemnou zábavu!
     
    Poslední odehrané zápasy

    FC Viktoria Plzeň

    Západočeši se po pěti úspěšných duelech a výhrách vydali v rámci 12. kola české nejvyšší fotbalové soutěže na hřiště Mladé Boleslavi. Tam série Viktorky skončila, hostující tým si odvezl prohru 1:2.

    Po prvním poločase ale byli svěřenci Pavla Vrby spokojení, když se z dorážky trefil Jan Kopic. Nicméně v půl druhé přišel obrat středočeského celku. Lukáš Budínský se prosadil díky ráně levačkou a srovnal na 1:1.

    Definitivní rozhodnutí o podobě konečného výsledku přišlo až v nastaveném čase. Gólman Plzně Hruška se v souboji střetl s protihráčem, načež hlavní sudí nařídil penaltu. Nikolaj Komličenko nařízený pokutový kop proměnil a rozhodl.

    FK Mladá Boleslav 2:1 FC Viktoria Plzeň
    48. Budínský, 90+3. Komličenko (pen.) – 29. Kopic

    Sestava Plzně
    Hruška – Řezník, Hejda, Brabec, Hloušek – Kalvach, Procházka – Kopic, Hořava (90+3. Beauguel), Kovařík (62. Kayamba) – Krmenčík (79. Chorý)
    ____________________________________________
    FC Baník Ostrava

    Ostravané mají za sebou dvě vysoké výhry, v nejbližším odehraném duelu na domácím hřišti přemohli Zlín v poměru 4:0.

    Baníkovci o vysoké výhře rozhodli již během první půle. Dame Diop otevřel skóre, když situaci vyhodnotil a zakončil naprosto ideálně. Milan Jirásek jen o pět minutek později zvýšil levačkou už na 2:0.

    Uběhlo jen dalších šest minut a bylo to 3:0 pro domácí, když se dokázal prosadit i Rudolf Reiter. Ve 41. minutě přidal poslední gól Ostravy Martin Fillo, Baník si vedení 4:0 ve druhém poločase v klidu pohlídal.

    FC Baník Ostrava 4:0 FC Fastav Zlín
    20. Diop, 25. Jirásek (Reiter), 31. Reiter (Jirásek), 41. Fillo

    Sestava Baníku
    Budinský – Fillo, Pokorný, Stronati, Fleišman – Reiter (83. Lalkovič), Jirásek, Hrubý, Kuzmanovič – Diop (73. Kaloč), Smola (67. Holzer)
     
    Řekli před zápasem

    Pavel Vrba (hlavní trenér Plzně):

    „Je to pro mě trochu srdcová záležitost, protože jsem tam i vyrůstal jako dorostenec a pracoval tam s mládeží i s A mužstvem. Ze situace, ve které byli před několika lety, se dostali fantasticky. Mají zajímavě poskládané mužstvo. Je vidět obrovský pokrok ve vytváření kvality kádru.“

    „Potkáváme se teď s týmy, které jsou v horní polovině tabulky. V domácím prostředí je to o to složitější, protože všichni očekávají, že to budeme vyhrávat. Čekají nás nároční soupeři.“

    „Hrajeme doma, což je obrovsky zavazující. Naše ambice jsou samozřejmě hodně vysoké a nezbývá nám nic jiného, než udělat vše pro to, abychom získali co nejvíce bodů. Přezimovat chceme hodně vysoko s co nejvíce body.“

    Jakub Brabec (obránce Plzně):

    „Baník je další z týmů, který má kvalitní útočné hráče. Od toho tam jsme ale čtyři obránci a samozřejmě i zbytek týmu, věřím, že to zvládneme.“

    „Věřím, že to bude opět vyhecované utkání. Doufám, že potvrdíme sílu, kterou doma máme. Bude důležité, abychom si vytvořili šance a proměnili je.“

    Zdroj: www.fcviktoria.cz
    ________________________________

    Bohumil Páník (hlavní trenér Baníku):

    „Plzeň je výborný tým. Pojedeme bojovat o každý míč a metr, a když do toho přidáme i trochu hernosti, která se nám lepší, věřím, že budeme konkurenceschopní.“

    „Věřím, že jsme přes pauzu nevyšli z herního rytmu. Zahráli jsme si přátelské utkání s Vítkovicemi, které mělo svou kvalitu, a věřím, že budeme dobře připraveni.“

    „Plzeň je herní, chce hrát fotbal, což nám vyhovuje, my taky máme dobré fotbalisty. Věřím, že to bude hezké utkání, tak jako v Plzni vždycky. Musíme využít situace, které budeme mít, to je cesta k úspěchu.“

    Zdroj: www.fcb.cz
     
    Úvodní sestavy:

    FC Viktoria Plzeň: A. Hruška – Řezník, Hejda, Brabec (C), Limberský – Kalvach, Procházka – J. Kopic, Kayamba, Hloušek – Krmenčík.
    Náhradníci: Kozáčik – R. Hubník, Pernica, Herc, Mihálik, Chorý, Janošek.

    FC Baník Ostrava: Budinský – Fillo, J. Pokorný, Stronati, Fleišman (C) – Reiter, Jirásek, R. Hrubý, Kuzmanović – Diop, Smola.
    Náhradníci: Laštůvka – Šindelář, Granečný, Pazdera, Lalkovič, Holzer, Procházka.

    Rozhodčí: Marek – Podaný, Kotalík.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první poločas?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Oba týmy nastupují na hrací plochu za ideálních podmínek, počasí je vskutku nádherné. Viktoria dnes bude hrát tradičně v dresech s červenou a modrou kombinací, hostující Baník je kompletně v bílém.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Viktoriáni dnes jako první rozehráli, první kombinace na útočné polovině nebyla úspěšná, následný brejk Baníku domácí defenziva zastavila. Následně rozehrává od vlastní brány.
     
    2
    Ostravané vysoko napadají, takže se domácí nemohou dostat ke kloudné rozehrávce. Po útočném faulu hostí se ale nejspíš dostanou na polovinu soupeře.
     
    3
    Velká šance Plzně! Viktoria se celkem lehce dostala do velkého vápna, Michael Krmenčík přistrčil míč na Kayambu, ten chtěl přehodit gólmana, ale Budinský včas vyběhl!
    3. Kayamba v tutovce po krásné kombinaci! Vychytal ho Budinský
     
    4
    Následovaly dva rohy Západočechů. První úspěch nepřinesl, po tom druhém napálil ve vápně Kopic soupeře. Mnozí se domnívali, že do ruky, ale sudí nechává hru pokračovat.
     
    5
    Po dalším faulu Baníku zůstanou domácí u balonu.
     
    5
    Útočník Tomáš Smola si šikovně pokryl balon před protihráči, Hejda ho poslal k zemi, takže se k míči dostanou znovu i hosté.
     
    6
    Už se vezla další velká šance Plzně! Jan Kopic se dostal do vápna, kde si mohl vybírat, komu nahraje. Nakonec jeho pas odvrátila hostující obrana na rohový kop.
    6. Kalvach chytře vytvořil přečíslení tři na jednoho, ale Kopic ho zpackal
     
    6
    Po rohu střílel David Limberský, který bleskově vrátil míč po zemi do vápna, jeho projektil tečoval kapitán Plzně Brabec mimo tři tyče.
    6. Brabec zkoušel usměrnit Limberského střelu do brány, pálil vedle
     
    8
    Západočeši jsou od prvních sekund velice aktivní, svého soupeře zatím ve všem přehrávají. I Baník se chtěl rychle vydat do útoku, ale byl brzy zastaven.
     
    9
    Plzeňané dlouho kombinovali na pravé straně, leč o míč přišli. Vhazují hosté.
     
    10
    Pěkná akce Plzně. Jan Kopic poslal prudký centr na Krmenčíka, ten si balon zpracoval vysoko nad sebe, padající míč poté krkolomně trefil. Střela mířila mimo.
    10. Krmenčík si zpracoval Kopicův centr na hruď, pak netrefil bránu
     
    11
    Joel Kayamba pěkným pasem vyslal dopředu Limberského, ten pro svůj celek získal další rohový kop.
     
    12
    Roh zahrával Jan Kopic, ale obrana hostí balon zkušeně odvrátila do bezpečí, míč se nakonec dostal až k nohám gólmana Hrušky.
     
    14
    Viktor Budinský zvládl těžký odkop od své brány, trefil Limberského, od kterého se míč odrazil do autu. Baník se může také po delší době dostat do kombinace.
     
    14
    Ve vápně se chtěl k míči dostat Diop, ale Roman Procházka balon včas odkopl pryč. Následně přichází na řadu aut pro domácí.
     
    16
    Lukáš Kalvach poslal zajímavý míč za obranu hostí, tam si ho jako první našel Fillo, jenž balon nekompromisně pro jistotu odpálil do autu.
     
    17
    Jakub Brabec poslal hodně nepříjemný pas na Hrušku, který mohl míč jen těžko zpracovat. Je tu roh pro Baník.
     
    18
    Jakub Pokorný se nakonec dostal k hlavičce, ale ta nebyla příliš razantní, Aleš Hruška balon bez větších problémů chytil do rukavic.
     
    20
    Na hřišti nyní vládly nepřesnosti, tak vzal vše do rukou David Limberský, který pro svůj tým znovu získal rohový kop.
     
    21
    Roman Procházka se odhodlal k technické z hranice vápna, kterou zakroutil na vzdálenější tyč. Balon jen těsně minul bránu Baníku.
    21. Kopic vymyslel šanci pro Procházku, jeho obstřel skončil vedle
     
    22
    Robert Hrubý se skácel po kontaktu k zemi, rozhodčí ale tento pád neviděl jako zaviněný faulem, následně se dobře vrátil Hloušek, takže u míče je opět Viktoria.
     
    23
    Lukáš Kalvach poté již opravdu fauloval, když poslal na zem Diopa. Ostrava rozehrává z vlastní půlky.
     
    24
    Krajní beci Plzně byli nyní hodně vidět! Radim Řezník nejprve po pasu od Kayamby střílel levačkou z první, gólman Viktor Budinský měl s jeho bombou plné ruce práce, odražený míč vrátil na bránu díky další ráně David Limberský, tento pokus šel jen těsně mimo!
    24. Budinský ostřelován, musel zasahovat proti Řezníkovi a Limberskému
     
    26
    Viktoria je i nadále nesmírně aktivní, už je opět nastěhovaná na útočné polovině hřiště.
     
    27
    Tyč! Joel Kayamba se perfektně uvolnil a poslal míč do běhu pro Kopice, ten přihrával pod sebe na Krmenčíka, který balon napálil na bránu. Trefil pravou tyč hostující svatyně.
     
    29
    Další nadějnou šanci záhy zazdil Kayamba hodně nepřesným pasem. Tomáš Smola se díky tomu dostal do bleskového brejku, byl faulován kousek před velkým vápnem Plzně. Jakub Brabec (PLZ) ze tento nedovolený zákrok dostává žlutou kartu.
     
    30
    Robert Hrubý střílel z přímého kopu rovnou, Aleš Hruška skákavý pokus bez velkých potíží chytá.
    30. Ojedinělý Hrubého pokus si Hruška snadno sebral
     
    32
    Baník bojoval před hranicí velkého vápna Plzně o míč, ale nakonec se Smola dopustil útočného faulu. Hruška míč odkopává.
     
    33
    Rudolf Reiter se nyní hodně zlobí, stejně tak i hostující fanoušci, Michael Krmenčík ho totiž v souboji poslal na zem, sudí žádný faul neviděl.
     
    34
    Tomáš Smola vybojoval míč pro své kolegy, kteří si nabíhali do vápna, ale celá akce končí kvůli odmávanému a odpískanému ofsajdu.
     
    35
    Znovu stejná situace, Tomáš Smola se ocitl v ofsajdu za obranou Plzně, takže sám na bránu postupovat nemůže.
     
    36
    Kombinace najednou Plzni začaly drhnout, Viktoria se nemůže probojovat na útočnou polovinu.
    Navíc má zdravotní problémy Radim Řezník, který potřebuje ošetření.
     
    38
    Hra už znovu běží, u míče je hostující Baník, který se snaží najít cestu k šancím. Viktoriáni dobře napadají.
     
    39
    Další akci Baníku zastavil skluzem David Limberský, od něj se míč odrazil mimo hrací plochu, je z toho roh pro hosty.
     
    40
    Z rohového kopu nakonec nic nebylo, Aleš Hruška rozehrává balon od své brány.
     
    42
    Lukáš Kalvach byl faulovaný u středového kruhu, rychle rozehrál na Kopice, ten ale o míč zase ihned přišel.
     
    42
    Jenže Jan Kopic se znovu bleskově dostal k centru, před Hlouškem odvrátili hosté míč na roh.
     
    43
    Trenér Pavel Vrba poněkolikáté obrací oči, jeho svěřencům se nyní nedaří najít klid na kopačkách. Akce Plzně v posledních minutách končí nepřesným pasem nebo špatným zpracováním.
     
    45
    A i nyní je tomu tak. Z dobře našlápnutého protiútoku nakonec nic nebylo, Adam Hloušek se navíc dopustil faulu při napadání.
     
    45+1
    Nastavovat se bude ještě jedna minuta.
     
    45+1
    Ještě se dopředu hnal Hloušek, kterého chtěl najít Kayamba, ale obrana Baníku byla pozorná a zareagovala včas. Následně se Baník vydává dopředu.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    Druhý poločas začne přibližně v 16:32.
     
    První poločas je minulostí, po úvodních 45 minutách je stav stejný jako na začátku, tedy bez branek.

    Více ze hry měli zkraje zápasů domácí, kteří se dostali do několika zajímavých šancí. Joel Kayamba ani Radim Řezník však gólmana Budinského nepropálili, Michael Krmenčík pálil do tyče, Roman Procházka s Limberským zase těsně vedle.

    Baníkovci s postupem času hru vyrovnali, ale žádnou tutovku si nevytvořili, gólman Hruška pokusy Roberta Hrubého a Jakuba Pokorného v klidu pohlídal.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    47
    Baníkovci se hned zkraje poločasu usadili na útočné polovině, ale Dame Diop sestřelil při snaze získat ztracený míč Řezníka. Píská se faul.
     
    48
    Diop opět v akci, nyní posílal centr do velkého vápna, který zkušeně odvrátil stoper Hejda. Ostravané jsou i nadále u míče okolo plzeňského vápna.
     
    49
    V pádu nakonec vypálil Milan Jirásek, další skákavý pokus, který letěl na Hrušku, ale nenadělal příliš neplechy, domácí gólman míč v pohodě chytil.
    49. Jirásek zakončoval v pádu jen doprostřed
     
    50
    Na druhé straně napálil balon za hranicí vápna Jakub Brabec, jeho tvrdá bomba byla ztečována na rohový kop.
     
    50
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Po rozehrání rohového kopu se míč dostal zpět na levou stranu, kde si ho našel Adam Hloušek, jenž balon ihned poslal před bránu Baníku. Obránce LUKÁŠ HEJDA byl připravený a centr střelou z první dopravil do sítě, Viktoria se tak dostává do vedení! Asistence: Adam Hloušek.
    50. Lukáš HEJDA - 1:0
     
    52
    Žlutou kartu dostává Nemanja Kuzmanović (FC Baník Ostrava).
     
    52
    Po faulu, kterého se dopustil Nemanja Kuzmanović, má Viktoria k dispozici zajímavou standardní situaci.
     
    53
    Jan Kopic poslal centr na hranici malého vápna, kde si nejvýše vyskočil Roman Procházka, ten ale míč jen lízl. Balon nakonec skončil v zámezí.
     
    54
    Po zmatcích na druhé straně se hostující Baník dostane k zahrání rohového kopu.
     
    54
    Patrizio Stronati se dostal k odraženému míči a napálil ho směrem na Hrušku, ten nakonec zasahovat nemusel, protože balon odrazil do bezpečí jeden z jeho kolegů z týmu.
     
    56
    Zajímavý brejk se rýsoval pro hostující fotbalisty, nicméně nakonec z akce znovu nic nebude, protože Tomáš Smola byl přistižen v dalším ofsajdu.
     
    57
    Jan Kopic hledal šajtlí Krmenčíka, ale Stronati pěkně v pádu balon odrazil do bezpečí hlavou. Ani následná akce Plzně se neujala.
     
    59
    Michael Krmenčík se hnal do další šance, mohl už pálit z levé strany pokutového území, ale nakonec o míč přišel, takže Baník mohl být v klidu.
     
    60
    V souboji poslal k zemi Patrizio Stronati Krmenčíka, Viktoria se bleskově žene dopředu.
     
    60
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Joel Kayamba ihned po rozehrání přihrál míč na levou stranu k Hlouškovi, který poslal krásný centr na hlavu MICHAELA KRMENČÍKA. Toho nejprve gólman Viktor Budinský vychytal, následná dorážka domácího střelce se už ale od tyče odrazila za brankovou čáru! Asistence: Adam Hloušek.
    60. Michael KRMENČÍK - 2:0
     
    63
    Žlutou kartu dostává Radim Řezník (FC Viktoria Plzeň).
     
    63
    Po faulu Radima Řezníka čeká i na hostující celek zajímavá standardní situace, míč si fotbalisté Baníku staví kousek od velkého vápna.
     
    64
    Nemanja Kuzmanović nakonec střílel přímo, jeho pokus ale skončil vysoko nad břevnem domácí brány.
     
    65
    Střídání v týmu FC Baník Ostrava: ze hřiště odchází Milan Jirásek, přichází Denis Granečný.
     
    66
    Domácí fanoušci si k choreu připravili i několik světlic, takže hřiště asi tak ze tří čtvrtin není z tribuny pro novináře vůbec vidět. Hlavní sudí duel z technických důvodů přerušuje.
     
    67
    Hustý dým se pomalu zvedá ze hřiště, za malou chvilku se snad bude moci v utkání pokračovat.
     
    68
    Sudí píská – zápas pokračuje.
     
    70
    Viktoriáni dobře napadají rozehrávku Baníku, který se nemůže udržet na míči. Plzeňany však zase trápí koncové přihrávky během kombinací.
     
    71
    Joel Kayamba se po pěkném pasu od Krmenčíka prokličkoval z levé strany do vápna, beci Baníku ho zastavili, ale na domácí čeká rohový kop.
     
    72
    Lukáš Kalvach šikovně uzmul soupeři míč a hnal se dopředu, jeden z jeho protihráčů ho raději zatáhl, je z toho faul Baníku.
     
    73
    David Limberský poslal centr do vápna, Michael Krmenčík se opřel do hlavičky, kterou trefil břevno. Následně poslal míč i do sítě, ale nic z toho se nepočítá, protože domácí forvard stál v ofsajdu.
    73. Hattrick? Ne, ofsajd. Krmenčík už střílel v postavení mimo hru
     
    74
    Na druhé straně Baník zahrával standardní situaci, Dame Diop se po signálu hnal za přihrávkou hlavou, ale Aleš Hruška včas balon zachytil.
     
    74
    Radim Řezník poté vybojoval díky dobrému pohybu a předvídání roh pro Plzeň.
     
    75
    Po odraženém první centru poslal zpátky míč do ohně Kalvach, kapitán Jakub Brabec se do balonu mohutně opřel, ale jeho projektil nakonec zamířil vysoko nad bránu hostí.
     
    75
    Následně je ošetřován Martin Fillo, hra se mírně pozdržela. Hostující hráč je v pořádku.
     
    76
    Střídání v týmu FC Baník Ostrava: ze hřiště odchází Rudolf Reiter, přichází Daniel Holzer.
     
    78
    Ostravané drží míč na svých kopačkách, domácí naopak vyčkávají, co se bude dít, zároveň na svého soupeře dorážejí a aktivně napadají.
     
    79
    Joel Kayamba poslal k zemi Fleišmana, následně se hostujícímu kapitánovi omlouvá, oba hráči si sportovně podávají ruce.
     
    80
    Denis Granečný se prokličkoval až na hranici velkého vápna Plzně, ale svou akci nakonec nedotáhl do zdárného konce, domácí obrana míč razantně odvrací.
     
    80
    Po další akci hostí se bude kopat rohový kop proti Plzni.
     
    81
    Z rohu nic nebylo, a tak mohou po nějaké době zaútočit také fotbalisté Viktorie. Ti však o balon rychle přišli.
     
    82
    Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň: ze hřiště odchází Michael Krmenčík, přichází Tomáš Chorý.
     
    Dnešní utkání sleduje 10 088 diváků.
     
    84
    Jan Kopic mohl přihrávkou poslat do šance Chorého, ale hostující hráči míč zastavili. Nakonec rukou, takže sudí píská, u balonu zůstanou domácí.
     
    85
    Záložník Kopic je nejspíš zraněný, na hřiště už putuje ošetření. Viktoria zároveň chystá další střídání.
     
    86
    Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň: ze hřiště odchází Jan Kopic, přichází Ondřej Mihálik.
    86. Varování před Slavií. Kopic se drží za koleno a kvůli zranění střídá
     
    86
    Lukáš Kalvach z dálky ze standardní situace střílel rovnou na bránu, gólman Baníku Viktor Budinský míč v pohodě chytil.
     
    87
    Novic Ondřej Mihálik dnes poprvé u míče, před bránou hledal přízemním pasem Chorého, vracející se Ostravané míč odpálili na roh.
     
    88
    Žlutou kartu dostává David Limberský (FC Viktoria Plzeň).
     
    89
    Daniel Holzer se opřel do odraženého míče, pálil z voleje, ale jeho projektil nakonec zamířil hodně vysoko nad bránu Aleše Hrušky.
     
    90
    Ve druhé půli se bude nastavovat ještě dalších pět minut.
     
    90+1
    Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň: ze hřiště odchází Joel Ngandu Kayamba, přichází Dominik Janošek.
     
    90+2
    Dominik Janošek se dostal k míči na útočné polovině, chvíli přemýšlel, co s ním, nakonec vypálil. Je z toho roh pro Viktorii.
     
    90+3
    Janoškův centr odpálil Viktor Budinský pěstí do bezpečí, následně se hra přerušuje. Na zemi chvíli zůstal ležet hostující Tomáš Smola, ale již je na nohou.
     
    90+4
    Další rohový kop pro domácí, kteří závěr zápasu zvládají opravdu s přehledem.
     
    90+5
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Nakonec je z toho ještě trefa pro domácí Viktorii! Dominik Janošek poslal přesný pas do pokutového území a TOMÁŠ CHORÝ se hlavou trefil neomylně ke vzdálenější tyči!
    90+5. Tomáš CHORÝ - 3:0
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    Je tady konec dnešního zápasu, domácí Viktoria přehrála hostující Baník v poměru 3:0!

    Všechny trefy obstarali domácí až ve druhé půli. Vítězný gól si připsal stoper Lukáš Hejda, který ztečoval centr od Adama Hlouška do sítě.

    Po dalším centru Hlouška, který tentokrát nastoupil v záloze, se k zakončení dostal Michael Krmenčík. Toho nejdříve gólman Viktor Budinský vychytal, ale domácí útočník si přichystal bleskovou a přesnou dorážku.

    Na konečných 3:0 upravil v naprostém závěru utkání hlavou střídající Tomáš Chorý, který se položil do centru Janoška. 3:0 pro Západočechy
     
    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 8:4. Střely mimo: 7:4. Rohy: 11:5. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 13:16.
     
    Z Plzně je to pro dnešek všechno, děkuji za sledování psaného přenosu a přejí krásný zbytek víkendu! (17:31:00)

    Jan Picka

    Branky: 50. Hejda (Hloušek), 60. Krmenčík, 90+5. Chorý (Janošek)

    Karty:   29. Brabec (PLZ), 63. Řezník (PLZ), 88. Limberský (PLZ) – 52. Kuzmanović (OVA)


    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 8:4. Střely mimo: 7:4. Rohy: 12:5. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 13:16.
    FC Viktoria Plzeň: A. Hruška – Řezník, Hejda, Brabec (C), Limberský – Kalvach, Procházka – J. Kopic (86. Mihálik), Kayamba (90+1. Janošek), Hloušek – Krmenčík (82. Chorý).
    Náhradníci: Kozáčik – R. Hubník, Pernica, Herc, Mihálik, Chorý, Janošek.

    FC Baník Ostrava: Budinský – Fillo, J. Pokorný, Stronati, Fleišman (C) – Reiter (76. Holzer), Jirásek (65. Granečný), R. Hrubý, Kuzmanović – Diop, Smola.
    Náhradníci: Laštůvka – Šindelář, Granečný, Pazdera, Lalkovič, Holzer, V. Procházka.

    Rozhodčí: Marek – Podaný, Kotalík

    Diváci: 10 088
    thejrc.org