K. Vary – Vítkovice 4:1 (kon.) | Sparta – Pardubice 2:1 (po pr.) | Mladá Boleslav – Kladno 6:3 (kon.)
Třinec – Liberec 5:2 (kon.) | Mountfield HK – Zlín 5:6 (kon.) | Litvínov – Olomouc 3:4 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
5:2 (1:0, 3:1, 1:1)
Bílí Tygři Liberec
Neděle 20.10.2019, 17:20 • WERK ARENA, Třinec (kapacita: 5 400) • Tipsport extraliga • 12. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    51:09 Patrik HREHORČÁK - 5:2
     
    51:09
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři ze zabezpečené obrany vyrazili do rychlého protiútoku a slaví pátou branku! Ondřej Kovařčík se svou střelou z levé strany kluziště sice neuspěl, Petersovi ale propadl kotouč na brankovou čáru, odkud kotouč do sítě dorazil PATRIK HREHORČÁK! Asistence: Ondřej Kovařčík.
    45:10 Michal BULÍŘ - 4:2
     
    45:10
    Liberec právě vstřelil branku!
    Bílí Tygři se prosazují přesně s koncem své početní výhody! Už se zdálo, že se Oceláři ubrání, pak si ale kotouč do své moci vzal MICHAL BULÍŘ, který se prokličkoval až před třineckého brankáře a po kličce do bekhendu překonal bezmocného Bartošáka! Asistence: Ladislav Šmíd, Justin Peters.
    33:02 Michal KOVAŘČÍK - 4:1
     
    33:02
    Třinec právě vstřelil branku!
    Přesilovka Ocelářům sice již skončila, Slezané i tak slaví čtvrtou branku! Po střele Guntise Galvinše od modré nastaly před libereckou brankou zmatky, kterých nejlépe využil MICHAL KOVAŘČÍK, který si obkroužil branku a zasunul kotouč za ležícího Peterse! Asistence: Ondřej Kovařčík.
    26:27 Martin ADAMSKÝ - 3:1
     
    26:27
    Třinec právě vstřelil branku!
    Další kotouč v liberecké síti! David Kofroň dokázal využít dobrého forčekinku Jiřího Polanského a uzmout hostující obraně kotouč! Kofroň sice pak napálil jen Petersův beton, s dorážkou ale přispěchal MARTIN ADAMSKÝ, který uklidil kotouč za ležícího brankáře Tygrů! Asistence: David Kofroň.
    25:57 Michal KOVAŘČÍK - 2:1
     
    25:57
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři využívají početní výhodu a berou si zpět vedení! Liberci se sice povedlo hned po vhazování odpálit kotouč k Bartošákovi, Třinečtí ale předvedli rychlou akci, kdy se po přihrávce Matěje Stránského z předbrankového prostoru prosadil MICHAL KOVAŘČÍK! Asistence: Matěj Stránský, Lukáš Krajíček.
    22:06 Jan ORDOŠ - 1:1
     
    22:06
    Liberec právě vstřelil branku!
    Je to tak, Liberec srovnává stav zápasu! JAN ORDOŠ si v sólové akci počínal velice šikovně, když obešel bránícího Galvinše, s jehož pomocí následně překonal Bartošáka! Asistence: Lukáš Krenželok.
    18:33 Vladimír DRAVECKÝ - 1:0
     
    18:33
    Třinec právě vstřelil branku!
    V přesilovce to nešlo, při hře v pěti na obou stranách už domácí otevírají skóre zápasu! Oceláři se dostali do přečíslení dvou proti jednomu, Tomáš Marcinko ve středním pásmu přenechal kotouč VLADIMÍRU DRAVECKÉMU, který si nabruslil do útočné třetiny a střelou mezi Petersovy betony poslal Oceláře do vedení! Asistence: Tomáš Marcinko.
    Marken.cz

    Daniel Ježek

    Branky a nahrávky: 19. Dravecký (Marcinko), 26. M. Kovařčík (M. Stránský, Krajíček), 27. Adamský (Kofroň), 34. M. Kovařčík (O. Kovařčík), 52. Hrehorčák (O. Kovařčík) – 23. Ordoš (L. Krenželok), 46. Bulíř (Šmíd, Peters)


    HC Oceláři Třinec: Bartošák (Kváča) – Gernát, Kundrátek, M. Doudera, Krajíček (C), Galvinš, D. Musil, Zahradníček – M. Stránský, P. Vrána, Chmielewski – Dravecký, Marcinko (A), Hrňa – Hrehorčák, M. Kovařčík, O. Kovařčík – Adamský (A), Polanský, Kofroň.
    Bílí Tygři Liberec: Peters (Schwarz) – T. Hanousek, Šmíd (A), Havlín, Derner, Graborenko, Kolmann, Knot – L. Hudáček, Bulíř, Birner (A) – Lenc, Filippi, Marosz – Ordoš, P. Jelínek (C), L. Krenželok – M. Zachar, A. Musil, J. Vlach.

    Rozhodčí: Hradil, Kika – Hlavatý, Tošenovjan
    thejrc.org