K. Vary – Vítkovice 4:1 (kon.) | Sparta – Pardubice 2:1 (po pr.) | Mladá Boleslav – Kladno 6:3 (kon.)
Třinec – Liberec 5:2 (kon.) | Mountfield HK – Zlín 5:6 (kon.) | Litvínov – Olomouc 3:4 (kon.)
konec
HC VERVA Litvínov
3:4 (0:0, 1:1, 2:3)
HC Olomouc
Neděle 20.10.2019, 17:30 • ZS Ivana Hlinky, Litvínov • Tipsport extraliga • 12. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:18 Martin HANZL - 3:4
     
    58:18
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Také Verva se prosazuje ve vlastním oslabení a dostává se na kontaktní branku. MARTIN HANZL v mezikruží trefil puk nad lapačku Konráda a prostřelil ho – 3:4. Naděje tak pro Litvínov ještě žije. Ovšem přesilovku stále ještě budou hrát hosté, kterým stačí vyhazovat puky. Asistence: Jakub Petružálek.
    52:23 Karel KUBÁT - 2:4
     
    52:23
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Přesilovka využita a domácí snižují na rozdíl dvou branek a vykřesali tak ještě naději na úspěch. KAREL KUBÁT dostal kotouč na modrou čáru a poté dělovkou propálil v Konrádově síti vše, co mu stálo v cestě – 2:4. Asistence: František Lukeš a Jan Myšák.
    50:14 Zbyněk IRGL - 1:4
     
    50:14
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Tak nyní to už s domácími nevypadá vůbec dobře. Švrček poslal puk do mezikruží, kde se poté napřáhl ke střele ZBYNĚK IRGL. Proti jeho pokusu sice Janus zasáhl rukou, ale nezabránil letícímu puku za jeho záda – 1:4. Asistence: Jan Švrček a Petr Kolouch.
    46:53 Lukáš KLIMEK - 1:3
     
    46:53
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Ve vlastním oslabení hosté navyšují své vedení na rozdíl dvou branek. Zbyněk Irgl našel LUKÁŠE KLIMKA, který poté sjel k Janusově levé tyči a zakončil z bekhendu do volného místa – 1:3. Asistence: Zbyněk Irgl.
    43:21 Lukáš NAHODIL - 1:2
     
    43:21
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Olomoučtí využívají přesilovou hru a poprvé v utkání jdou do vedení. Škůrek od modré čáry poslal puk před branku Litvínova, kde ho poté z pravé strany uklidil za Janusova záda LUKÁŠ NAHODIL – 1:2. Asistence: David Škůrek a Petr Kolouch.
    36:32 Rostislav OLESZ - 1:1
     
    36:32
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácím moc dlouho vedení nevydrželo. Kotouč se dostal do prostoru mezi kruhy, kde ho svižnou střelou poslal za Jaroslava Januse ROSTISLAV OLESZ – 1:1. Začíná se tak znovu od začátku. Asistence: Jan Jaroměřský a Vilém Burian.
    35:15 Jan MYŠÁK - 1:0
     
    35:15
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Nyní se to už povedlo a domácí otevírají účet dnešního zápasu. Martin Hanzl našel zpoza hostující branky v mezikruží volného JANA MYŠÁKA, který poté z bekhendu zakončil a dostal kotouč za Konrádova záda – 1:0. Asistence: Martin Hanzl.
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 36. Myšák (M. Hanzl), 53. Kubát (F. Lukeš, Myšák), 59. M. Hanzl (Petružálek) – 37. Olesz (Jaroměřský, Burian), 44. Nahodil (Škůrek, Kolouch), 47. Klimek (Irgl), 51. Irgl (Švrček, Kolouch)


    HC VERVA Litvínov: Janus (Honzík) – Jánošík (A), Kubát, Baránek, Ščotka, Štich, L. Doudera – Válek, V. Hübl (A), F. Lukeš – Petružálek, M. Hanzl, Jarůšek – Myšák, Gerhát, Kašpar (C) – Jurčík, Helt, Trávníček – Zygmunt.
    HC Olomouc: Konrád (Lukáš) – Vyrůbalík (C), Škůrek, Ondrušek (A), Dujsík, Švrček, Jaroměřský – Klimek, Kolouch, Irgl – Burian, Nahodil, Olesz – Hecl, Skladaný, V. Tomeček – Valenta, Kořenek, Pekr.

    Rozhodčí: Šír, Svoboda – Jelínek, Ganger

    Diváci: 4 462
    bahis siteleri