Sassuolo – Inter 3:4 (kon.) | Cagliari – Spal 2:0 (kon.) | Sampdoria – AS Řím 0:0 (kon.)
Udinese – Turín 1:0 (kon.) | Parma – Janov 5:1 (kon.) | AC Milán – Lecce 2:2 (kon.)
konec
AC Milán
2:2 (1:0)
US Lecce
Neděle 20.10.2019, 20:45 • Stadio Giuseppe Meazza (San Siro), Milán (82 955 míst) • Italská Serie A • 8. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:45.
     
    Všem fotbalovým fanouškům přeju krásný nedělní večer! Vítám vás při sledování utkání osmého kola italské Seria A, v němž AC Milán vyzve na domácím stadiónu US Lecce.
     
    AC Milán

    AC se v letošní sezóně, podobně jako v té minulé, ohromně trápí. Špatnou formu kdysi jednoho z nejlepších světových klubů odnesl trenér Giampolo, jehož ve funkci nahradil Stefano Pioli. Milán se aktuálně nachází až ve druhé polvině tabulky, s devíti body je jedenáctý. Trápí ho především mizerná produktivita, šest branek ze sedmi zápasů je skutečně málo. Vůbec se herně nedaří forvardovi Piatekovi, který sice vstřelil dva góly, avšak oba z penalty. Přitom nástup do nového klubu mu vyšel skvěle.
     
    US Lecce

    Nováček soutěže z Lecce je po sedmi kolech namočený v sestupových vodách, s čímž se ale tak nějak počítalo. Nebojím se říct, že tento klub dokonce ještě předčil očekávání a šest získaných bodů je dobrý zisk, neboť svěřenci kouče Liveraniho již mají za sebou střetnutí s těmi nejlepšími týmy Itálie. Vítězství urvali ze souboje proti Spalu a Turínu, obě výhry se zrodily na venkovním stadiónu. Podobně jako AC, tak i Lecce má problémy s produktivitou. Daří se ovšem Marcovi Mancosumovi, jenž vstřelil čtyři ze sedmi týmových zásahů.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Úvodní sestavy:

    AC Milán: G. Donnarumma – Conti, Musacchio, A. Romagnoli (C), Hernández – Kessié, Biglia, Paquetá – Suso, Leao, Çalhanoğlu.
    Náhradníci: An. Donnarumma, Reina – Binnásir, Borini, Duarte, Gabbia, Krunić, Rebić, K. Piątek, Ricardo Rodríguez, Brescianini.

    US Lecce: Gabriel – Meccariello, Rossettini, Lucioni, Calderoni – Mancosu (C), Tachtsidis, Majer – Tabanelli, Falco – Babacar.
    Náhradníci: Vigorito – Dell'Orco, Benzar, Farias, La Mantia, Lapadula, Riccardi, Petriccione, Lo Faso, Šachov, Rispoli, Vera.

    Rozhodčí: Pasqua – Santoro, Colarossi.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    2
    Fotbalisté AC vstoupili do utkání v tradiční červeno-černé kobminaci, hráči Lecce oblékli bílé dresy.
     
    3
    Obrovská šance domácího celku už ve třetí minutě! Rafael Leao se krásně prohnal mezi dvěma protihráči a technickou střelou na zadní tyč nechal vyniknout gólmana Gabriela. Stoper při odkupu napálil pouze Paquetu, od nějž se kulatý nesmysl odrazil vysoko nad.
    3. S technickým pokusem Leaa si Gabriel poradil
     
    4
    Znovu v úvodu velmi aktivní portugalský forvard, který dnes dostal důvěru před Polákem Piatekem. Tentokráte pro změnu mířil na přední tyč a zasáhl boční síť.
     
    5
    Andrea Conti nezvládl souboj jeden na jednoho proti Tabanellimu. U lajny soka fauloval a daroval tak soupeři standardku.
     
    6
    Je vidět, že domácí se chtějí pod vedením nivého trenéra uvést výhrou. Opět se do šance řítil Leao, před ním ovšem sebral nalón Gabriel.
     
    7
    Lucas Biglia trefil místo míče pouze Falca. Jasný faul, argentinský středopolař měl velké štěstí, že to bylo ještě mimo šestnácku
     
    8
    Exekuci přímého kopu si vzal na starosti kapitán Marco Mancosu. Nerozehrál ji vůbec dobře, trefil ve zdi stojícího Susa.
     
    9
    Neporozumění mezi fotbalisty domácího celku. Suso hledal portugalského forvarda nahrávkou po lajně, ten si však mezitím sběhl do středu.
     
    10
    I na druhé straně přišla velká nepřesnost. Filippo Falco nahrával po pravé straně Babacarovi, který byl zády k míči a vůbec si kulatého nesmyslu směřujícího na jeho osobu nevšiml.
     
    11
    Lucas Paquetá dostal velmi těžkou přihrávku někam do úrovně kolen. Se situací se nedokázal vypořádat, balón odkopl do zámezí.
     
    12
    Hráči AC to zkusí pomocí trpělivé kombinační hry. Presink Lecce není příliš vysoký, hosté dbají na důkladnou osobní obranu.
     
    13
    Hakan Çalhanoğlu si skvěle naběhl do vápna na nahrávku od Susa a ránou z první mířil na zadní tyč. Gabriel vůbec nezareagoval, měl štěstí, že míč proletěl těsně vedle jeho pravé tyče.
     
    14
    Středopolař Biglia udělal kličku gólmanovi, který alespoň zpomalil míč. Argentinec vzápětí z velkého úhlu trefil pouze na čáře stojícího Lucioniho.
     
    15
    Za hranicí šestnáctky se odhodlal ke střeleckému pokusu Suso a rána to nebyla vůbec špatná. Dělovka z kopačky španělského křídelníka proletěla těsně nad břevnem.
     
    16
    Domácí fotbalisté solidně ostřelují svatyni Gabriela. Pálí prakticky z každé možné pozice. Lucas Paquetá z jedničky vysoko přestřelil.
     
    17
    Rafael Leao utekl po levé lajně svému osobnímu strážci a naslepo poslal přízemní pas do šestnáctky protivníka. Zde se však nacházel pouze s odkopem připravený Rossettini.
     
    18
    Suso poslal na krátkou vzdálenost Kessiemu příliš razantní nahrávku. Špatného zpracování okamžitě využil Calderoni, Španěl se posléze dopustil nedovoleného zákroku.
     
    19
    Těžko říct, komu Theo Hernández přihrával po lajně, když tam žádný z jeho spoluhráčů nebyl. Do brejku se dostal Falco, vše ale skončilo jeho faulem právě na dobře se vracejícího Hernándeze.
     
    20
    AC Milán právě vstřelil branku!
    Svěřenci kouče Pioliho přetavují velký tlak v úvodní branku střetnutí! Pas Biglii si v šestnáctce výborně zpracoval HAKAN ÇALHANOĞLU, jenž se obtočil kolem Rossettiniho a poté dělovkou na přední tyč propálil marně se natahujícího Gabriela.
    20. Hakan ÇALHANOĞLU - 1:0
     
    22
    Tento gól domácí mužstvo zcela jistě uklidní. Lecce už nebude moci tolik bránit, bude se muset i více vytahovat dopředu, pokud si ze záapsu chce odvézt alespoň bod.
     
    23
    Chvíli to vypadalo na nebezpeční přečíslení dvou proti jednomu, jenže Suso si až příliš předkopl míč, čehož využil Calderoni.
     
    24
    Daleko ze své brány se nyní vydal Gianluigi Donnarumma, který zabránil v možnosti úniku Babacarovi. Ital byl u míče daleko dříve než útočník.
     
    25
    Zbytečný zákrok na polovině hřiště předvedl Lucas Paquetá v souboji s Mancosem. Hostující kapitán by jen stěží někomu přihrál.
     
    26
    Po centru ze standardky se probojoval k zakončení hlavou forvard Khouma Babacar, z mírného záklonu ovšem hlavičkoval vysoko nad.
     
    27
    Zan Majer se sice dostal k míči, avšak bylo to za pomoci nedovolený prostředků, Brazilce Paquetu viditelně potáhl za dres.
     
    28
    Hakan Çalhanoğlu si na levé straně výborně narazil se Susem. Vzápětí Turek vyslal centr do šestnáctky, který zblokoval na roh Lucioni.
     
    29
    Rohový kop nebezpečí nepřinesl, jelikož si vysoký balón ze vzduchu stáhl pro sebe gólman Gabriel.
     
    30
    Je za námi půl hodina zápasu. AC Milán vede nad nováčkem z Lecce 1:0 a potvrzuje roli favorita. Hráči v bílém se zuby nehty brání dalším atakům.
     
    31
    Brazilec Gabriel musel na zem proti skákavé střela Susa. Poradil si na jedničku, rukavicemi vytěsnil kulatý nesmysl mimo tři tyče.
     
    32
    Suso tentokráte kroutil centr na před tyč, ani to ale nepřineslo vážnější nebezpečí. Romagnoliho udržel na uzdě Rossettini.
     
    33
    Lucas Paquetá nejprve posadil na zem Majera, následně si poradil i s Tachtsidisem, jenže poté si až příliš pokopl balón a ve skluzu nedovoleně dohrál Calderoniho.
     
    34
    Nevím, co teď Andrea Conti zamýšlel, každopádně jeho vysoký míč letěl zcela mimo dosah spoluhráčů. V klidu může rozehrát bek Meccariello.
     
    35
    Rafael Leao si nabíhal do šestnáctky, kde ho také hledal Španěl Suso. Ani jemu se však vůbec nepovedla nahrávka, balón skončil v rukavicích Gabriela.
     
    36
    Lucas Biglia po zisku míče ve středu hřiště založil rychlý brejk. Přihrál k levé lajně Calhanoglovi, jehož úmysl hrát mezi nohama Lucioni dobře přečetl.
     
    37
    Franck Kessie si dobře pokryl míč, načež byl podražen zezadu Tachtsidisem. Hlavní rozhodčí stále nechává karty v kapse.
     
    38
    Autor dosud jediného gólu Hakan Çalhanoğlu dostal nahrávku od Paquety moc pozdě. Výsledkem je postavení mimo hru.
     
    39
    Až příliš se Zan Majer snažil na útočné polovině získat kulatý nesmysl do své moci. Vše vyvrcholilo faulem na Kessieho.
     
    40
    Do konce poločasu zbývá pět minut. Dočkáme se ještě nějakého gólu nebo půjdou domácí do kabin s jednobrankovým vedením v zádech?
     
    41
    Střílený centr do pokutového území v podání Susa se minul účinkem, neboť do dráhy balónu vložil nohu obránce Lucioni.
     
    42
    Ojedinělý útok hostujícího celku táhl po levé straně Majer, jenž přetaženým pasem našel Tabanelliho. Italovo zakončení z jedničky proletělo vysoko nad brankou.
     
    43
    Důrazný Filippo Falco získal míč na pasivně hrajícím Calhanoglovi. Mancosu okamžitě centroval do pokutového území, balón srazil na roh Romagnoli.
     
    44
    Pro pas z rohového kopu si bez problémů došel Gianluigi Donnarumma. Téměř dvoumetrového borce neměl nikdo šanci přeskočit.
     
    44
    Poprvé se žlutí. Hříšníkem se stal hostující středopolař Žan Majer, jenž nepříjemně přišlápl pravačku Calhanogla.
     
    45
    První poločas skončil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    Je za námi první poločas zápasu italské Serie A mezi AC Milán a Lecce, po němž favorit utkání vede nejtěsnějším možným rozdílem. Dosud jediný gól střenutí padl ve 20. minutě, kdy se dělovkou na přední tyč prosadil Hakan Çalhanoğlu. Po vstřelené brance úroveň zápasu opadla, žádné zajímavé šance už k vidění ve zbývajícím průběhu první části nebyly.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 21:48.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Střídání v týmu US Lecce: ze hřiště odchází Filippo Falco, přichází Diego Farias.
     
    47
    Na obranné polovině Lecce došlo k potyčce hned několika hráčů po zákroku na Leaa. Halvní rozhodčí vyhrocenou situaci zvládl s velkým přehledem, ani neudělil žádné karty.
     
    48
    Domácí se snaží opět zatlačit soupeře pod tlak, to se jim ale zatím vůbec nedaří. Nahrávka Susa byla hodně nepřesná.
     
    49
    Andrea Conti při obranném odkopu vzal s sebou i pozdě uhýbajícího Majera, jehož náraz musel pořádně bolet.
     
    50
    Po levé straně nabral velkou rychlost Rafael Leao. Tabanellimu ještě utekl, na Meccariella už si ale nepřišel.
     
    51
    První zákrok si připisuje na své konto Gianluigi Donnarumma. S dalekonosným pokusem Tachtsidise neměl moc starostí.
     
    52
    Druhý poločas se nese v duchu velkých nepřesností, hlavně tedy co se týče domácího výběru. Kessie nyní nedokázal na dva metry přihrát Hernándezovi.
     
    53
    Zdá se, že se svěřencům kouče Pioliho konečně podařilo usadit na útočné polovině protivníka. Na nějaké šance ovšem zatím čekáme marně.
     
    54
    Rafaelovi Leaovi sebevědomí rozhodně nechybí. Portugalec se snažil prosadit skrze dva soupeře, ti ho ale zavřeli do kleští.
     
    55
    Hakan Çalhanoğlu otočkou v pokutovém území dokonale zmátl Meccariella a poté zpětnou nahrávkou našel Leaa. Ten jakoby zapomněl zakončit, z velkého úhlu už neměl žádnou šanci na skórování.
     
    56
    Turecký křídelník je při chuti. Tentokráte se sám odhodlal k zakončení, přízemní ránu zblokoval Lucioni na roh.
     
    57
    Rozehrávka na krátko se vůbec nevydařila. Suso totiž nastřelil prvního clonícího Babacara, čímž vlastně založil rychlý brejk Lecce.
     
    58
    Protiútok nakonec málem skončil penaltovým zákrokem. Romagnoli se jen tak lehce dotkl Babacara. Na penaltu to určitě nebylo.
     
    59
    Dnes podruhé se podařilo rozvlnit Leaovi boční síť. Znovu porugalský forvard moc dlouho váhal se zakončením a posléze už neměl moc kudy pálit.
     
    60
    Hodina utkání je za námi, ještě půl hodina ale zbývá. AC si nadále drží vratké jednobrankové vedení, Lecce je pořád ve hře o body.
     
    61
    Tak pozor! Zdá se, že po centru Tabanelliho zahrál Andrea Conti ve vlastním pokutovém území rukou. Hlavní rozhodčí jde situaci přezkoumat k videu!
    61. Contiho zásah rukou, po němž hlavní rozhodčí nařídil pokutový kop
     
    61
    Očekávaný verdikt je tu, Lecce bude zahrávat pokutový kop!
     
    62
    Babacar si vybral pravou stranu. Donnaruma dobře přečetl úmysl střelce a pokus vyrazil, co následovalo se dočtete o příspěvek výše.
     
    62
    Lecce právě vstřelilo branku!
    Obrovské štěstí nyní stálo při KHOUMU BABACAROVI! Donnaruma vystihl penaltu do levého dolního rohu, jenže míč vyrazil přímo k senegalskému forvardovi, který dorážel do prázdné brány.
    62. Khouma BABACAR - 1:1
     
    64
    Střídání v týmu US Lecce: ze hřiště odchází Žan Majer, přichází Jacopo Petriccione.
     
    65
    Milánští si zahrávali. Nedokázali vstřelit potřebnou pojistku a Lecce udeřilo ze své první příležitosti. Do konce zápasu však ještě zbývá dost času na stržení vedení zpět na svou stranu.
     
    66
    Alessio Romagnoli zahrozil halvičkou z rohového kopu. Zakončení domácího kapitna proletělo těsně vedle pravé tyče.
     
    67
    Střídání v týmu AC Milán: ze hřiště odchází Rafael Leao, přichází Krzysztof Piątek.
    Střídání v týmu AC Milán: ze hřiště odchází Lucas Paquetá, přichází Rade Krunić.
     
    68
    Andrea Conti si nedokázal zpracovat balón, ten mu prosvištěl pod kopačkou. Pravý bek na poslední chvíli dokázal odklidit do bezpečí před dotírajícím Mancosem.
     
    69
    Hosté si jsou vědomi, že se soupeř nenachází v ideálním rozpoložení a rovněž podnikají nebezpečné útočné akce. Jednu takovou zakončil ránou mimo tři tyče Babacar.
     
    70
    Suso pláchl po pravé lajně všem pronásledovatelům a přetaženým pasem našel Piateka. Polák ale hlavičkoval přímo do stopera Rossettiniho.
     
    71
    Khouma Babacar dlouho dopředu dal vědět, že bude nahrávat Tabanellimu. Viděl to i Franck Kessie, jenž rozehrávku vystihl.
     
    72
    Na polovině hřiště zastavil nebezpečně vypadající brejk domácího celku Panagiotis Tachtsidis. Zákrok se dokonce obešel bez žutého napomenutí.
     
    73
    Piatekovi se letos střelecky vůbec nedaří. Dvě dosavadní branky zatím vsítil z penalty. Teď vypálil dobře z dvaceti metrů, pravou tyč minul o kousek.
     
    74
    AC si pomalu, ale jistě začíná vytvářet velký tlak. Chybí tomu ovšem nějaký moment překvapení, defenziva si s nájezdy protivníka zatím vždy poradila bez problémů.
     
    75
    Lecce se nebojí zakládat rychlé brejky, to je sympatické. Andrea Tabanelli po levé straně obelstil Contiho, avšak následným centrem trefil Kessieho.
     
    76
    Máme tu druhý zákrok potrestaný žlutou kartou. Po zbytek utkání si bude muset dávat pozor Luca Rossettini, který ve skluzu trefil Piateka.
     
    77
    Fanouškům se předváděná hra svých oblíbenců nelíbí, což dávají najevo pískotem. To ale není úplně nejlepší recept, jak Milánské povzbudt směrem k dramatické koncovce střetnutí.
     
    78
    Velmi důležitý zákrok vytáhl Gabriel proti ráně Kruniče. Nejdůležitější bylo, že kulatý nesmysl udržel v rukavicích, na dorážku totiž číhal Piatek i Calhanoglu.
     
    79
    Ou, tak to je velká nepříjemnost pro hostující mužstvo. Nejspíše za ostré řeči dostal rovnou červenou kartu trenér Liverani, jenž tak zbytek zápasu shlédne z tribuny.
     
    80
    Střídání v týmu AC Milán: ze hřiště odchází Franck Kessié, přichází Ante Rebić.
     
    81
    AC Milán právě vstřelil branku!
    SAn Siro explodovalo nadšením, AC Milán je znovu ve vedení! Skvělou práci odvedl Calhanoglu. Turek si patou posunul míč skrze dva protihráče a poté přihrávkou našel KRZYSZTOFA PIATEKA, jehož zakončení k levé tyči se stalo pro Gabriela nechytatelným.
    81. Krzysztof PIĄTEK - 2:1
     
    82
    Střídání v týmu US Lecce: ze hřiště odchází Khouma Babacar, přichází Gianluca Lapadula.
     
    83
    A teď je to znovu na Lecce, aby se pokusilo o získání alespoň jednoho bodu proti jasnému favoritovi zápasu.
     
    84
    No takhle to rozhodně nepůjde. Po centru z levé strany se Mancosu proletěl vzduchem a dožadoval se odpískání další penalty. Hernández se ale soka ani nedotkl.
     
    85
    Taktický faul, po němž musela následovat žlutá karta. Lucas Biglia potáhl za dres Lapadulu, čímž zamezil rychlému brejku.
     
    86
    Po centru ze standardní situace se k zakončení dokázal probojovat Jacopo Petriccione, z mírného záklonu ovšem mířil těsně nad.
     
    87
    AC už se pochopitelně nežene tolik dopředu. Brejk ale založil Hakan Çalhanoğlu a po sražené nahrávce budou červeno-černí rozehrávat rohový kop.
     
    88
    Hlavičkoval nově příchozí Ante Rebić. Chorvat mířil přímo do stopera Lucioniho. Křídelník na nic nečekal a okamžitě se vydal podpořit spoluhráče do defenzivy.
     
    89
    Odvážný průnik Diega Fariase téměř vyšel. Dokázal si kulatý nesmysl píchnout mezi dvěma protihráči, za nimi ale sebral balón Alessio Romagnoli.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec základní hrací doby šest minut.
     
    90+1
    Domácí fotbalisté se nebojí zapojit do kombinace i gólmana Donnarumu, jemuž teď poslal nahrávku z půli hřiště stoper Musacchio.
     
    90+2
    Lecce právě vstřelilo branku!
    To je neskutečné, Lecce v samotném závěru srovnává s favoritem krok! Za hranicí šestnáctky napřáhl k parádní ráně levou nohou levý bek MARCO CALDERONI, ani téměř dvoumetrový Donnaruma neměl šanci ránu vytěsnit.
    90+2. Marco CALDERONI - 2:2
     
    90+4
    Velký šok pro domácí mužstvo a rovněž pro domácí příznivce. Fotbalisté AC mají na reakci slabé dvě minutky.
     
    90+5
    Nedovoleného zákroku na gólmana se dopustil forvard Gianluca Lapadula, jenž alespoň ušetřil pár cenných vteřinek pro nováčka Serie A.
     
    90+6
    Je to jasné, zápas skončí překvapivou remízou! Poslední útok táhl po pravé lajně Suso, toho ale dokázal obrat o míč Fabio Lucioni.
     
    90+7
    Konec zápasu.
     
    Držení míče: 62 % : 38 %.
    Střely na branku: 8:7. Střely mimo: 10:4. Rohy: 8:2. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 13:12.
     
    Máme za sebou velmi dramatické utkání mezi AC Milán a nováčkem z Lecce, které nakonec skončilo překvapivou remízou 2:2. Po první půli, kdy domácí vedli zásluhou branky Hakana Çalhanoğla, vstoupili svěřenci kouče Pioliho i do druhé půle aktivněji, avšak byli to oni, kdo jako první inkasoval, když v 62. minutě po ruce Contiho v pokutovém území dorazil vlastní neproměněnou penaltu do sítě Khouma Babacar. AC si vzalo vedení zpět na začátku poslední desetiminutovky základní hrací doby, letos se poprvé ze hry trefil Krzysztof Piątek. Zápas ale nakonec skončil remízou, když ve druhé nastavené minutě vystřelil pro Lecce bod parádní pumelenicí obránce Marco Calderoni. Pro Milánské je letošní sezóna utrpením, s deseti body okupují dvanáctou pozici, Lecce se díky remíze posunulo ze sestupových vod na pozici patnáctou.

    To je ode mě pro dnešek vše. Děkuji za pozornost a u dalších přenosů se budu těšit zase někdy na počtenou. (22:47:39)

    Milan Huppert

    Branky: 20. Çalhanoğlu (Biglia), 81. K. Piątek (Çalhanoğlu) – 62. Babacar, 90+2. Calderoni (Petriccione)

    Karty:   85. Biglia (ACM) – 44. Majer (LCC), 76. Rossettini (LCC)

    Neproměněná penalta: 62. Babacar (LCC), brankář G. Donnarumma zneškodnil


    Držení míče: 62 % : 38 %.
    Střely na branku: 8:7. Střely mimo: 10:4. Rohy: 8:2. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 13:12.
    AC Milán: G. Donnarumma – Conti, Musacchio, A. Romagnoli (C), Hernández – Kessié (80. Rebić), Biglia, Paquetá (67. Krunić) – Suso, Leao (67. K. Piątek), Çalhanoğlu.
    Náhradníci: An. Donnarumma, Reina – Binnásir, Borini, Duarte, Gabbia, Krunić, Rebić, K. Piątek, Ricardo Rodríguez, Brescianini.

    US Lecce: Gabriel – Meccariello, Rossettini, Lucioni, Calderoni – Tabanelli, Tachtsidis, Majer (64. Petriccione) – Mancosu (C) – Falco (46. Farias), Babacar (82. Lapadula).
    Náhradníci: Vigorito – Dell'Orco, Benzar, Farias, La Mantia, Lapadula, Riccardi, Petriccione, Lo Faso, Šachov, Rispoli, Vera.

    Rozhodčí: Pasqua – Santoro, Colarossi
    thejrc.org