Znojmo – Salzburg 2:4 (kon.)
konec
HC LERAM Orli Znojmo
2:4 (0:2, 1:1, 1:1)
EC Red Bull Salzburg
Neděle 20.10.2019, 17:30 • Nevoga aréna • bet-at-home ICE Hockey League • 12. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    52:07
    Salzburg právě vstřelil branku!

    Hosté vedou opět o dvě branky. Po přihrávce do mezikruží CHAD KOLARIK dává svému dvoubrankové vedení, když překonává Lassilu do levé části branky. Asistence: Florian Baltram, Bud Holloway.
     
    45:18
    Orli právě vstřelili branku!

    Znojmo se opět dostává na dostřel. Těsně před vypršením přesilovky vypálil jeden ze znojemských hráčů, před brankou stál ADAM SEDLÁK, který odrazem překonává Lamoureuxe. Puk za něj doputoval obloučkem. Bez asistence.
     
    38:56
    Salzburg právě vstřelil branku!

    Hosté se znovu ujímají dvoubrankového vedení. V přečíslení se do samostatného úniku dostal BUD HOLLOWAY, ten si rozhýbal a položil Lassilu a tak pohodlně zasouvá puk do jeho branky. Asistence: Chad Kolarik.
     
    28:52
    Orli právě vstřelili branku!

    Domácí snižují náskok soupeře. Na modré čáře vypálil JAKUB STEHLÍK, jehož střela propadla až Lamoureuxovi za záda. Asistence: David Bartoš, Petr Mrázek.
     
    12:28
    Salzburg právě vstřelil branku!

    Hosté utíkají na rozdíl dvou branek. Salzburg se dostal do útočného pásma, trojice hráčů si mezi sebou vyměnila puk a poté Hughes posílá puk na osamoceného THOMASE RAFFLA, který před Lassilem střílí nad jeho lapačku. Asistence: John Hughes, Raphael Herburger.
     
    05:44
    Salzburg právě vstřelil branku!

    Hosté jdou do vedení. Hráč hostí vystřelil, puk se odrazil od obránce Znojma před Lassilu a ve zmatku puk posílá za jeho záda THOMAS RAFFL. Asistence: John Hughes, Raphael Herburger.

    Jaroslav Hejlek

    Branky a nahrávky: 29. Stehlík (Bartoš, Mrázek), 46. Sedlák – 6. Raffl (Hughes, Herburger), 13. Raffl (Hughes, Herburger), 39. Holloway (Kolarik), 53. Kolarik (Baltram, Holloway)


    HC LERAM Orli Znojmo: Lassila (Groh) – Tansey, Sedlák, Sova, Mikliš, Bořuta, Stehlík, Jonáš, Oščádal – Luciani (A), Matuš (C), Svoboda – Beránek, McRae, Bowles – Novák, Bartoš (A), Mrázek – Gago, Češík, Berisha
    EC Red Bull Salzburg: Lamoureux (Herzog) – Heinrich (A), Regner (A), Joslin, Jakubitzka, Viveiros, Pallestrang – Holloway (C), Baltram, Kolarik – Raffl, Herburger, Hughes – Huber, Schiechl, Feldner – Witting, Pilloni, Hochkofler

    Rozhodčí: Nikolic, Siegl – Muzsik, Soos
    thejrc.org