Litoměřice – Benátky n/J 4:2 (kon.) | Třebíč – Motor ČB 1:5 (kon.) | Ústí n/L – Slavia 2:4 (kon.)
Kadaň – Jihlava 2:1 (kon.) | Prostějov – Přerov 0:3 (kon.) | Sokolov – Chomutov 4:2 (kon.)
Havířov – Poruba 2011 3:2 (kon.) | Frýdek-M. – Vsetín 5:2 (kon.)
konec
SK Horácká Slavia Třebíč
1:5 (0:3, 1:2, 0:0)
Banes Motor České Budějovice
Pondělí 21.10.2019, 17:30 • KHNP Aréna • Chance liga • 16. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    39:24 Petr KRATOCHVÍL - 1:5
     
    39:24
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Třebíč dává přeci jenom branku. PETR KRATOCHVÍL si nabruslil do útočné třetiny a vyslal milimetrový projektil do šibenice. Bez asistence.
    35:19 Václav KARABÁČEK - 0:5
     
    35:19
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Fanoušci Motoru se dočkali vyvolávaného "bůra". Prokeš vyhrál buly sám pro sebe, načež předal puk VÁCLAVU KARABÁČKOVI, jenž z blízkosti prostřelil Jekela. Asistence: Radek Prokeš.
    30:03 Lukáš ENDÁL - 0:4
     
    30:03
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    A je tu další gól lídra Chance ligy. LUKÁŠ ENDÁL dostal ideální přihrávku v útočném pásmu a chladnokrevně překonal Jekela, který v této situaci neměl příliš mnoho šancí zasáhnout. Asistence: Niklas Pavel, Václav Karabáček.
    18:51 Roman PŘIKRYL - 0:3
     
    18:51
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Třebíč byla o hodně aktivnější, paradoxně však skóruje Motor. ROMAN PŘIKRYL se dostal do samostatného úniku a přesnou střelou do šibenice překonal Svobodu. Bez asistence.
    00:30 Martin NOVÁK - 0:2
     
    00:26
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    A je to o dvě branky! Dominik Svoboda vyjel za branku, ale puk se po nepochopitelném odrazu od mantinelu dostal na hole hostujících hráčů dřív, než se brankář Třebíče stihl vrátit mezi tři tyče. Kotouč do zcela odkryté branky zametl MARTIN NOVÁK. Asistence: Zdeněk Doležal, Roman Přikryl.
    00:17 Miroslav HOLEC - 0:1
     
    00:17
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Domácí chybovali za vlastní brankou, kde kotouč vybojoval Novák pro MILOSLAVA HOLCE, jenž z bezprostřední blízkosti zasunul kotouč do branky Třebíče. Asistence: Vít Christov, Suchánek Jakub.
    Marken.cz

    Radim Sochor

    Branky a nahrávky: 40. P. Kratochvíl – 1. Holec (Christov, Suchánek), 1. M. Novák (Z. Doležal, R. Přikryl), 19. R. Přikryl, 31. Endál (Pavel, Karabáček), 36. Karabáček (Prokeš)


    SK Horácká Slavia Třebíč: Do. Svoboda (21. Jekel) – Kowalczyk, Nedbal (A), Forman, A. Rutar, D. Mikyska, Furch, Jenáček (A) – Michálek, Šťovíček (C), Bittner – Vodný, Nedvídek, T. Havránek – Havlát, Tadeáš Král, P. Kratochvíl – Paták, Václavek, Ferda.
    Banes Motor České Budějovice: Klouček (Strmeň) – Suchánek, Vydarený (A), Plášil, Pýcha (C), Pavel, Lytvynov – Holec, Venkrbec, Christov – Z. Doležal, R. Přikryl, M. Novák (A) – Babka, Šimánek, Beránek – Endál, Prokeš, Karabáček – J. Veselý.

    Rozhodčí: Čech, Vrba – Polák, Roupec

    Diváci: 1 124
    thejrc.org