Litoměřice – Benátky n/J 4:2 (kon.) | Třebíč – Motor ČB 1:5 (kon.) | Ústí n/L – Slavia 2:4 (kon.)
Kadaň – Jihlava 2:1 (kon.) | Prostějov – Přerov 0:3 (kon.) | Sokolov – Chomutov 4:2 (kon.)
Havířov – Poruba 2011 3:2 (kon.) | Frýdek-M. – Vsetín 5:2 (kon.)
konec
HC Frýdek-Místek
5:2 (2:0, 1:1, 2:1)
VHK ROBE Vsetín
Pondělí 21.10.2019, 18:00 • Hala Polárka • Chance liga • 16. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    49:27 Adam HOŘANSKÝ - 5:2
     
    49:27
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Autorem branky je ADAM HOŘANSKÝ. Toto byla rychlá odpověď. Holomek přihrál na Hořanského, který vypálil ránu na Malíka. Gólmanovi domácích puk proskočil pod zády a pomalu dojel do branky. Malík se sice otočil a viděl ho, nedokázal ho ale vyhrábnout. Asistence: Ondřej Holomek.
    49:03 Vojtěch TOMI - 5:1
     
    49:03
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Autorem branky je VOJTĚCH TOMI. Rysi vsítili pátou branku! Hosté podcenili obranu na levé straně a Tomi přebral kotouč od Hladonika. Následně najel nikým nehlídaný až do kruhu a a vypálil bombu, který přes gólmana hostů bez problémů prošla. Asistence: Hladonik, M. Adámek.
    41:40 Dan PRZYBYLA - 4:1
     
    41:40
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Autorem branky je DAN PRZYBYLA. Hosté si nerozuměli před vlastní brankou. Vyražený puk od střely domácích zachytil Dan Przybyla a přehodil gólmana. Rysi tak skórují v OSLABENÍ.
    38:49 Rostislav MARTYNEK - 3:1
     
    38:49
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Autorem branky je ROSTISLAV MARTYNEK. Martynek ve středním pásmu vybojoval kotouč a vyjel okamžitě směrem k Bláhovi. Sice byl bráněn jedním z domácích, ale poslal nekompromisní bombu od kruhu a skóroval.
    27:29 Lukáš VOLF - 2:1
     
    27:29
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Autorem branky je LUKÁŠ VOLF. Hosté snižují, puk dostal do rukou Valachů po nepřesné přihrávce. Slováček pak už jen posunul na Volfa, který Malíka bez problémů prostřelil. Asistence: Ondřej Slováček.
    12:30 Jan HLADONIK - 2:0
     
    12:30
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Autorem branky je JAN HLADONIK. Domácí zvedají svůj náskok! Jan Hladonik si chytře narazil s Vojtěchem Tomim, ten mu přihrál na druhou stranu brankoviště a Hladonik z dorážky skóroval. Asistence: Vojtěch Tomi.
    03:52 Ondřej HRACHOVSKÝ - 1:0
     
    03:52
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Autorem branky je ONDŘEJ HRACHOVSKÝ. Tak to bylo docela rychlé! Domácí využívají první přesilovku, když z rohu kluziště byl poslán puk na Adámka, ten ho posunul na Hrachovského, stojícího kousek za modrou čarou, a jeho dělovka skončila v síti. Asistence: Marian Adámek a David Květoň.
    Marken.cz

    Jiří Polášek

    Branky a nahrávky: 4. Hrachovský (M. Adámek, D. Květoň), 13. Hladonik (Tomi), 39. Martynek, 42. Przybyla, 50. Tomi (Hladonik, M. Adámek) – 28. L. Volf (Slováček), 50. Hořanský (Holomek)


    HC Frýdek-Místek: Malík (Loubal) – M. Adámek, Haman, Zahradníček, J. Michálek, L. Kovář, Hrachovský, J. Adámek – V. Nestrašil, Klimša (A), D. Květoň – Tomi, Hladonik, Mikulík (C) – Eret, Przybyla, Martynek (A) – Kvasnica, Kaukič, Motloch.
    VHK ROBE Vsetín: Bláha (50. Gába) – Slováček (A), Kudělka, Dudáš, Holomek, J. Drtina (A), Jeřábek, Ondračka – Jonák (C), Kucharczyk, D. Tůma – Procházka, Rehuš, Dostálek – Gorčík, Pechanec, L. Volf – Hořanský, Šilhavý, Karafiát.

    Rozhodčí: Fiala, Dědek – Kotlík, Zídek
    thejrc.org