Chomutov – Kobra 7:3 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
7:3 (3:0, 2:1, 2:2)
HC Kobra Praha
Pondělí 21.10.2019, 16:15 • ROCKNET ARÉNA • Extraliga dorostu • Skupina Západ
Partner:
     
    53:24
    Piráti právě vstřelili branku!
    Šilar vyslal po pravém křídle na zteč JIŘÍHO KULICHA, který přihrával na osu pásma, ale puk se k němu od hostující hokejky vrátil a domácí útočník ho bez přípravy poslal na místo určení. Asistence: Tomáš Šilar.
     
    48:34
    Kobra právě vstřelila branku!
    Bartoňova rána z pravé strany modré byla sražena do kruhu přímo na hůl VIKTORA PROCHÁZKY, který z první překonal Malanta. Asistence: Jan Bartoň a Patrik Bauer.
     
    46:26
    Piráti právě vstřelili branku!
    Hned po buly uháněli domácí dva na jednoho a situaci vyřešili náramně. Kulich přihrál zprava doleva DOMINIKU PAVLÁKOVI a ten z první zavěsil o břevno. Asistence: Jiří Kulich a Lukáš Koblížek.
     
    45:02
    Kobra právě vstřelila branku!
    Netrvalo dlouho a Pražané přesilovku přece jen využili. LUKÁŠ STRNAD napřáhl na modré a jeho rána zapadla přesně do šibenice. Asistence: Ondřej Nápravník.
     
    31:21
    Piráti právě vstřelili branku!
    Ekrt sebral ve středním pásmu puk, po pravém křídle vjel do pásma, objel branku a z druhého kruhu našel na ose JOSEFA RYKLA, jehož bombu Kadlec přes chumel těl nejspíš neviděl a ta zapadla do sítě. Asistence: Jan Ekrt.
     
    30:35
    Kobra právě vstřelila branku!
    Hosté poprvé v utkání překonali Malanta poté, co Jiráček přihrál z levé strany mezi kruhy, kde se do puku opřel LUKÁŠ STRNAD a rozvlnil síť. Asistence: Adam Jiráček.
     
    26:14
    Piráti právě vstřelili branku!
    S návratem vyloučeného hráče střílel před brankou Döring, jehož pokus Kadlec vytěsnil jen na hokejku JIŘÍHO KULICHA, který měl před odkrytou brankou celkem pohodlnou pozici. Asistence: Filip Döring.
     
    12:50
    Piráti právě vstřelili branku!
    Domácí už vedou o tři góly poté, co Ryklovu ránu vyrazil Peyerl nad sebe a volný puk si jako první našel JAN EKRT, pro něhož nebylo problém trefit volný prostor v brance. Asistence: Josef Rykl.
     
    10:47
    Piráti právě vstřelili branku!
    Tak tohle byl hodně smolný moment pro hostující tým. Ekrt pelášil po pravé straně k brance, před níž hledal JANA VOSTIŇÁKA, od jehož brusle se puk odrazil do branky. Asistence: Jiří Kulich a Jan Ekrt.
     
    04:48
    Piráti právě vstřelili branku!
    DOMINIK PERNÝ si přece jen připsal první gól utkání. Chomutovský obránce si do levého kruhu najel na přihrávku Koblížka od zadního mantinelu a prostřelil Peyerla. Asistence: Lukáš Koblížek a Tadeáš Svoboda.
    Marken.cz

    Libor Kult

    Branky a nahrávky: 5. Perný (L. Koblížek, T. Svoboda), 11. Vostiňák (Jiří Kulich, Ekrt), 13. Ekrt (Rykl), 27. Jiří Kulich (F. Döring), 32. Rykl (Ekrt), 47. Pavlák (Jiří Kulich, L. Koblížek), 54. Jiří Kulich (T. Šilar) – 31. Strnad (Jiráček), 46. Strnad (O. Nápravník), 49. Procházka (Bartoň, Bauer)


    Piráti Chomutov: Malant (Ciple) – J. Strážovský, Frollo, Perný, M. Pöschl, Rykl, F. Döring – Spudich, L. Koblížek, P. Šugár, T. Šilar, Jiří Kulich, T. Svoboda, Čech, Vostiňák, Pavlák, Ekrt.
    HC Kobra Praha: Peyerl (13. Kadlec) – Jiráček, A. Nápravník, Bucek, Mašek, Šesták, Bartoň, Frydrich – O. Nápravník, Čečetka, Sekula, Půlpán, Halfar, Procházka, Strnad, Rejna, J. Svoboda, Bauer, Krásný.

    Rozhodčí: Folk – Lauko, Žižka
    thejrc.org