Vsetín – Havířov 3:1 (kon.) | Chomutov – Prostějov 3:1 (kon.) | Motor ČB – Kadaň 5:2 (kon.)
Jihlava – Ústí n/L 2:1 (kon.) | Poruba 2011 – Sokolov 7:0 (kon.) | Přerov – Třebíč 3:2 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
3:1 (0:1, 2:0, 1:0)
LHK Jestřábi Prostějov
Středa 23.10.2019, 17:30 • ROCKNET ARÉNA • Chance liga • 17. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    50:42 Jakub CHRPA - 3:1
     
    50:42
    Piráti právě vstřelili branku!
    Daniel Dvořák se musí pod maskou hodně červenat, protože z něj vypadlo nahození od levého mantinelu. Situaci dojel JAKUB CHRPA, který zamířil do odkryté části branky a po šestnácti duelech ukončil čekání na vstřelenou branku. Asistence: Marek Tomica.
    33:10 Tomáš PITULE - 2:1
     
    33:10
    Piráti právě vstřelili branku!
    Misky vah se převážily a Chomutovští jdou poprvé v utkání do vedení! Petr Stloukal nejprve jel sám na brankáře, kterého nepokořil. Následně vybojoval kotouč u mantinelu a jel před branku, odkud našel lépe postaveného TOMÁŠE PITULEHO. Jeho zakončení bylo úspěšné a pokořilo skvěle chytajícího Daniela Dvořáka. Asistence: Petr Stloukal.
    27:02 Darby LLEWELLYN - 1:1
     
    27:02
    Piráti právě vstřelili branku!
    Hned po ubráněném oslabení se domácímu celku podařilo vyrovnat, akce to byla parádní! Petr Stloukal přenechal puk na najetého Jana Svobodu, který zvedl hlavu a přihrál na pravou stranu. V kruhu pro vhazování se nacházel DARBY LLEWELLYN, jehož pokus z jedné zamířil do odkryté části branky. Asistence: Jan Svoboda a Petr Stloukal.
    00:17 Lukáš ŽÁLČÍK - 0:1
     
    00:17
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    To je nástup v podání Prostějova jako hrom! Dušan Žovinec neodehrál kotouč ze třetiny a za brankou se pak nacházel Petr Kafka, který adresoval přihrávku před branku. V nebezpečném prostoru se nacházel LUKÁŠ ŽÁLČÍK, jenž poprvé prostřelil Dominika Pavláta. Asistence: Petr Kafka a Marek Račuk.
    Marken.cz

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 28. Llewellyn (J. Svoboda, Stloukal), 34. Pitule (Stloukal), 51. Chrpa (Tomica) – 1. Žálčík (Kafka, Račuk)


    Piráti Chomutov: Pavlát (Běhula) – Blaha, Žovinec, Lang, Štochl, Pařízek, Seemann, D. Zeman – Doktor, Pitule, Stloukal – Hlava, Suchý, Klíma – Llewellyn, J. Svoboda, Tomica – Jakub Veselý, Chrpa.
    LHK Jestřábi Prostějov: D. Dvořák (Rochla) – Mrázek, Hrdinka, Drtil, M. Novotný, Brančík, Husa, Muška – Žálčík, Račuk, Kafka – Dvořáček, V. Meidl, L. Luňák – Berger, M. Novák, L. Krejčík – Nouza, Chlán, T. Jandus.

    Rozhodčí: Pavlovič, Zubzanda – Coubal, Kokrment

    Diváci: 1 833
    thejrc.org