Vsetín – Havířov 3:1 (kon.) | Chomutov – Prostějov 3:1 (kon.) | Motor ČB – Kadaň 5:2 (kon.)
Jihlava – Ústí n/L 2:1 (kon.) | Poruba 2011 – Sokolov 7:0 (kon.) | Přerov – Třebíč 3:2 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
3:1 (0:1, 2:0, 1:0)
LHK Jestřábi Prostějov
Středa 23.10.2019, 17:30 • ROCKNET ARÉNA • Chance liga • 17. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:37
    Chomutovští se pokusili trefit prázdnou branku z vlastní třetiny, ovšem kotouč proletěl vedle levé tyče. Jelikož byli Piráti dlouho na ledě, tak si Martin Štrba vyžádal oddechový čas!
     
    59:13
    Mezi kruhy se nacházel David Dvořáček, jehož pokus bekhendem zamířil nad chomutovskou branku. Po chvíli přišla ještě nepřesná střela od modré čáry.
     
    58:38
    Z vrcholu levého kruhu se napřáhl Lukáš Žálčík, jehož pokus zamířil do ochranné sítě. V přerušené hře zamířil Daniel Dvořák na střídačku a Prostějov to zkusí v šesti!
     
    57:55
    Blížíme se ke konci utkání a Dominik Pavlát si připsal další zákrok, když se střelou od modré čáry prezentoval Marek Račuk. LHK Jestřábi Prostějov si v přerušené hře vyžádal oddechový čas, aby nechal svou elitní formaci trochu odpočinout!
     
    54:17
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Dušan Žovinec – 2 min., vysoká hůl).
     
    51:13
    A další velká šance Pirátů! Nicolas Hlava nahrál k pravé tyči, kde se nacházel Lukáš Klíma, který okamžitě vystřelil. Daniel Dvořák na nic nečekal a skočil po kotouči.
    50:42 Jakub CHRPA - 3:1
     
    50:42
    Piráti právě vstřelili branku!
    Daniel Dvořák se musí pod maskou hodně červenat, protože z něj vypadlo nahození od levého mantinelu. Situaci dojel JAKUB CHRPA, který zamířil do odkryté části branky a po šestnácti duelech ukončil čekání na vstřelenou branku. Asistence: Marek Tomica.
     
    50:05
    Mezi kruhy operoval Doktor, na něhož také mířila černá guma. Pokud domácího útočníka mířil jen do povyjetého Daniela Dvořáka.
     
    48:56
    Na levém kruhu byl najetý Marek Račuk, který vytáhl Dominika Pavláta hodně z branky, ale už se ocitl za brankou. Hostující útočník se pokusil zpoza branky zakončit o brankáře, ale puk proletěl jen mezi kruhy, kde byli obránci.
     
    45:53
    Od pravého mantinelu až před branku si najel Filip Suchý, který po rychlém výpadu zakončoval z hranice brankoviště po ledě. Ovšem hostující mladík v brance předvedl další parádní zákrok betonem.
     
    43:37
    Od modré čáry vyslal nabídku mezi kruhy Petr Stloukal. Tomáš Pitule byl pozorný a nastavil hůl tak, aby černá guma letěla mezi brankářovy betony. Ovšem Daniel Dvořák mezeru rychle utěsnil.
     
    42:35
    Chomutovští hrají dvě minuty ve dvojnásobné výhodě!
     
    42:35
    Vyloučení v týmu LHK Jestřábi Prostějov (Tomáš Drtil – 2 min., držení).
    Vyloučení v týmu LHK Jestřábi Prostějov (Daniel Dvořák – 2 min., nesportovní chování). Trest odpyká Václav Meidl.
     
    39:56
    Tomáš Pitule získal černou gumu a najel si s ní před branku. Elitní centr se pokusil o dlouhou kličku, po níž trefil jen brankářův beton. K vidění byla ještě dorážka, která dopadla stejně jako předchozí zakončení.
     
    38:14
    V obrovské příležitosti se nacházel Jakub Doktor, který nepřehodil brankářův beton. Domácí hráč se hnal ještě za dorážkou, ale neustál souboj se soupeřem.
     
    35:04
    Za domácí branku si najel Lukáš Žálčík, který přihrál do předbrankového prostoru, kam mířil Petr Kafka. Útočník Prostějova puk srazil jen do moci Dominika Pavláta.
    33:10 Tomáš PITULE - 2:1
     
    33:10
    Piráti právě vstřelili branku!
    Misky vah se převážily a Chomutovští jdou poprvé v utkání do vedení! Petr Stloukal nejprve jel sám na brankáře, kterého nepokořil. Následně vybojoval kotouč u mantinelu a jel před branku, odkud našel lépe postaveného TOMÁŠE PITULEHO. Jeho zakončení bylo úspěšné a pokořilo skvěle chytajícího Daniela Dvořáka. Asistence: Petr Stloukal.
     
    32:21
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Nicolas Hlava – 2 min., podrážení).
     
    31:47
    Vyloučení v týmu LHK Jestřábi Prostějov (Jan Berger – 2 min., držení).
     
    31:45
    V neutrální zóně odstavil Nicolas Hlava soupeře od puku a řítil se před branku. Chomutovský útočník pak zakončil pod horní tyč, ovšem hostující gólman vytáhl zákrok ramenem.
     
    30:51
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Petr Stloukal – 2 min., podrážení).
     
    28:52
    A opět Marek Račuk, který se hnal na Dominika Pavláta. Hostující útočník naznačil rameny a zakončil po ledě, kde domácí jednička nechala beton a černou gumu zastavila.
     
    28:10
    Lukáš Žálčík projel od mantinelu kolem obránce a přihrával na hranici brankoviště, kde sváděl souboj Marek Račuk. Hostující útočník se po puku na hranici brankoviště natahoval, ale nezasáhl jej.
    27:02 Darby LLEWELLYN - 1:1
     
    27:02
    Piráti právě vstřelili branku!
    Hned po ubráněném oslabení se domácímu celku podařilo vyrovnat, akce to byla parádní! Petr Stloukal přenechal puk na najetého Jana Svobodu, který zvedl hlavu a přihrál na pravou stranu. V kruhu pro vhazování se nacházel DARBY LLEWELLYN, jehož pokus z jedné zamířil do odkryté části branky. Asistence: Jan Svoboda a Petr Stloukal.
     
    24:51
    V početní výhodě nahazoval kotouč od modré čáry František Hrdinka, jehož pokus byl tečován těsně vedle pravé tyče domácí svatyně. Stejný obránce se dostal ještě k jedné střele, kterou zase pokryl Dominik Pavlát.
     
    24:41
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Jan Svoboda – 2 min., držení).
     
    23:56
    Chomutovští jeli ve třech na jediného obránce. Na ose hrací plochy se nacházel Tomáš Pařízek, jemuž kotouč ve vyložené šanci sjel z čepele hole. K odraženému puku se pak dostal ještě Petr Stloukal, jenž zamířil do Daniela Dvořáka.
     
    23:07
    Darby Llewellyn prohodil černou gumu skrze obránce na hranici brankoviště, kde se nacházel Filip Suchý. Chomutovský útočník si rychle puk stáhl do bekhendu, ale zakončil těsně vedle.
     
    21:53
    Vyloučení v týmu LHK Jestřábi Prostějov (Jakub Husa – 2 min., nedovolené bránění).
     
    21:48
    Darby Llewellyn mířil před branku, kde se pokusil o bekhendový pokus. Kotouč vyrazil Daniel Dvořák vedle sebe, kde byl nedovoleně bráněn chomutovský útočník. Kdyby nedošlo k faulu, zakončovali by Piráti do odkryté klece.
     
    18:44
    Ve střední třetině nabral rychlost Darby Llewellyn, který mohl využít podklouznutí obránce. Zakončení z kruhu pro vhazování si pohlídal betonem zatím bezchybný Daniel Dvořák.
     
    15:59
    Vyloučení v týmu LHK Jestřábi Prostějov (Marek Račuk – 2 min., podrážení).
     
    14:37
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Filip Suchý – 2 min., vysoká hůl).
     
    12:57
    Vyloučení v týmu LHK Jestřábi Prostějov (Jaroslav Mrázek – 10 min. osobní trest, nesportovní chování).
     
    11:58
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Viktor Lang – 2 min., podrážení).
     
    10:17
    Marek Račuk zajel do pásma po levé straně a poté přihrával na modrou čáru, kam v poslední chvíli přijel Tomáš Drtil. Jeho nahození se odrazilo do brankoviště, kde byl první bránící hráč, jenž celou akci zažehnal.
     
    05:20
    Z vrcholu pravého kruhu se do puku opřel Petr Stloukal, jehož pumelice mířila pod břevno. Ovšem Daniel Dvořák kotouč vyrazil ramenem a drží těsné vedení Prostějova.
     
    04:56
    Za brankou chyboval Dominik Pavlát, jenž přihrávkou našel pouze soupeře. Lukáš Krejčík se následně dostal před branku, ale puk se štěstím zasedl chybující brankář Pirátů.
     
    04:30
    Vyloučení v týmu LHK Jestřábi Prostějov (Tomáš Drtil – 2 min., krosček).
     
    02:03
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Filip Suchý – 2 min., vysoká hůl).
    00:17 Lukáš ŽÁLČÍK - 0:1
     
    00:17
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    To je nástup v podání Prostějova jako hrom! Dušan Žovinec neodehrál kotouč ze třetiny a za brankou se pak nacházel Petr Kafka, který adresoval přihrávku před branku. V nebezpečném prostoru se nacházel LUKÁŠ ŽÁLČÍK, jenž poprvé prostřelil Dominika Pavláta. Asistence: Petr Kafka a Marek Račuk.
    Marken.cz

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 28. Llewellyn (J. Svoboda, Stloukal), 34. Pitule (Stloukal), 51. Chrpa (Tomica) – 1. Žálčík (Kafka, Račuk)


    Piráti Chomutov: Pavlát (Běhula) – Blaha, Žovinec, Lang, Štochl, Pařízek, Seemann, D. Zeman – Doktor, Pitule, Stloukal – Hlava, Suchý, Klíma – Llewellyn, J. Svoboda, Tomica – Jakub Veselý, Chrpa.
    LHK Jestřábi Prostějov: D. Dvořák (Rochla) – Mrázek, Hrdinka, Drtil, M. Novotný, Brančík, Husa, Muška – Žálčík, Račuk, Kafka – Dvořáček, V. Meidl, L. Luňák – Berger, M. Novák, L. Krejčík – Nouza, Chlán, T. Jandus.

    Rozhodčí: Pavlovič, Zubzanda – Coubal, Kokrment

    Diváci: 1 833
    thejrc.org