Vsetín – Havířov 3:1 (kon.) | Chomutov – Prostějov 3:1 (kon.) | Motor ČB – Kadaň 5:2 (kon.)
Jihlava – Ústí n/L 2:1 (kon.) | Poruba 2011 – Sokolov 7:0 (kon.) | Přerov – Třebíč 3:2 (kon.)
konec
Banes Motor České Budějovice
5:2 (2:1, 3:0, 0:1)
SK Trhači Kadaň
Středa 23.10.2019, 17:30 • Budvar aréna • Chance liga • 17. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Dnešní zápas je tedy definitvně za námi. Motor nakonec předvedl poměrně jasnou gólovou i střeleckou převahu a raduje z dalších tří bodů a k tomu z prodloužení z vítězné série. Ta nyní čítá již sedm úspěchů. Dvěmi góly se dnes blýskl Matouš Venkrbec, na kadaňské straně je dvougólový střelec v podobě Romana Chlouby.

    Děkujeme vám za pozornost, z tohoto utkání je to vše. (19:48:58)
     
    Konec zápasu.
     
    59:54
    Už se zřejmě nic nestane. Motor vybojoval kotouč v obranném pásmu a nyní jen šetří čas v neutrálním pásmu. Utkání nám tedy pomalu končí, českobudějovičtí hráči si nakonec došli pro celkem jednoznačnou výhru.
     
    58:52
    Obrázek hry se nemění, českobudějovičtí hokejisté jsou stále ve velkém tlaku a snaží se obstřelovat Wolfovu branku. Zatím stále bez šestého gólového úspěchu.
     
    57:54
    Českobudějovičtí hokejisté si v útočném pásmu vytvořili solidní tlak, se soupeřem si nyní dělají, co chtějí. Kadaň ale zatím odolává a šestou branku ve své sítí nechce připustit.
     
    56:20
    Karel Plášil si našel střeleckou pozici. Jeho pokus byl velmi nebezpečný. Těžko říct, kudy nakonec přes klubko bránících hráčů puk prošel. Nakonec se odrazil jen od zadního mantinelu.
     
    55:10
    Zdeněk Doležal si sjel z pravého křídla blíže k brance. Do těchto míst pak dostal přihrávku od Romana Přikryla. Zakončit ale nedokázal, nebot neměl potřebný čas na lepší zorientování se.
     
    54:35
    Vyloučení v týmu SK Trhači Kadaň (Jaroslav Kůs – 2 min., hrubost).
     
    54:35
    Lukáš Endál vyslal parádní přihrávku před brankoviště, kde nebyl vůbec daleko od branky David Gilbert, jemuž ovšem na poslední chvíli byla zablokována hůl, a tak domácí útočník nemohl zakončit, jak by si přál.
     
    53:51
    Martin Beráne se vydal za kotoučem ve středním pásmu. Pak puk zkoušel v rychlosti poslat na najetého spoluhráče, který byl těsně před modrou. Bohužel pro něj ale kotouč neprošel a samostatný únik se tak nekonal.
     
    52:10
    Roman Přikryl hledal před branku najíždějícího Romana Přikryla. Ten ale nedokázal v rychlosti zakončit, neboť se na něj lepil jeden z hostujících obránců a střelu mu znemožnil.
     
    50:35
    Jaroslav Kůs vyslal od modré čáry nahození. To tečoval ještě některý z jeho spoluhráčů. Severočeský celek se ale nakonec neraduje, neboť kotouč skončil po teči výrazně mimo levou tyčku.
     
    49:01
    Lukáš Endál vyslal pořádnou dělovku z pravého křídla. Jeho pokus se odrazil od Wolfových betonů směrem k Janu Veselému, který byl jen kousíček od dorážky, ke které se nakonec nedostal. Šestá branka domácího týmu tedy stále nepřichází.
     
    48:11
    Jan Veselý se ocitl v těsné blízkosti soupeřovy branky. Odsud se snažil hned několikrát dorážet a procpat kotouč za brankovou čáru. Bohužel pro domácího útočníka ale bez úspěchu. Wolf schoval kotouč někam pod svou výstroj.
     
    46:57
    Vyloučení v týmu SK Trhači Kadaň (Lukáš Chalupa – 2 min., vysoká hůl).
     
    46:13
    Kadaňská přesilovka se zatím nedaří hostujícímu celku podle představ. Severočeši se sotva dostali do útočného pásma a Jan Strmeň je v početní nevýhodě téměř bez práce.
     
    44:50
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (2 min. – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Zdeněk Doležal.
     
    44:31
    Jan Veselý obral soupeře o kotouč, efektivně se ho zbavil a tím pádem se dostal do střelecké pozice. Zkusil to na bližší tyčku, kde byl ale k zákroku připravený Adam Wojnar, který kotouč schoval na výstroji velmi jistě.
    Marken.cz

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 4. Holec (Pýcha), 20. Venkrbec (Holec), 26. Gilbert (Babka), 26. Šimánek (J. Veselý, Gilbert), 33. Venkrbec (Christov, Pýcha) – 16. Chlouba (Wágner, Novák), 45. Chlouba (Trefný, Kůs)


    Banes Motor České Budějovice: Strmeň (Klouček) – Vydarený, Pýcha, Plášil, Lytvynov, Pavel – Babka, Christov, Venkrbec – Holec, M. Novák, R. Přikryl – Z. Doležal, Beránek, Šimánek – J. Veselý, Karabáček, Prokeš – Endál, Gilbert.
    SK Trhači Kadaň: Wolf – Trefný, Novák, L. Chalupa, Poizl, Eliáš, M. Jandus, Mert – Wojnar, Kůs, Zabloudil – Michnáč, Chlouba, Wágner – Koblížek, Čermák, Čech – Homer, Rindoš, Zd. Zabloudil.

    Rozhodčí: Souček, Hucl – Kotlík, Hnát
    ocianews.com