Slavia – Benátky n/J 3:2 (kon.)
konec
HC Motor České Budějovice
2:5 (1:2, 1:2, 0:1)
HC Kometa Brno
Čtvrtek 24.10.2019, 16:00 • Budvar aréna • turnaj O Pohár DHL • 13. kolo
Partner:
     
    59:17
    Kometa právě vstřelila branku!
    S největší pravděpodobností je pro dnešek rozhodnuto. Kometa proměňuje také přesilovku pět na tři. Vašíček poslal přihrávku na MATĚJE SVOBODU, a ten zakončil nekompromisně. Asistence: Dominik Vašíček, Michal Kunc.
     
    39:11
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Důležitá branka pro domácí tým! Vojtěch Krcho vyslal do útoku MATOUŠE MASOPUSTA, který si najel před branku, kotouč přehodil na bekhend a skóroval. Asistence: Vojtěch Krcho.
     
    31:50
    Kometa právě vstřelila branku!
    A z hostujcího pohledu je to nyní ještě veselejší! U branky stál pohotový brněnský útočník, jímž byl Michal Kunc, a kotouč dostal za brankovou čáru jistě. Bez asistence.
     
    22:56
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brněnští hokejisté jdou do o něco komfortnějšího vedení! JAKUB MALÝ se od mantinelu stáhl k Ludvíkově brance, odkud pak naprosto přesně vymetl bližší horní růžek. Parádní trefa. Asistence: Daniel Kowalczyk.
     
    16:36
    Kometa právě vstřelila branku!
    Zatím padají góly jen v přesilovkách. Jednu z nich zrovna hrála Kometa, která jde poprvé do vedení. Z větší vzdálenosti se trefil DANIEL KOWALCZYK. Asistence: Matěj Svoboda, Jakub Malý.
     
    14:32
    Kometa právě vstřelila branku!
    A máme srovnáno! Hosté v přesilovce kombinovali tak dlouho, až ji proměnili v branku. Přihrávku na levý kruh dostal DOMINIK VAŠÍČEK a přesnou trefou srovnal na 1:1. Asistence: Jakub Malý.
     
    07:13
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Přesilovka proměněna! Motor se raduje z první branky. Přesnou trefu, která se ještě odrazila od tyče, vyslal PATRIK NAJMAN. Asistence: Vojtěch Krcho.

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 8. Najman (Krcho), 40. Masopust (Krcho) – 15. Vašíček (Malý), 17. Kowalczyk (Svoboda, Malý), 23. Malý (Kowalczyk), 32. Kunc, 60. Svoboda (Vašíček, Kunc)


    HC Motor České Budějovice: Ludvík (Dvořák) – Najman, Hubata, Remta, Svach, Pavlát, Novák, Doktor – Matoušek, Řezáč, Pigl, Hrubec, Masopust, Ryba, Janoch, Schwartz, Čížek, Silný, Krcho
    HC Kometa Brno: Rachůnek (Kubík) – Holemý, Furch, Vašíček, Sedláček, Studený, Kowalczyk – Žák, Snášel, Bartes, Svoboda, Dufek, Stránský, Malý, Martiška, Vašíček, Kunc
    thejrc.org