Vítkovice – Mountfield HK 3:2 (2:0 po s.n.) | Zlín – Mladá Boleslav 4:0 (kon.) | Kladno – Litvínov 2:3 (po pr.)
Olomouc – Sparta 0:4 (kon.) | Liberec – K. Vary 0:4 (kon.) | Kometa Brno – Pardubice 5:1 (kon.)
po prodl.
Rytíři Kladno
2:3 (1:0, 0:2, 1:0 - 0:1)
HC VERVA Litvínov
Pátek 25.10.2019, 18:00 • ČEZ stadion, Kladno • Tipsport extraliga • 13. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:28 Jakub PETRUŽÁLEK - 2:3
     
    61:28
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto. Martin Hanzl nahodil puk před domácí branku, kde si ho sebral JAKUB PETRUŽÁLEK, obešel Denise Godlu a poslal kotouč kolem jeho levého betonu do jeho branky – 2:3. Bonusový bod navíc tak získává hostující Verva Litvínov. Asistence: Martin Hanzl.
     
    59:41
    Oddechový čas si vybírá lavička Litvínova.
     
    59:41
    Obrovská šance hostů, František Lukeš měl na holi vedoucí branku. Před ním totiž zívala odkrytá klec, kterou ale zkušený útočník Litvínova z bekhendu netrefil, protože mu kotouč sjel z čepele.
    52:15 David STACH - 2:2
     
    52:15
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Na kladenském stadionu je opět vyrovnáno. K odraženému kotouči se na pravé straně dostal DAVID STACH a jeho prudká střela pak končí za Honzíkovými zády – 2:2. Začíná se tak znovu od začátku. Bez asistence.
     
    48:16
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Lukáš Doudera – 2 min., držení).
     
    46:40
    A znovu Richard Jarůšek, ten vystřelil z prostoru mezi kruhy a pohotový semafor vytasil Denis Godla, jenž jeho pokus zneškodnil.
     
    31:59
    Martin Réway byl u zrodu obrovské šance a měl tak na holi vyrovnání. Ten pohotovou střelou nechal vyniknout Honzíka, který zasáhl svojí maskou a zabránil tak velké domácí šanci!
    26:41 Jan MYŠÁK - 1:2
     
    26:41
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Tak to přišlo velmi rychle a nyní už hosté dokonce vedou. Lukáš Kašpar poslal na Godlu puk, který ho vypíchl, ale pouze před sebe. JAN MYŠÁK pak zblízka domácího brankáře prostřelil a otáčí tak zápas na litvínovskou stranu – 1:2. Asistence: Lukáš Kašpar a František Gerhát.
    26:22 Adam JÁNOŠÍK - 1:1
     
    26:22
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Vyrovnáno jest. Hosté se dočkali a slaví dnešní první přesnou trefu. Válek pálil z dálky, puk se odrazil na levou stranu, kde ho za Godlova záda poslal ADAM JÁNOŠÍK – 1:1. Asistence: Lukáš Válek a David Štich.
     
    24:03
    Jakub Hajný nabral rychlost, dostal se za obranu soupeře a těsně před Davidem Honzíkem zakončil, jeho velká šance ale končí na pozorném brankáři Litvínova.
     
    16:10
    Litvínov si zahraje přesilovku pět na tři, která může trvat čtyřiatřicet vteřin. Uvidíme, zda ji hosté využijí a srovnají stav.
     
    16:10
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Tomáš Kaut – 2 min., hákování).
     
    14:46
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Martin Réway.
    13:14 Jaromír JÁGR - 1:0
     
    13:14
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí využívají přesilovou hru a jdou do vedení. Martin Réway našel přihrávkou na pravém kruhu volného JAROMÍRA JÁGRA, který poté svižnou ranou propálil Davida Honzíka – 1:0. Matador domácího týmu tak ukazuje, že branky střílet doopravdy umí. Asistence: Martin Réway a Brady Austin.
     
    11:34
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Lukáš Doudera – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    05:01
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (André Lakos – 2 min., podrážení).
     
    04:21
    Viktor Hübl se dostal do dobré střelecké pozice a proti němu vytasil zákrok Denis Godla. Také hosté si už zapsali velkou šanci na své konto.
     
    01:48
    Krásně sehraná kombinace domácích. Jágr hledal spoluhráče na levé straně, který okamžitě vystřelil, ale kotouč končí jen těsně vedle litvínovské klece!
     
    00:13
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Viktor Hübl – 2 min., podrážení).
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 14. Jágr (Réway, Austin), 53. Stach – 27. Jánošík (Válek, Štich), 27. Myšák (Kašpar, Gerhát), 62. Petružálek


    Rytíři Kladno: Godla (Cikánek) – Nash, Austin, Zelingr, Lakos, Barinka, Romančík – Jágr (A), Stach, Zikmund – Valský, T. Kaut (A), Réway – J. Strnad (C), Machač, Redlich – Hajný, Melka, O'Donnell – Š. Bláha.
    HC VERVA Litvínov: Honzík (Janus) – T. Pavelka, Jánošík (A), Ščotka, Baránek, L. Doudera, Štich – F. Lukeš, V. Hübl (A), Válek – Jarůšek, M. Hanzl, Petružálek – Kašpar (C), Gerhát, Myšák – Trávníček, Helt, Jurčík – Zygmunt.

    Rozhodčí: Hradil, Šindel – Pešek, Malý

    Diváci: 4 589
    thejrc.org