Vítkovice – Mountfield HK 3:2 (2:0 po s.n.) | Zlín – Mladá Boleslav 4:0 (kon.) | Kladno – Litvínov 2:3 (po pr.)
Olomouc – Sparta 0:4 (kon.) | Liberec – K. Vary 0:4 (kon.) | Kometa Brno – Pardubice 5:1 (kon.)
konec
Berani Zlín
4:0 (2:0, 2:0, 0:0)
BK Mladá Boleslav
Pátek 25.10.2019, 17:40 • Zimní stadion Luďka Čajky, Zlín • Tipsport extraliga • 13. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    38:08 Žiga JEGLIČ - 4:0
     
    38:08
    Zlín právě vstřelil branku!
    Domácí přidávají čtvrtý gól a vypadá to, že dnešní zápas už rozhodně nepustí! Ralfs Freibergs nachystal střeleckou pozici pro Jakuba Šlahaře, který od modré čáry vyslal na bránu přízemní střelu. Do ní ještě šáhl ŽIGA JEGLIČ, který tak tečoval kotouč do protipohybu Radka Haase. Asistence: Jakub Šlahař a Ralfs Freibergs.
    29:04 Jan DUFEK - 3:0
     
    29:04
    Zlín právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelný gól, který vsítila čtvrtá zlínská formace! Štěpán Fryšara se dostal až k pravé tyči, odkud skvělou zadovkou poslal kotouč před bránu, kde se nacházel úplně volný JAN DUFEK, který bez problémů skóroval do odkryté klece. Asistence: Štěpán Fryšara a Michal Popelka.
    07:39 Valentin CLAIREAUX - 2:0
     
    07:39
    Zlín právě vstřelil branku!
    Francouzská posila zapisuje druhou branku zápasu, Zlín už tak vede o dva góly! Antonín Honejsek si všiml úplně volného VALENTINA CLAIREAUXE v mezikruží, který střelou z první nedal Radku Haasovi sebemenší šanci. Asistence: Antonín Honejsek.
    05:25 Valentin CLAIREAUX - 1:0
     
    05:25
    Zlín právě vstřelil branku!
    Zimní stadion Luďka Čajky bouří, Berani jdou ve vlastním oslabení do vedení! Bedřich Köhler milimetrovým pasem našel VALENTINA CLAIREAUXE, který si Radka Haase položil a poté jednoduše poslal kotouč do sítě. Asistence: Bedřich Köhler.
    Marken.cz

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 6. Claireaux (Köhler), 8. Claireaux (Honejsek), 30. Dufek (Fryšara, Popelka), 39. Jeglič (Šlahař, Freibergs)


    Berani Zlín: Čiliak (Huf) – Freibergs, Ferenc, Řezníček, Nosek (A), Žižka (C), Buchta, Gazda – Kubiš (A), P. Sedláček, J. Ondráček – Köhler, Claireaux, Honejsek – Herman, Jeglič, Šlahař – Dufek, Fryšara, Popelka.
    BK Mladá Boleslav: Haas (Krošelj) – Ševc (A), Kurka, Hrbas, Fillman, Dlapa, Pláněk, Klikorka – Skalický, Zbořil, Vondrka (C) – Pabiška, Cienciala, Klepiš – R. Zohorna, P. Musil, J. Stránský – Flynn, Najman, P. Kousal.

    Rozhodčí: Kubičík, Stano – Lederer, Gebauer

    Diváci: 4390
    thejrc.org