Vítkovice – Mountfield HK 3:2 (2:0 po s.n.) | Zlín – Mladá Boleslav 4:0 (kon.) | Kladno – Litvínov 2:3 (po pr.)
Olomouc – Sparta 0:4 (kon.) | Liberec – K. Vary 0:4 (kon.) | Kometa Brno – Pardubice 5:1 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
5:1 (3:0, 1:0, 1:1)
HC Dynamo Pardubice
Pátek 25.10.2019, 18:00 • DRFG arena • Tipsport extraliga • 13. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    52:06 Radoslav TYBOR - 5:1
     
    52:06
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Třetí přesilovou hru už Pardubice využívají a likvidují Vejmelkovy naděje na čisté konto. Nahození Koláře od modré čáry usměrnil za záda brněnského brankáře RADOSLAV TYBOR. Asistence: Jan Kolář, Robert Kousal.
    48:40 Martin ZAŤOVIČ - 5:0
     
    48:40
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa využívá i třetí přesilovou hru v dnešním utkání! Nahození Němce od modré čáry, stačil tečovat Orsava, Štěpánek pouze vyrazil a před jeho brankou se nejlépe orientoval brněnský kapitán MARTIN ZAŤOVIČ, pro nějž už nebylo problém poslat kotouč do odkryté branky. Asistence: Jakub Orsava, Ondřej Němec.
    31:26 Jakub ORSAVA - 4:0
     
    31:26
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa znovu dusila pardubickou čtveřici v obranném pásmu a do třetice se JAKUB ORSAVA prosazuje se zakončením z mezikruží, když přijal nabídku od Zaťoviče a prostřelil Štěpánka. Asistence: Martin Zaťovič, Petr Holík.
    17:44 Filip PYROCHTA - 3:0
     
    17:44
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa využívá přesilovou hru! Ta smyčka kolem pardubické branky se stahovala dlouho. Hruška znovu poslal kotouč na modrou čáru FILIPU PYROCHTOVI, ten si puk zpracoval a nechytatelnou ránou do pravého růžku vymetl všechny pavučinky ve svatyni Pardubic. Asistence: Jan Hruška.
    10:44 Vladimír SVAČINA - 2:0
     
    10:44
    Kometa právě vstřelila branku!
    Tak ty řeči o otupení brněnského náporu byly možná předčasné! Domácí odskakují do dvoubrankového vedení. Přesnou přihrávku zpoza branky poslal Plekanec na pravý kruh, odkud z voleje vypálil VLADIMÍR SVAČINA. Asistence: Tomáš Plekance, Pavel Jenyš.
    00:24 Lukáš KUCSERA - 1:0
     
    00:24
    Kometa právě vstřelila branku!
    Tak to je start! Pardubice hned v úvodu připustily hrubou chybu ve středním pásmu. Zaťovič poslal přihrávku na rozjetého LUKÁŠE KUCSERU, jenž postupoval osamocen na Kacetla a pardubického brankáře překonal povedenou kličkou do bekhendu. Asistence: Martin Zaťovič., Ondřej Němec.
    Marken.cz

    Jan Tajzler

    Branky a nahrávky: 1. Kucsera (Zaťovič, O. Němec), 11. Svačina (Plekanec, Jenyš), 18. Pyrochta (Hruška), 32. Orsava (Zaťovič, P. Holík), 49. Zaťovič (Orsava, O. Němec) – 53. Tybor (J. Kolář, R. Kousal)


    HC Kometa Brno: Vejmelka (Klimeš) – Svozil, O. Němec (A), Gulaši, Pyrochta, Štencel, Bartejs, Malec – Zaťovič (C), P. Holík, Kucsera – Plášek ml., Plekanec (A), L. Horký – Orsava, Hruška, Lev – Svačina, Kusko, Jenyš.
    HC Dynamo Pardubice: Kacetl (Štěpánek) – Holland, Eklund, Ivan, J. Kolář (C), J. Zdráhal, Mikuš (A) – Tybor, R. Kousal, Mandát (A) – Hovorka, Harju, Látal – Blümel, J. Kloz, Kusý – Matýs, Pochobradský, Machač – D. Kindl.

    Rozhodčí: Jeřábek, Veselý – Rampír, Rožánek

    Diváci: 7258
    thejrc.org