Manchester City – Aston Villa 3:0 (kon.) | Brighton – Everton 3:2 (kon.) | Watford – Bournemouth 0:0 (kon.)
West Ham – Sheffield Utd. 1:1 (kon.) | Burnley – Chelsea 2:4 (kon.)
konec
Watford FC
0:0 (0:0)
AFC Bournemouth
Sobota 26.10.2019, 16:00 • Vicarage Road, Watford • Anglická Premier League • 10. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to vše. Děkuji Vám za pozornost, někdy příště na počtenou. (18:04:56)
     
    Držení míče: 40 % : 60 %.
    Střely na branku: 3:5. Střely mimo: 3:3. Rohy: 5:10. Ofsajdy: 5:3. Fauly: 14:8.
     
    Utkání končí bezbrankovou remízou, s níž asi nemůže být spokojen ani jeden z týmů. Domácí už by nutně potřebovali vyhrát, Cherries musí mrzet řada neproměněných šancí. V prvním poločase měli hosté hned tři příležitosti k otevření gólového účtu, jenže Cook hlavičkoval do břevna a proti Billingovi s Groeneveldem zasáhl Foster. Po přestávce se hra vyrovnala, konečně hrozili i Hornets. Deulofeu a Hughes pouze nechali vyniknout Ramsdalea, pár minut před koncem orazítkoval Harry Wilson z přímého kopu tyč.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Hosté se vrhli do otevřené obrany soupeře, po Wilsonově nahrávce mohl rozhodnout Ryan Fraser, slabší levačkou ale pouze nechal vyniknout Fostera.
     
    90+2
    Diego Rico posunul balon k Fraserovi. Ten centroval z obtížné pozice, v záklonu pouze odevzdal míč Fosterovi, který spěchá s rozehrávkou na Janmaata.
     
    90+1
    Nad rámec základní hrací doby se nastavují tři minuty.
     
    90
    Zápas se pomalu blíží ke svému konci a my stále marně čekáme na první branku. Dočkáme se ji, nebo si oba týmy do tabulky připíšou po jednom bodu?
     
    89
    Žlutou kartu dostává Roberto Pereyra (Watford FC).
     
    88
    Vysoký centr z kopačky Adama Smithe si v šestnáctce sice našel střídající Solanke, jeho zakončení ale nepředstavovalo pro Fostera výraznější problém.
     
    87
    Žlutou kartu dostává Will Hughes (Watford FC).
    86. Proti Wilsonově přímému kopu pomohla domácím tyč.
     
    86
    Tady moc nescházelo, Bournemouth byl blízko vedoucímu gólu! Standardní situaci na sebe vzal Harry Wilson, na jehož ránu Foster vůbec nezareagoval, balon ale skončil na tyči.
     
    85
    Lerma předskočil nepozorného Hughese, načež byl nedovoleně atakován Doucourém. Hosté mají před sebou přímý kop z velice nadějné pozice.
     
    85
    Joshua King obešel trochu naivně bránícího Craiga Cathcarta, ten ale svůj drobný výpadek okamžitě zažehnal, když ve skluzu odvrátil míč na rohový kop.
     
    84
    Podobná situace byla k vidění na druhé straně. Chytrý pas Harryho Wilsona marně stíhal King, kterému scházel pouze jeden krok. Špatného načasování náběhu v podání útočníka Cherries využil Foster.
     
    83
    Teď měli hosté štěstí. Deulofeův centr za sebe prodloužil Doucouré, na zadní tyči se za balonem marně natahoval Andre Gray. Sudí upřeli Watfordu roh, ještě tam byla Billingova teč.
     
    82
    Grayova nabídka skrze malé vápno nikoho z domácích fotbalistů neoslovila, Deulofeu ani Pereyra nestačili zareagovat. O chvíli později Rico fauloval Hughese, přímý kop pro Watford.
     
    81
    Ryan Fraser přenechal balon Jeffersonu Lermovi, jenž se do něj parádně opřel, trefil ale pouze ve vápně Watfordu blokujícího Christiana Kabaseleho.

    Vojtěch Tůma

    Branky:

    Karty:   41. C. Dawson (WAT), 77. Deulofeu (WAT), 85. Doucouré (WAT), 87. Hughes (WAT), 89. Pereyra (WAT) – 65. C. Wilson (BTH), 73. Rico (BTH), 80. Billing (BTH)


    Držení míče: 40 % : 60 %.
    Střely na branku: 3:5. Střely mimo: 3:3. Rohy: 5:10. Ofsajdy: 5:3. Fauly: 14:8.
    Watford FC: Foster – Cathcart (C), C. Dawson, Kabasele – Janmaat, Doucouré, Cleverley (10. Hughes), N. Chalobah (57. A. Gray), Masina (73. Foulquier) – Deulofeu, Pereyra.
    Náhradníci: Gomes – Prödl, Mariappa, A. Gray, Hughes, Quina, Foulquier.

    AFC Bournemouth: Ramsdale – A. Smith, S. Cook (C), Aké, Rico – Fraser, Lerma, Billing, Groeneveld (61. H. Wilson) – C. Wilson (74. Solanke), J. King.
    Náhradníci: Boruc – Francis, Mepham, Kelly, L. Cook, H. Wilson, Solanke.

    Rozhodčí: Mike Dean – Ian Hussin, Darren Cann

    Diváci: 20 821
    ocianews.com