Benešov – Hostouň 0:2 (kon.) | Vltavín – Motorlet 2:1 (kon.) | Králův Dvůr – Karlovy Vary 2:0 (kon.)
Domažlice – Příbram B 2:3 (kon.)
konec
FK Králův Dvůr
2:0 (1:0)
Slavia Karlovy Vary
Sobota 26.10.2019, 10:30 • Fotbalový stadion, Králův Dvůr • Česká fotbalová liga (A) • 12. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím domácích, kteří svého soupeře porazili poměrem 2:0. Králův Dvůr měl ve druhém dějství výraznou územní převahu, díky které dokázal navýšit své vedení. Domácí se i po druhé brance snažili přikovat svého soupeře k jeho vlastní šestnáctce, což se sice dařilo, jenomže žádnou další branku jsme už neviděli. (12:22:28)
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Na útočnou polovinu se dostal domácí Bouček, který se pokoušel vysunout Kůžela. Ten ještě centroval pod sebe, jenomže nikoho nenašel.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o dvě minuty.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, o vítězi se zdá být rozhodnuto. Zároveň uvidíme, zda bude následovat nastavený čas.
     
    88
    Střídání v týmu FK Králův Dvůr: ze hřiště odchází David Beňo, přichází Jan Bíba.
     
    85
    Do konce zápasu zbývá něco málo kolem pěti minut. Králův Dvůr je i nadále výrazně aktivnějším celkem, naopak hosté se sotva dostávají na druhou stranu.
     
    84
    Po delší době zakončení z hostující strany, tvrdou ránou to z nějakých pětadvaceti metrů od branky zkoušel Lattisch, jeho rána vystoupala vysoko nad banku.
     
    83
    Střídání v týmu FC Slavia Karlovy Vary: ze hřiště odchází Jan Kalina, přichází Ondřej Shorný.
    Střídání v týmu FK Králův Dvůr: ze hřiště odchází Jakub Balšánek, přichází Tomáš Osvald.
     
    83
    V krátkém časovém sledu jsme tak sledovali další roh, který opět přinesl menší nebezpečí. Tentokráte se po míči vrhal Šebek, který napálil protihráče.
     
    82
    Králův Dvůr si vybojoval další rohový kop, tentokráte z pravé strany. Balšánkova nabídka nadělala zmatek, nicméně Bláha vytasil velice kvalitní zákrok.
     
    81
    Za obranu se dokázal dostat Beňo, který poté ještě přihrával zpět do druhé vlny, což bylo špatné řešení. Jako první se k nahrávce totiž dostal hostující hráč.
     
    80
    Žlutou kartu dostává Zdeněk Skala (FC Slavia Karlovy Vary).
     
    79
    Střídání v týmu FK Králův Dvůr: ze hřiště odchází Michal Procházka, přichází David Šolaja.
     
    76
    Kůžel se pokoušel proniknout do rozhozené obrany, jenomže včasným skluzem jeho průnik zastavil pozorný Kalina. Slavia bude moci vhazovat z levé strany.
     
    75
    Nejvýše do vzduchu se dokázal natlačit hostující Procházka, který zároveň prodlužoval za sebe na Lattische. Domácí obrana se dokázal včas zformovat.
     
    74
    Po delší době si s míčem zahrál domácí brankář Krček, který se pokoušel odkopnout balón z jedničky. Na opačné straně musel Hudec odkopávat do autu.
     
    73
    Další autové vhazování mělo u brankové čáry najít Boučka, který nepředvedl zrovna jisté zpracování neposedného míče, jenž tak doskákal ven z hrací plochy.

    David Suchý

    Branky: 9. Krejdl, 66. Krejdl

    Karty:   56. Blažek (KDV) – 58. Stöckner (KVA), 80. Skala (KVA)


    FK Králův Dvůr: Krček – Blažek, Hell, Novák, Zelenka, Šebek, Balšánek (C) (83. Osvald), Beňo (88. Bíba), Kraus (71. Bouček), Procházka (79. Šolaja), Krejdl (67. Kůžel)
    Náhradníci: Špicl – Bíba, Osvald, Šolaja, Kůžel, Bouček

    Slavia Karlovy Vary: Bláha – Pěkný (C), Vokáč (64. Lattisch), Procházka, Maňák (46. Stöckner), Kuffour, Diarra, Skala, Kalina (83. Shorný), Hudec, Schettl
    Náhradníci: Chára – Holík, Stöckner, Frána, Lattisch, Shorný, Stockner

    Rozhodčí: Zadinová – Severýn, Fišer

    Diváci: 180
    thejrc.org