Plzeň – Třinec 6:1 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
2:8 (0:2, 1:3, 1:3)
Mountfield HK
Sobota 26.10.2019, 16:00 • Svijanská aréna, Liberec • turnaj O Pohár DHL • 14. kolo
Partner:
     
    Ode mne je to vše, užijte si prodloužený víkend! (18:21:10)
     
    Pod Ještědem je dobojováno. Hradec si zastřílel a po vítězství 8:2 si odváží všechny tři body. Výhra to je pro Východočechy rozhodně zasloužená, nicméně rozdíl ve skóre může být pro Tygry možná až trošku krutý. Nutno však podotknout, že vinou kolize se zápasem prvoligových Benátek nehráli domácí ani zdaleka v nejsilnějším možném složení. Pěti body se s bilancí 2+3 blýskl hradecký Matěj Morong, čtyřikrát se prosadil Vojtěch Síla.
     
    Střely na branku – 22:33.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:30
    Matěj Morong měl ještě jednu solidní příležitost. Před brankou se na dlouhou hůl natáhl po puku, který nakonec zůstal schovaný pod Pavlem Čajanem.
     
    59:12
    Jan Jušta se při signalizovaném postavení mimo hru dotkl kotouče, rozhodčí tedy museli přerušit hru. Vhazuje se u útočné modré čáry Hradce.
     
    58:35
    Janda přenechal touš za sebe Danielu Šedivému, jehož povedená střela na bližší horní roh Čajanovy branky orazítkovala tyčku!
     
    57:53
    Zápas nám v klidu spěje ke svému konci, o vítězi je dávno rozhodnuto. Jakub Naar v tísni vybruslil do středního pásma a drží kotouč.
     
    57:10
    Matyáš Budina se za brankou zbavoval Böhma, zpětná přihrávka po zadním hrazení už nicméně zůstala spoluhráči nepochopena.
     
    56:16
    Svižná střela Miroslava Adamce se stala Sajdlovou kořistí. Tygři ještě zůstali nastěhováni v pásmu a Gajda z úhlu ztroskotal na betonech brankáře.
     
    56:08
    Hradec právě vstřelil branku!
    Lvi využívají přesilovku a v závěru utkání zvyšují už na 8:2! VOJTĚCH SÍLA hlídkoval u tyčky po levé ruce Pavla Čajana a zametl volný puk za čáru. Bez asistence.
     
    55:30
    Jakub Šedivý se s ničím zbytečně nepáral a po mantinelu nasměroval kotouč mimo liberecké obranné pásmo.
     
    55:04
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Křepelka – 2 min., nesportovní chování).
     
    54:58
    Hosté se po nepovedené rozehrávce Křepelky udrželi v útočné třetině, jenže přihrávka Ďuriše zpoza klece měla taktéž k ideálu daleko.
     
    54:27
    Po zákroku Tomáše Sajdla se před jeho pokladnicí spustila další, tentokrát lehčí, potyčka. Vylučovat se v tomto případě nebude.
     
    53:50
    Filip Jansa se chtěl drzou kličkou uvolnit od levého hrazení, myšlenka se mu však nepodařila zrealizovat podle plánů.
     
    52:53
    Adam Liška i pomocí brusle udržel pásmo. Nezbeda posléze centroval z rohu před branku, Tomáši Sajdlovi stačilo nastavit betony.
     
    52:30
    Královéhradečtí zahráli pouze na zakázané uvolnění, čeká se na další buly v jejich defenzivní zóně.
     
    52:23
    Další sražený pokus Severočechů končí v ochranné síti, vhazovat se bude po pravé ruce gólmana Sajdla.
     
    52:00
    Miroslav Adamec vypustil krátce po buly pořádnou dělovku, kterou zasáhl pouze jednoho z hráčů v černých dresech.
     
    51:26
    Tomáš Sajdl pomohl za brankou bekům s rozehrávkou. Mountfield se posléze nedostal daleko, domácí naopak měli šanci vstoupit do útočného pásma. Byl jim ale odpískán ofsajd.
     
    50:48
    Martin Janda zkoušel štěstí zpoza obránce, avšak trefil jej do nohy. Tygři obracejí hru na druhou stranu.
     
    49:49
    Hradec právě vstřelil branku!
    Východočeši dávají už sedmý gól! Vyhozený kotouč díky mohutnému sprintu dobruslil Petr Poppel. Ten už pak na nic nečekal a okamžitě jej poslal přes jediného libereckého beka před branku, kde stačilo VOJTĚCHU SÍLOVI víceméně nastavit čepel a zkompletovat hattrick. Asistence: Petr Poppel.
     
    49:34
    Strnad posílal do šance Petra Hada, jehož bekhend skončil mimo prostor brány. Kotouč se nakonec ze záporného úhlu vrátil rychle do brankoviště, Sajdl pozorný.
     
    48:46
    Liberečtí se v oslabení tentokrát brání velice dobře. Mountfield ještě prakticky nezahrozil, nicméně skóre už pro Tygry nevypadá zrovna slibně.
     
    48:00
    Severočeši procedili touš do střední zóny. Královéhradečtí tedy musejí novou akci rozvíjet z uctivé vzdálenosti od brány.
     
    47:40
    Benjamin Vomáčka zkusil zahrozit při vlastním oslabení. Pěnčík se ale nenechal obehrát a dobře libereckého útočníka vybruslil.
     
    47:15
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Strnad – 2 min., nedovolené bránění).
     
    47:01
    Liberec právě vstřelil branku!
    Bílí Tygři na druhé straně snižují na rozdíl čtyř gólů. PETR GAJDA čekal mezi kruhy. Když se k němu dostal kotouč, nic nevymýšlel a tvrdou ranou pokořil Tomáše Sajdla! Asistence: Adam Měchura, Adam Charvát.
     
    46:46
    Čajan znovu v pohotovosti, tentokrát musel zkontrolovat nahození Pinkase od modré čáry. Opět zasáhl betonem.
     
    46:16
    Tomáš Janoušek napřáhl na modré lajně. Nebezpečná přízemní střela se stala kořistí pozorného Pavla Čajana, stejně jako další pokus hostů ze střední vzdálenosti.
     
    45:33
    Hraje se v pěti na obou stranách. Pelda se snažil dobruslit puk mezi kruhy, obránci Liberce ho ale včas vypíchli mimo Peldův dosah.
     
    44:44
    Hradec právě vstřelil branku!
    Mountfield se dnes už podruhé prosazuje při vlastím oslabení! VOJTĚCH SÍLA vyřešil svoji příležitost skvěle. Po přihrávce Moronga tělem odclonil napadajícího hráče a zblízka zamířil přesně nad rukavici bezmocného Čajana! Asistence: Matěj Morong.
     
    43:56
    Petr Had se snažil po ledě prostrčit kotouč na spoluhráče, jenže to Hradečtí přečetli a hned nato se osvobozují.
     
    43:27
    Vyloučení v týmu Mountfield HK (Naar – 2 min., hrubost + 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (J.Šedivý – 2 min., hrubost).
     
    43:27
    A máme tu bitku! Po odpískání vynikli ve skrumáži Jakubové Šedivý a Naar. Liberecký bijec sice přišel o helmu, avšak byl to on, kdo svého soka položil na led.
     
    42:57
    Liberečtí vyhnali soupeře z útočného pásma. Hosté tam kotouč rychle vrátili a snaží se ve třetině usadit.
     
    42:17
    Adam Charvát se zpoza kruhů snažil propálit přesouvajícího se Sajdla, ten ale vytáhl z repertoáru velice kvalitní zákrok.
     
    41:28
    Nahození Nezbedy z rohu kluziště projelo před brankou nikým nezasaženo. Protiakce se následně nevydařila ani Východočechům.
     
    40:50
    Jan Hampl v těžké situaci neudržel útočné pásmo a Královéhradečtí rázem jeli ve dvou na jednoho! Morong s přihrávkou trošku otálel a Poppel už ze vzduchu nemohl zakončovat.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 17:35.
     
    Také prostřední perioda vyšla lépe juniorům Hradce. Ti na severu Čech vedou už 5:1 a vypadá to, že si dokráčí pro tři body. Pro domácí je aktuální stav poněkud krutý, obrázek hry se totiž zdá být relativně vyrovnaný. Uvidíme, jestli ještě s kartami nějak výrazněji zamíchá třetí část.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:50
    Martin Böhm ještě v záběru poslal po mantinelu kotouč do útočného pásma, jenže první u něj budou Východočeši. Zdá se, že už šelmy nic nestihnou.
     
    39:25
    Hosté byli vyhnáni do středního pásma a píská se ofsajd.
     
    38:49
    Královéhradečtí se znovu usadili v útočném pásmu. Pavel Čajan musel být v pohotovosti, protože na něj mířila štiplavá střela od pravého mantinelu. Domácí brankář ji vyrazil betonem.
     
    38:00
    Hradec právě vstřelil branku!
    Jenže hned vzápětí Mountfield přece jenom dává pátý gól! Rychlou kombinaci zakončil za bezmocného Čajana po přihrávce Daniela Šedivého pohotový MARTIN PĚNČÍK. Asistence: Daniel Šedivý, Dalibor Ďuriš.
     
    37:27
    Daniel Šedivý obdržel přesný pas do mezikruží, Pavel Čajan ale jeho dělovku bez přípravy skvělým zákrokem ramenem nenechal doletět do sítě!
     
    36:46
    Pinkas při nápřahu na modré čáře zlomil hokejku. Pomalá střela ale nadělala před brankou neplechu. Lang se dostal k dorážce, Tygři ji skvěle zblokovali.
     
    36:10
    Rossmy u mantinelu tvrdě napálil vrtící se kotouč, rána nicméně prolétla vysoko nad Sajdlovou klecí.
     
    35:26
    Morong přenechal pryž do tandemu Sílovi, ten se rychlou kličkou zbavil obránce a v nadějné pozici netrefil bekhendem zařízení.
     
    34:59
    Severočeši jsou rázem jako polití živou vodou a znovu se drželi před Sajdlem. Hosté vyhodili na Čajana a donutili jej přerušit hru.
     
    34:20
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tygři využívají přesilovku a korigují na 1:4! Bennet Rossmy křižnou přihrávkou našel na levém kruhu PETRA GAJDU, jenž si puk nejprve rychle zpracoval, načež parádní střelou o vzdálenější tyčku rozvlnil síť. Asistence: Bennet Rossmy, Adam Charvát.
     
    33:47
    Benjamin Vomáčka se hodně drze snažil proháčkovat přes celé hřiště. Hosté jej zastavili a vyhazují kotouč.
     
    33:14
    Vyloučení v týmu Mountfield HK (Lang – 2 min., podrážení).
     
    32:53
    Mountfield své oslabení zvládá i po defenzivní stránce. Tygři se marně snaží o vytvoření něčeho, co by vyloženě zavánělo gólem.
     
    32:05
    Vojtěch Síla znovu vyvezl puk do bezpečí. Zpět do pásma jej zavezl Křepelka, jenž dlouho čekal na modré lajně, načež po ledě vyprášil betony Sajdla.
     
    31:34
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hostující brankář Sajdl sice Liberci lacino nabídl přesilovku, jenže skóre se mění na druhé straně! Ve vlastním oslabení se dopředu vydal PETR POPPEL, nabruslil si až do útočné zóny a po samostatné akci zaskočil Čajana povedenou střelou. Asistence: Matěj Morong.
     
    31:19
    Vyloučení v týmu Mountfield HK (Sajdl – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    30:40
    Rozhodčí znovu nechali bez povšimnutí vřavu u mantinelu, v níž byl kotouč dlouho utopen pod bruslemi. Vyšťourali jej liberečtí hokejisté.
     
    30:00
    Královéhradečtí se sice drží ve třetině, jenže v dalším průběhu přesilovky se jim už příliš nedaří zahrozit.
     
    29:28
    Kryštof Lang měl na hokejce čtvrtý gól Východočechů, z naprosto ideální pozice na ose hřiště ovšem vůbec netrefil Čajanovu branku!
     
    28:49
    Úvod přesilovky se hostujícímu celku nevyvedl. Tygři zatím dobře brání. Nakonec to z pravého kruhu zkusil Marco Lukačka, Čajan našel puk v lapačce.
     
    28:20
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Liška – 2 min., pozdní dohrání).
     
    27:22
    Hradec právě vstřelil branku!
    A znovu se potvrdilo nepsané hokejové pravidlo "Nedáš – dostaneš." Na druhé straně to totiž skvěle provedl MATĚJ MORONG! Šikovný útočník se z rohu kluziště protlačil až před brankoviště, roztáhl si Pavla Čajana a bekhendem procedil touš za čáru. Asistence: Matyáš Budina, Marek Pelda.
     
    26:45
    Adam Charvát nahodil po ledě do brankoviště, Sajdl jeho pokus vyrazil pouze před sebe. Po puku se natáhl Vojtěch Strnad, bekhendem jej ale pod břevno nacpat nedokázal!
     
    25:56
    Daniel Ira pomohl Hadovi v těžké situaci za vlastní klecí a Liberečtí se už posouvají přes střední pásmo.
     
    25:37
    Petr Gajda příkladně vybojoval kotouč za brankou. Posléze jej poslal mezi kruhy a modrou čáru, kde si domácí navzájem trošičku překáželi. Petr Had to nakonec zkusil zápěstím, střela byla sražena do ochranné sítě.
     
    24:36
    Jan Hampl se snažil rychle otočit v předbrankovém prostoru, k zakončení posléze nedostal dostatek místa.
     
    24:18
    Adam Liška si za brankou cosi velice důrazně vysvětloval s Kryštofem Langem. Rozhodčí musel oba kohouty roztrhnout od sebe, vše vyřeší pouze domluvou.
     
    23:29
    Tygři jsou pod tlakem. Další pokus Janouška k Čajanovi neprošel, hosté se ale stále drží ve třetině.
     
    22:43
    Následovala poněkud rozháranější pasáž. Rozčísla ji nebezpečná střela zápěstím od Tomáše Janouška, Pavel Čajan vyráží do rohu.
     
    21:54
    Matěj Morong prokázal velké sebevědomí, po průniku před Čajana zkoušel zakončit s hokejkou mezi nohama, touš nicméně projel po ledě mimo klec!
     
    21:06
    Benjamin Vomáčka v plné rychlosti přejel modrou lajnu a z levého kruhu nebezpečně vystřelil, Tomáš Sajdl musel zasahovat betonem.
     
    20:25
    Vojtěch Strnad byl v souboji tvrdě atakován, přesto skvěle přenechal puk Jansovi. Ten se ke smůle šelem do útočného pásma neprokličkoval.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Hráči obou týmů ještě za tónů písně "Čekám na signál" vyčkávají, až zaschne voda na ledě.
     
    Další třetina začne přibližně v 16:44.
     
    Poměrně rychle za sebou máme dvacet minut svižného juniorského hokeje. Mountfield se mohl opřít o lepší vstup do utkání, nicméně Liberečtí se celkem rychle osmělili a hru vyrovnali. Nikoliv však skóre, hosté naopak využili přesilovku a do kabiny si odnášejí náskok 2:0.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:43
    Před hradeckou klecí bylo živo. Puk se nakonec odrazil před dojíždějícího Martina Böhma, jenž v těžké pozici vrátil touš vzduchem do brankoviště. Obránci Východočechů si poradili.
     
    19:11
    Hosté jsou i nadále při chuti a kombinují. Tygři dobře brání modrou čáru a nepouštějí soupeře k dalším střeleckým příležitostem.
     
    18:27
    Hradec právě vstřelil branku!
    A hned vzápětí se využívají Hradečtí přesilovku! Matěj Morong přenesl hru na VOJTĚCHA SÍLU, který navzdory svému příjmení střílel spíše technicky a trefil se přesně ke vzdálenější tyči. Asistence: Matěj Morong, Petr Poppel.
     
    18:00
    Liberečtí byli zatlačeni do hlubokého bloku, Jakub Naar dostal nabito do slibné pozice, avšak nezakončil vůbec dobře. Domácí se v oslabení vydali do brejku, skvěle to udělal Měchura, Jan Křepelka nicméně skákavý kotouč pořádně netrefil!
     
    17:41
    Naarovu dělovku od modré se před bránou snažil tečovat David Voňka, kotouč nicméně skončil až vysoko v ochranné síti za brankou.
     
    17:15
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Vomáčka – 2 min., hákování).
     
    16:57
    Tecl se znovu přihlásil o slovo. Tentokrát svůj pokus z vrcholku kruhů nasměroval jen nad úroveň břevna.
     
    16:38
    Pavel Čajan musel po delší dobře znovu zasahovat. Marek Tecl dorážel bekhendem z levé strany, jenže narazil na připraveného gólmana.
     
    16:05
    Křepelka se vydal napadat Moronga. Ten si před vlastní brankou počínal docela troufale, co je ale hlavní, tak nakonec úspěšně.
     
    15:08
    Gajda protečoval razantní rozehrávku až na zadní mantinel. Liberec poté dobrým napadáním ztěžoval hostům rozehrávku.
     
    14:36
    Hradečtí jsou v posledních minutách spíše pasivnějším týmem. Nyní akorát prohodili touš do středního pásma a budou se muset znovu bránit.
     
    13:59
    Zajímavé nahození Daniela Iry od modré čáry prolétlo těly před brankou, Sajdl musel zasahovat lapačkou.
     
    13:44
    Vojtěch Strnad narazil do Voňky. Mountfield se tedy dostal k puku, leč zahrál jej pouze na zakázané uvolnění. Hra se stěhuje před Sajdla.
     
    12:58
    Přihrávka Adama Měchury byla hradeckou holí trošku přizvednutá, Lukáš Nezbeda si ji ovšem skvěle zpracoval a bekhendem zkontroloval, zda má Sajdl pokrytý prostor u první tyčky.
     
    12:13
    Bennet Rossmy byl za bránou přitlačen k mantinelu. Domácí přesto zůstali na kotouči a obránce Had krouží ofenzivním pásmem.
     
    11:27
    Vyloučení v týmu Mountfield HK (Pěnčík – 2 min., sekání).
     
    11:27
    Budinovu skrytou navštívenku po ledě Čajan hbitě vykopl. Vojtěch Strnad se pak skvěle protlačil až před branku a byl faulovaný, počet hráčů na ledě se tedy srovná.
     
    11:02
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Hampl – 2 min., hákování).
     
    10:40
    Petr Poppel procedil touš za modrou lajnu. Hradečtí se následně natlačili za branku a vypadá to, že si po konci ponechané výhody zkusí první přesilovou hru.
     
    10:01
    Matyáš Budina se nadechl k individuální akci a odzbrojil jej až poslední Adam Liška. Následuje zakázané uvolnění libereckých juniorů.
     
    09:37
    Filip Jansa plácl do poskakujícího kotouče bekhendem. Gólmani takové střely zrovna dvakrát nemusejí, Tomáš Sajdl si každopádně poradil a hra je přerušena.
     
    09:00
    Puk se docela na dlouho ztratil pod bruslemi v tlačenici u mantinelu, rozhodčí počkali, až vyplave zpátky na dohled a hru nepřerušili.
     
    08:28
    Východočeši už jsou kompletní. Hned se snažili prokombinovat do ofenzivní třetiny, nepovedl se jim však přechod modré čáry. Píská se tedy postavení mimo hru.
     
    07:58
    Následuje další vyhození Hradce Králové.
     
    07:33
    Teď už ale musel zasahovat. Do přízemní střely Rossmyho sáhl Jakub Šedivý a lehkou tečí nasměroval černou gumu do Sajdlovy vyrážečky.
     
    06:53
    Šelmy se zatím marně snaží udržet před Tomášem Sajdlem. Královéhradecký brankář doposud čeká na první soupeřovu střelu.
     
    06:27
    Hosté se hned v úvodu premiérového oslabení osvobodili a dobrým presingem zkomplikovali libereckou rozehrávku.
     
    06:20
    Vyloučení v týmu Mountfield HK (Morong – 2 min., podrážení).
     
    05:46
    Hra je nyní plná nepřesností na obou stranách. Bojuje se tím pádem převážně ve středu pole, odkud to je k oběma brankám poměrně daleko.
     
    04:54
    O slovo se přihlásili znovu Hradečtí. Jan Jušta si na brankovišti počkal, až k němu doputuje přihrávka od levého hrazení a ve velké příležitosti jej vychytal Pavel Čajan betonem!
     
    04:00
    Tygři se snaží o odpověď. Uchytili se v ofenzivní zóně, zatím se jim ale nepodařilo vykombinovat do střeleckých pozic.
     
    03:13
    Hradec právě vstřelil branku!
    Mountfield už ve čtvrté minutě otevírá skóre utkání! Hosté se utrhli do přečíslení tří proti jednomu. Petr Poppel nenabídl MATĚJI MORONGOVI zcela ideální přihrávku, kotouč totiž mířil adresátovi na brusle. Morong však nakonec šťastně prostrčil puk až za Čajana! Asistence: Petr Poppel.
     
    02:38
    Vhazovalo se před brankou Východočechů, puk ale vylétl mimo území ledové plochy. Buly se tedy bude opakovat.
     
    01:50
    Ďuriš se snažil proniknout přes Adamce do útočného pásma, liberecký obránce si nicméně nenechal prostrčit kotouč mezi bruslemi.
     
    01:28
    První jasná šance dnešního utkání! Marco Lukačka využil domácího zaváhání na útočné modré čáře a mířil sám na Čajana. Zkusil to do bekhendu, maskovaný muž ovšem stihl vytyčit lapačku! Lukačka se ještě snažil vrátit touš rychle před bránu, i s tím si Čajan poradil.
     
    00:53
    Dalibor Ďuriš se zleva tlačil před Pavla Čajana. Ke své smůle nezvládl zakončit, načež liberecký brankář úspěšně přerušil hru.
     
    00:20
    Jakub Šedivý dobře zabojoval v rohu útočného pásma. Už se zdálo, že se natlačí až před branku, jenže kotouč mu nešťastně uvízl ve vodě na ledě.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Hráči obou mužstev už jsou připraveni na ledové ploše. Liberečtí hokejisté oblékli tradiční bílé dresy, hosté z Východu Čech nastoupí v černé barvě. Začínáme za několik málo minut!
     
    Úvodní sestavy:

    Bílí Tygři Liberec: Čajan (Franc) – Böhm, Ira, J. Šedivý, Hampl, Charvát (C), Had (A) – Křepelka, Vomáčka, Adamec, Jansa, Strnad, Liška, Nezbeda, Rossmy, Gajda, Měchura.

    Mountfield HK: Sajdl (Ševců) – Pinkas, Voňka, Naar, Pelda, Janoušek, Pěnčík – Lukačka, Ďuriš, Síla, Budina, Jušta, Lang, Janda (A), D. Šedivý, Morong, Tecl, Poppel (C).

    Rozhodčí: Bejček – Komárek, Špůr..
     
    Zdravím všechny fanoušky mládežnického hokeje! Turnaj O Pohár DHL nabídne další várku zápasů, mezi nimiž nalezneme i souboj mezi týmy Bílí Tygři Liberec a Mountfield HK.

    Liberečtí junioři se rozstříleli a disponují druhým nejproduktivnějším útokem v soutěži. Včera se znovu prezentovali zajímavým výkonem, Pardubicím nicméně podlehli těsně 4:5. Po šesti zápasech tak poprvé nebodovali. Před tím absolvovali úspěšný výjezd do Prahy. Spartu porazili 5:2, Slavii dokonce 7:2.

    Mountfield má v tabulce aktuálně o dva body více než Tygři. Svého dnešního soupeře předčil ve čtvrtek, kdy po boji zvítězil v Mladé Boleslavi 2:0. Předchozí víkend nejprve zaskočil vedoucí Karlovy Vary a rozstřílel je vysoko 7:3! Proti Plzni už se nicméně Hradec prosadil jedinkrát a padl 1:2 po nastaveném čase.

    Kdo v tomto souboji bez většího favorita uspěje, se začneme dozvídat v sobotních 16 hodin, kdy bude na severu Čech vhozen úvodní kotouč. Buďte u toho s námi!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:00.

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 35. Gajda (Rossmy, Charvát), 48. Gajda (Měchura, Charvát) – 4. Morong (Poppel), 19. Síla (Morong, Poppel), 28. Morong (Budina, Pelda), 32. Poppel (Morong), 38. Pěnčík (D.Šedivý, Ďuriš), 45. Síla (Morong), 50. Síla (Poppel), 57. Síla


    Bílí Tygři Liberec: Čajan (Franc) – Böhm, Ira, J. Šedivý, Hampl, Charvát (C), Had (A) – Křepelka, Vomáčka, Adamec, Jansa, Strnad, Liška, Nezbeda, Rossmy, Gajda, Měchura.
    Mountfield HK: Sajdl (Ševců) – Pinkas, Voňka, Naar, Pelda, Janoušek, Pěnčík – Lukačka, Ďuriš, Síla, Budina, Jušta, Lang, Janda (A), D. Šedivý, Morong, Tecl, Poppel (C).

    Rozhodčí: Bejček – Komárek, Špůr.
    thejrc.org