Plzeň – Třinec 6:1 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
2:8 (0:2, 1:3, 1:3)
Mountfield HK
Sobota 26.10.2019, 16:00 • Svijanská aréna, Liberec • turnaj O Pohár DHL • 14. kolo
Partner:
     
    56:08
    Hradec právě vstřelil branku!
    Lvi využívají přesilovku a v závěru utkání zvyšují už na 8:2! VOJTĚCH SÍLA hlídkoval u tyčky po levé ruce Pavla Čajana a zametl volný puk za čáru. Bez asistence.
     
    49:49
    Hradec právě vstřelil branku!
    Východočeši dávají už sedmý gól! Vyhozený kotouč díky mohutnému sprintu dobruslil Petr Poppel. Ten už pak na nic nečekal a okamžitě jej poslal přes jediného libereckého beka před branku, kde stačilo VOJTĚCHU SÍLOVI víceméně nastavit čepel a zkompletovat hattrick. Asistence: Petr Poppel.
     
    47:01
    Liberec právě vstřelil branku!
    Bílí Tygři na druhé straně snižují na rozdíl čtyř gólů. PETR GAJDA čekal mezi kruhy. Když se k němu dostal kotouč, nic nevymýšlel a tvrdou ranou pokořil Tomáše Sajdla! Asistence: Adam Měchura, Adam Charvát.
     
    44:44
    Hradec právě vstřelil branku!
    Mountfield se dnes už podruhé prosazuje při vlastím oslabení! VOJTĚCH SÍLA vyřešil svoji příležitost skvěle. Po přihrávce Moronga tělem odclonil napadajícího hráče a zblízka zamířil přesně nad rukavici bezmocného Čajana! Asistence: Matěj Morong.
     
    38:00
    Hradec právě vstřelil branku!
    Jenže hned vzápětí Mountfield přece jenom dává pátý gól! Rychlou kombinaci zakončil za bezmocného Čajana po přihrávce Daniela Šedivého pohotový MARTIN PĚNČÍK. Asistence: Daniel Šedivý, Dalibor Ďuriš.
     
    34:20
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tygři využívají přesilovku a korigují na 1:4! Bennet Rossmy křižnou přihrávkou našel na levém kruhu PETRA GAJDU, jenž si puk nejprve rychle zpracoval, načež parádní střelou o vzdálenější tyčku rozvlnil síť. Asistence: Bennet Rossmy, Adam Charvát.
     
    31:34
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hostující brankář Sajdl sice Liberci lacino nabídl přesilovku, jenže skóre se mění na druhé straně! Ve vlastním oslabení se dopředu vydal PETR POPPEL, nabruslil si až do útočné zóny a po samostatné akci zaskočil Čajana povedenou střelou. Asistence: Matěj Morong.
     
    27:22
    Hradec právě vstřelil branku!
    A znovu se potvrdilo nepsané hokejové pravidlo "Nedáš – dostaneš." Na druhé straně to totiž skvěle provedl MATĚJ MORONG! Šikovný útočník se z rohu kluziště protlačil až před brankoviště, roztáhl si Pavla Čajana a bekhendem procedil touš za čáru. Asistence: Matyáš Budina, Marek Pelda.
     
    18:27
    Hradec právě vstřelil branku!
    A hned vzápětí se využívají Hradečtí přesilovku! Matěj Morong přenesl hru na VOJTĚCHA SÍLU, který navzdory svému příjmení střílel spíše technicky a trefil se přesně ke vzdálenější tyči. Asistence: Matěj Morong, Petr Poppel.
     
    03:13
    Hradec právě vstřelil branku!
    Mountfield už ve čtvrté minutě otevírá skóre utkání! Hosté se utrhli do přečíslení tří proti jednomu. Petr Poppel nenabídl MATĚJI MORONGOVI zcela ideální přihrávku, kotouč totiž mířil adresátovi na brusle. Morong však nakonec šťastně prostrčil puk až za Čajana! Asistence: Petr Poppel.

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 35. Gajda (Rossmy, Charvát), 48. Gajda (Měchura, Charvát) – 4. Morong (Poppel), 19. Síla (Morong, Poppel), 28. Morong (Budina, Pelda), 32. Poppel (Morong), 38. Pěnčík (D.Šedivý, Ďuriš), 45. Síla (Morong), 50. Síla (Poppel), 57. Síla


    Bílí Tygři Liberec: Čajan (Franc) – Böhm, Ira, J. Šedivý, Hampl, Charvát (C), Had (A) – Křepelka, Vomáčka, Adamec, Jansa, Strnad, Liška, Nezbeda, Rossmy, Gajda, Měchura.
    Mountfield HK: Sajdl (Ševců) – Pinkas, Voňka, Naar, Pelda, Janoušek, Pěnčík – Lukačka, Ďuriš, Síla, Budina, Jušta, Lang, Janda (A), D. Šedivý, Morong, Tecl, Poppel (C).

    Rozhodčí: Bejček – Komárek, Špůr.
    thejrc.org