Mladá Boleslav – Liberec 1:3 (kon.) | Č. Budějovice – Karviná 3:0 (kon.) | Plzeň – Slavia 0:1 (kon.)
konec
FK Mladá Boleslav
1:3 (0:1)
FC Slovan Liberec
Neděle 27.10.2019, 14:30 • Lokotrans aréna, Mladá Boleslav • FORTUNA:LIGA • 14. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to vše, díky za pozornost. (16:31:09)
     
    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 4:6. Střely mimo: 5:5. Rohy: 5:2.
     
    Je dobojováno, Liberec dnes potvrdil, že na Mladou Boleslav umí. Zvítězil totiž 3:1, a stal se tak prvním týmem, který v této sezoně dokázal ve městě automobilů bodovat. Hosté přestáli úvodní půlhodinku, během níž přežili několik šancí soupeře, a pak se sami ujali vedení, když se prosadil Petar Musa. Útočník Slovanu se krátce po přestávce trefil podruhé, za Středočechy odpověděl Lukáš Budínský,Roman Potočný.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Střídání v týmu FC Slovan Liberec: ze hřiště odchází Oscar, přichází Achmed Alibekov.
     
    90+2
    Akce jako přes kopírák. Po centru brazilského zadáka Túlia tentokráte Tomáš Ladra sám zakončoval, jeho hlavička ale nepředstavovala pro Nguyena nebezpečí.
     
    90+1
    Nad rámec základní hrací doby se nastavují tři minuty.
     
    90
    Túliův přetažený centr se pokusil do vápna vrátit Tomáš Ladra. Povedlo se mu to, sbíhající Komličenko byl ale střežen poctivě bránícím stoperem Kačarabou.
     
    89
    Michal Hubínek nalezl za obranu soupeře si sbíhajícího Jiřího Klímu, ten se ale ani nyní do slibné šanci nevydal, protože se míče dotkl pravou rukou.
     
    88
    Rohový kop Středočeši ubránili, kupředu se naopak vydal Nikolaj Komličenko, jenž málem vyslal do úniku Jiřího Klímu. Dobrý obranný skluz vytáhl Karafiát.
    87. Baluta v šanci, jeho pokus končí na rohu
     
    87
    Boleslavští fotbalisté už vypadají hodně rezignovaně, Slovan mohl ještě navýšit své vedení, jenže Balutovu přízemní ránu vyrazil na roh Jan Stejskal.
     
    86
    Na dnešní utkání si do mladoboleslavské Lokotrans arény našlo cestu 3 899 diváků.
     
    85
    Střídání v týmu FC Slovan Liberec: ze hřiště odchází Petar Musa, přichází Jan Kuchta.
     
    84
    Roman Potočný zřejmě zpracovával míč v drobném ofsajdu, pomezní sudí ale nechal hru pokračovat, a hostující fotbalista tak centroval před branku, kde Musu ke střele nepustil Stejskal.
     
    83
    Potočný přeskočil Jakuba Klímu a poté u rohového praporku odvedl dobrou práci společně s Petarem Musou, oba získali pro Slovan další cenné vteřinky.
     
    82
    Naopak svěřenci trenéra Jozefa Webera působí hodně utrápeným dojmem, v kombinaci se jim nedaří vůbec nic. Dnes to Mladé Boleslavi příliš nesedlo.
     
    81
    Nutno poznamenat, že Liberec zvládá závěr zápasu velice dobře, marně dotahujícího soupeře vůbec k ničemu nepouští a sebevědomě míří za tříbodovým ziskem.
     
    80
    Po faulu Jiřího Klímy kopal standardní situaci Ondřej Karafiát, na hranici malého vápna si ale věděl rady připravený Komličenko. Boleslav se vydává vpřed.
     
    79
    Mladou Boleslav už podruhé v krátkém časovém sledu zachránila branková konstrukce, po povedeném průniku do horní tyče zakončil rumunský záložník Baluta!
     
    78
    Malinský je při chuti. Střídající hráč Slovanu se náramně odpoutal od Hubínka a poté našel Petara Musu, jehož rána z první se ovšem do branky nevešla.
     
    77
    Nikolaj Komličenko si seběhl na přihrávku od Jiřího Klímy, poté odcentroval do malého vápna, kde hlavní sudí odpískal faul Budínského na Filipa Nguyena.
     
    76
    Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Muris Mešanović, přichází Tomáš Ladra.
     
    75
    Domácímu týmu v posledních minutách schází kreativita, která jej zdobila především na začátku první půle. Tatajev znovu pouze odevzdal balon Nguyenovi.
     
    74
    Tomáš Malinský o sobě dal vědět ihned po příchodu na hřiště! Šikovně si našteloval balon na pravou nohu a povedenou střelou orazítkoval tyč boleslavské branky.
     
    73
    Boleslavskému kapitánovi se nevydařil ani následný přímý kop, centr Marka Matějovského totiž ze vzduchu bez vážnějších problémů sebral brankář Nguyen.
     
    72
    Střídání v týmu FC Slovan Liberec: ze hřiště odchází Jakub Pešek, přichází Tomáš Malinský.
     
    71
    Zprava centroval do pokutového území Matěj Hybš. Hosté se poté dožadovali odpískání penalty kvůli údajné hře rukou Jakuba Klímy, sudí ale nechává hru plynout.
     
    70
    Matějovský nejprve získal pro domácí roh, který posléze sám rozehrál. O povedený kop se určitě nejednalo, na bližší tyči balon do bezpečí odvrátil Oscar.
     
    69
    Aleksej Tatajev hodlal přenést hru na levou stranu, kde číhal osamocený Pudil, balonu ale dodal trochu více razance, než bylo potřeba. Aut pro Liberec.
     
    68
    Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Pavel Bucha, přichází Marco Túlio.
     
    68
    Žlutou kartu dostává Jakub Pešek (FC Slovan Liberec).
     
    67
    Mešanović vyslal na zteč sprintujícího Jiřího Klímu, který si střihl souboj s vracejícím se Oscarem, balon si ale, bohužel pro domácí, až příliš předkopl.
     
    66
    Marek Matějovský dostává žlutou kartu, což znamená, že nebude moct nastoupit v příštím ligovém utkání. Velká ztráta pro mladoboleslavský tým.
    64. Roman POTOČNÝ - 1:3
     
    64
    Liberec právě vstřelil branku!
    S nadějemi Liberce na plný bodový zisk to vypadá zase o něco lépe, hosté totiž zvyšují na 3:1. Míč si na penaltový puntík postavil ROMAN POTOČNÝ a se štěstím překonal brankáře Stejskala.
     
    63
    Penalta budě k vidění také na druhé straně poté, co Bucha v šestnáctce stáhl k zemi Balutu.
     
    62
    Tatajev to zkoušel podobně jako před penaltovým zákrokem, když vysokým pasem hledal Nikolaje Komličenka, toho ale tentokráte poctivě střežil Karafiát.
     
    61
    Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Jakub Fulnek, přichází Jiří Klíma.
     
    60
    Pudilův nákop se snažil doběhnout Fulnek, v souboji s Mikulou to ale trochu přehnal s agresivitou. Sudí Rejžek mu odpískal faul, rozehrávat bude Nguyen.
     
    59
    Do šestnáctky Mladé Boleslavi přilétl nepříjemný centr z pravé strany. Dobrou práci opět odvedl Oscar, když získal míč pro Potočného, jehož střela z otočky Stejskala neprověřila.
     
    58
    Oscar vyhrál souboj ve středu pole, zbavil se Hubínka a poté vyslal dobrý pas pro rozběhnutého Potočného, kterého ke střele nepustil ve skluzu zasahující Tatajev.
     
    57
    Nikolaj Komličenko si snažil udělat prostor tělem, trochu to ale přehnal s důrazem a jeho zákrok na Kačarabu byl naprosto správně posouzen jako nedovolený.
     
    56
    Komličenko znovu skvěle zapracoval, tentokráte zastihl balon před postranní lajnou a posunul jej k Buchovi, který ovšem nedovoleně atakoval libereckého Oscara.
    55. Lukáš BUDÍNSKÝ - 1:2
     
    55
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Stíhací jízda začíná, Mladá Boleslav se krátce po druhé inkasované brance dostává zpět na dostřel. Tradiční penaltový exekutor byl faulován, pokutového kopu se proto ujal LUKÁŠ BUDÍNSKÝ, jenž s přehledem překonal marně se natahujícího Nguyena.
     
    54
    Žlutou kartu dostává Jan Mikula (FC Slovan Liberec).
     
    54
    Tatajev parádním pasem nalezl Nikolaje Komličenka, který to udělal neuvěřitelně šikovně, když se natlačil před Mikulu a vybojoval pro domácí penaltu.
     
    53
    Domácí fotbalisté se snaží o okamžitou odpověď na druhou inkasovanou branku, na útočné polovině jich je plné hřiště. Mešanović zatlačil na Mikulu a vybojoval aut.
    52. Nguyen vyrazil střelu Komličenka
     
    52
    Nikolaj Komličenko to vzal na sebe. Jeho pokus okolo liberecké zdi nevypadal vůbec špatně, Nguyen ale situaci velmi dobře přečetl a pohotově zasáhl!
     
    51
    No, s nadějemi Mladé Boleslavi na další domácí vítězství to vypadá zase o poznání hůře. Nyní ale domácí čeká standardní situace z hodně zajímavé pozice.
     
    50
    Žlutou kartu dostává Kamso Mara (FC Slovan Liberec).
     
    48
    Liberec právě vstřelil branku!
    Lepší vstup do druhého poločasu si hostující fotbalisté nemohli přát, krátce po jeho začátku totiž navyšují své vedení! Na hranici ofsajdu si sbíhající Potočný poslal míč do vápna, kde Pudil v těžké pozici namazal dobře postavenému PETARU MUSOVI a tomu už stačilo pouze trefit prázdnou branku.
     
    48
    Musa zřejmě od ruského obránce inkasoval nechtěný úder kolenem do zad, už je ale na nohou. Musí za postranní lajnu, za malou chvíli se na hřiště vrátí.
     
    47
    Mikula hledal na hranici pokutového území si nabíhajícího Musu, těsně před nímž zvládl balon do bezpečí ukopnout Tatajev. Hostující útočník zůstává ležet na trávníku.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    S prvním poločasem jsou určitě spokojenější hosté, kteří si nesou do šaten vedení 1:0. Naopak fotbalisté Mladé Boleslavi musí být zklamaní, protože především v úvodní půlhodince svého soupeře jasně přehrávali. Středočeši si vypracovali i několik slibných šancí, blízko gólu byli Mešanović i Komličenko. Slovanu stačil jeden povedený balon do šestnáctky, ve třicáté minutě poslal Liberec do vedení Petar Musa. Povede se domácím po přestávce vyrovnat?
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45+3
    První poločas skončil.
     
    45+2
    Další přímý kop Středočechů opět rozehrál kapitán Matějovský, liberečtí fotbalisté si ale s vysokými balony zatím vědí rady, což nyní potvrdil Karafiát.
     
    45+1
    Žlutou kartu dostává Oscar (FC Slovan Liberec).
     
    45+1
    Nastavují se hned tři minuty.
     
    45
    Oscar fauloval Jakuba Fulneka, standardní situaci rozehrála Boleslav na krátko, Nikolaj Komličenko s Lukášem Budínským se ale proti přesile neprosadili.
     
    44
    Budínský byl v souboji s Hybšem pozdě, jeho následný zákrok vůbec nemusel přijít. Boleslavský záložník už kartu má, měl by si proto dávat větší pozor.
     
    43
    Hubínkovu riskantní rozehrávku přes střed hřiště vystihl Kamso Mara, Aleksej Tatajev posléze hodně viditelně přidržel Musu. Jasný faul, přímý kop pro Slovan.
     
    42
    Potlesk ze solidně zaplněných ochozů mladoboleslavské Lokotrans arény si vysloužil Jakub Klíma, jenž se díky parádnímu manévru zbavil napadajícího Baluty.
     
    41
    Ruský kanonýr byl faulován, domácí měli možnost přímého kopu z nadějné pozice. Zodpovědnost na sebe vzal právě Komličenko, trefil ale pouze ve zdi stojícího Hybše.
     
    40
    Nikolaj Komličenko se se štěstím odpoutal od Oscara, jeho následná rána pravačkou ale Nguyena k zákroku nedonutila, balon totiž skončil vysoko nad brankou.
    39. Kačaraba zatáhl za záchrannou brzdu
     
    39
    Po zaváhání liberecké defenzivy se sám na branku řítil Muris Mešanović, kousek před vápnem ale nešťastně podklouzl, čehož bleskově využil Kačaraba.
     
    38
    Baluta odevzdal balon Musovi a poté si nabíhal do volného prostoru. Přihrávku sice dostal, nic zajímavého ale kvůli Pudilově těsnému bránění nevymyslel.
     
    37
    Středočeši se pomalu vrací k nátlakové hře, kterou praktikovali před inkasovanou brankou. Jakub Fulnek to zkoušel samostatně, Pešek si v souboji s ním šikovně došel pro faul.
    36. Komličenkova hlavička nad bránu
     
    36
    Mladý záložník třetího celku tabulky si přehodil balon na silnější pravačku a poslal jej před branku, kde z těžké pozice nad horní tyč hlavičkoval Nikolaj Komličenko.
     
    35
    Karafiát nehlavičkoval úplně přesvědčivě, míč nasměřoval před vlastní šestnáctku, kde musel Jan Mikula hodně zabrat, aby se ke střele nedostal Pavel Bucha.
     
    34
    Rumunský fotbalista zamotal hlavu Fulnekovi a vyslal před Jana Stejskala další nepříjemnou nabídku, kterou domácí přestáli jen díky šťastnému zásahu Pudila.
     
    33
    Na kopačky Středočechů se najednou nalepila nervozita, Budínského zpětný pas vystihl Alexandru Baluta, s nímž si ale poradil zatím skvěle pracující Hubínek.
     
    32
    Vzhledem k dosavadnímu průběhu prvního poločasu určitě nemůžeme tvrdit, že by Slovan v Lokotrans aréně vedl zaslouženě. Jak domácí hráči zareagují?
    30. Petar MUSA - 0:1
     
    30
    Liberec právě vstřelil branku!
    Jenže hostující fotbalisté jsou na rozdíl od svého soupeře produktivní, hned svou první šanci v tomto utkání totiž přetavili v gól. Mikula využil nedorozumění Buchy s Fulnekem a poslal do šestnáctky přízemní centr, před brankou se na to konto dobře zorientoval PETAR MUSA, jenž se přehledem překonal Stejskala.
     
    29
    Centr na levém křídle úplně nehlídaného Hybše se vůbec nepovedl, podobně si o pár okamžiků později počínal také Jan Mikula. Hostům se v útoku zatím moc nedaří.
    28. Buchova střela těsně vedle tyče
     
    28
    Svěřenci Jozefa Webera jsou při chuti. Marek Matějovský se fantasticky zbavil Mary, zasekl míč a přihrál na hranici vápna číhajícímu Buchovi, který vypálil nad branku.
     
    27
    Liberecký brankář si poradil i s následným rohovým kopem Mladé Boleslavi, když balon s přehledem vyboxoval mimo šestnáctku. Nguyen opět potvrzuje své nesporné kvality.
     
    26
    Domácí byli znovu blízko vedoucímu gólu zápasu! Nikolaj Komličenko ve vápně přetlačil Kačarabu, přehodil si balon na pravačku a tvrdou ranou pořádně protáhl Nguyena.
     
    25
    Sudí tam viděli teč, Středočeši tak kopali další roh. Tentokráte Nguyena a spol. nikterak výrazněji neohrozili, útočným faulem se totiž provinil Aleksej Tatajev.
     
    24
    První velkou šanci utkání měla Mladá Boleslav! Marek Matějovský si počkal na ideální moment pro centr a pak poslal míč k Mešanovićovi, jehož pokus z první skončil těsně mimo.
     
    23
    Zatím se hraje ve velice slušném tempu, především domácí fotbalisté se prezentují povedenými ofenzivními kombinacemi. Další táhne Jakub Fulnek.
     
    22
    Mara zrychlil hru skákavým pasem pro Romana Potočného, jenž okamžitě z první centroval, Petar Musa s Jakubem Peškem ale neměli šanci na balon dosáhnout.
     
    21
    Hubínek ukázkově zapracoval směrem vzad a odzbrojil Maru. Posléze centroval Budínský a míč prodlužoval Mešanović, jenže Komličenko si nepohlídal ofsajd.
     
    20
    Matějovský přenesl hru ke Klímovi, jenž si nerozuměl s Budínským. Liberečtí si posléze znovu počínali nepřesně, Baluta nakonec raději fauloval boleslavského kapitána.
     
    19
    Mešanović se ve vzduchu střetl s Nguyenem, který vypadá po pádu na trávník lehce otřeseně. Boleslavskému útočníkovi byl navíc odpískán ofsajd.
     
    18
    Chvilkový nápor domácího celku ukončil až Potočný, který obral o balon Matějovského. Útočná akce Liberce skončila ještě dřív než začala, skvěle zasáhl Tatajev.
    17. Hosté přihlíželi ke střele Komličenka
     
    17
    Pěkná kombinační akce Weberovy družiny. Mešanović sklepl pro Komličenka, ten si vyměnil míč s Klímou a poté vystřelil, jeho pokus ovšem postrádal razanci.
     
    16
    Hybšův pas prolétl podél postranní lajny, za volným balonem se vydali Tatajev a Baluta. Rychlejší byl domácí stoper, který raději odehrál na autové vhazování.
     
    15
    Liberečtí zahrávali přímý kop z levé strany. Ondřej Karafiát kroutil balon ke vzdálenější tyči Stejskalovy branky, na malém vápně ale ve vzduchu dobře zasáhl Pudil.
     
    14
    Žlutou kartu dostává Lukáš Budínský (FK Mladá Boleslav).
     
    13
    Výsledek celé situace je nakonec velmi příznivý, oba aktéři předchozího souboje jsou poměrně rychle zpět na nohou, žádné delší ošetření nebude potřeba.
     
    12
    Ve středu pole se hlavami velice nepříjemně srazili Aleksej Tatajev s Oscarem. Hlavní sudí okamžitě volá na hřiště zdravotníky, tohle nevypadalo hezky.
     
    11
    Severočeši mají zatím velké problémy s aktivním napadáním v podání svého soupeře. Mikula nyní proti Buchovi se štěstím vybojoval alespoň aut.
     
    10
    Hosté se poprvé vrhli do útočení. Potočného skákavý pas z levé straně doputoval až k Mikulovi, ten měl balon ale na dlouhou nohu a nezvládl zpracování.
     
    9
    Žlutou kartu dostává Jakub Fulnek (FK Mladá Boleslav).
     
    9
    Boleslavští fotbalisté vstoupili do zápasu velice aktivně. Matějovský přesně nalezl rozběhnutého Fulneka, kterému balon na roh ukopl bránící kapitán hostí Mikula.
    8. Budínský mířil střelou do zdi
     
    8
    Po faulu na Klímu zahrávali Středočeši standardní situaci. Marek Matějovský chytře oslovil Budínského, jehož projektil nepřekonal hradbu těl před Nguyenem.
     
    7
    Žlutou kartu dostává Taras Kačaraba (FC Slovan Liberec).
     
    6
    Matějovský poslal míč na přední tyč, kde si neobratně počínal Budínský. Rodící se protiakci Slovanu zastavil Tatajev, když takticky fauloval záložníka Oscara.
     
    5
    Komličenko si na hranici vápna vyměnil míč s Mešanovićem, jehož centr před branku neprošel. Nestalo se tak ani po Fulnekově nabídce, domácí ale budou kopat roh.
     
    4
    Budínský přenechal balon lépe postavenému Klímovi, jehož nabídka směřovala do míst, kde se pohyboval Fulnek. Před ním stačil zasáhnout Mikula, aut pro Boleslav.
     
    3
    Hubínek na pravé straně narýsoval parádní kolmici pro Budínského. Ten se dostal až do pokutového území, jeho přihrávka pro Komličenka ovšem nebyla povedená.
     
    2
    Komličenko absolvoval hlavičkový souboj proti Kačarabovi, načež velice tvrdě dopadl na trávník. Zpět na nohy se domácímu útočníkovi moc nechtělo, vše by ale mělo být v pořádku.
     
    1
    Hlavní sudí Pavel Rejžek dal pokyn k zahájení tohoto utkání, pojďme na to! Rozehrávky se ujali domácí fotbalisté, kteří nastupují v bílých dresech, naopak svěřenci zaskakujícího trenéra Medynského budou hrát v modrém.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Poslední vzájemné utkání

    15. 4. 2019 – FK Mladá Boleslav – FC Slovan Liberec 1:2

    Branky: 90+3. Přikryl (pen.) – 67. Potočný (Malinský), 89. Malinský (Musa)

    FK Mladá Boleslav: Šeda – Fulnek, Hájek, Jugas, Túlio (66. Ladra) – Hubínek, Tatajev (64. Takács) – Bucha (46. Mareš), Matějovský (C), Přikryl – Mešanović

    FC Slovan Liberec: Nguyen – Koscelník, Kačaraba, Karafiát, Hybš – Breite (C), Mara (60. Pešek), Oscar – Malinský (90+1. Vukliševič), Kozák (88. Musa), Potočný
     
    FC Slovan Liberec

    Severočeši každoročně patří k nejnepříjemnějším soupeřům, zápasy s nimi jsou velice náročné. V dosavadním průběhu této sezony se libereckým fotbalistům tolik nedaří, o čemž svědčí i patnáct posbíraných bodů ze třinácti kol a až desáté místo v tabulce. Z posledních pěti zápasů uspěli modro-bílí pouze jednou, když v divokém zápase na domácí půdě porazili České Budějovice 4:2, naopak hned třikrát remizovali. Nerozhodným výsledkem skončilo jejich klání s Teplicemi, Opavou a také s Jabloncem. Severočeské derby, které se odehrálo minulý víkend, nabídlo divákům především skvělý druhý poločas, konečný výsledek 2:2 byl asi spravedlivý. Slovan se dnes musí obejít bez trenéra Pavla Hoftycha, který bude na lavičce chybět kvůli čtyřem žlutým kartám.
     
    FK Mladá Boleslav

    Středočeši jsou týmem, který v této sezoně nejvíce drží krok s Plzní a pražskou Slavií. Momentálně svěřenci trenéra Webera okupují třetí pozici, přičemž na druhou Viktorii ztrácí jen čtyři body. Drtivou většinu ze získaných pětadvaceti bodů posbírali mladoboleslavští fotbalisté před vlastními fanoušky. V Lokotrans aréně ještě neprohráli, s prázdnou se odsud kromě již zmíněných Západočechů vracely třeba Sparta či Ostrava. Minulý víkend se celek z města automobilů konečně dočkal prvního tříbodového zisku z hřiště soupeře, po trefách Nikolaje Komličenka a Pavla Buchy vyloupili bílo-modří zlínskou Letnou. Druhý jmenovaný se dnes musí mít na pozoru, stejně jako Marek Matějovský a Muris Mešanović totiž nastoupí pod hrozbou čtvrté žluté karty.
     
    Příjemné nedělní odpoledne přeji všem fanynkám a fanouškům české kopané! FORTUNA:LIGA má dnes na programu především duel Plzně se Slavií, hrát se ale bude i na dalších dvou stadionech. My se společně zaměříme na souboj mezi Mladou Boleslaví aSlovanem Liberec, začínáme ve 14:30.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 14:30.

    Vojtěch Tůma

    Branky: 55. Budínský (pen.) – 30. Musa (Mikula), 48. Musa, 64. Potočný (pen.)

    Karty:   9. Fulnek (MBL), 14. Budínský (MBL), 66. Matějovský (MBL) – 7. Kačaraba (LIB), 45+1. Oscar (LIB), 50. Mara (LIB), 54. Mikula (LIB), 68. Pešek (LIB)


    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 4:6. Střely mimo: 5:5. Rohy: 5:2.
    FK Mladá Boleslav: Stejskal – Jakub Klíma, Tatajev, Pudil, Fulnek (61. Jiří Klíma) – Budínský, Matějovský (C), Hubínek, Bucha (68. Túlio) – Komličenko, Mešanović (76. Ladra).
    Náhradníci: Šeda – Túlio, Jiří Klíma, Křapka, Pech, Hašek, Ladra.

    FC Slovan Liberec: Nguyen – Mikula (C), Kačaraba, Karafiát, Hybš – Oscar (90+2. Alibekov), Mara – Pešek (72. Malinský), A. Baluta, Potočný – Musa (85. Kuchta).
    Náhradníci: Knobloch – Koscelník, Chaluš, Alibekov, Breite, Malinský, Kuchta.

    Rozhodčí: Pavel Rejžek – Jiří Pečenka, Dan Vodrážka
    ocianews.com