Mladá Boleslav – Liberec 1:3 (kon.) | Č. Budějovice – Karviná 3:0 (kon.) | Plzeň – Slavia 0:1 (kon.)
konec
FK Mladá Boleslav
1:3 (0:1)
FC Slovan Liberec
Neděle 27.10.2019, 14:30 • Lokotrans aréna, Mladá Boleslav • FORTUNA:LIGA • 14. kolo
Předzápasové kurzy
    64. Roman POTOČNÝ - 1:3
     
    64
    Liberec právě vstřelil branku!
    S nadějemi Liberce na plný bodový zisk to vypadá zase o něco lépe, hosté totiž zvyšují na 3:1. Míč si na penaltový puntík postavil ROMAN POTOČNÝ a se štěstím překonal brankáře Stejskala.
    55. Lukáš BUDÍNSKÝ - 1:2
     
    55
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Stíhací jízda začíná, Mladá Boleslav se krátce po druhé inkasované brance dostává zpět na dostřel. Tradiční penaltový exekutor byl faulován, pokutového kopu se proto ujal LUKÁŠ BUDÍNSKÝ, jenž s přehledem překonal marně se natahujícího Nguyena.
     
    48
    Liberec právě vstřelil branku!
    Lepší vstup do druhého poločasu si hostující fotbalisté nemohli přát, krátce po jeho začátku totiž navyšují své vedení! Na hranici ofsajdu si sbíhající Potočný poslal míč do vápna, kde Pudil v těžké pozici namazal dobře postavenému PETARU MUSOVI a tomu už stačilo pouze trefit prázdnou branku.
    30. Petar MUSA - 0:1
     
    30
    Liberec právě vstřelil branku!
    Jenže hostující fotbalisté jsou na rozdíl od svého soupeře produktivní, hned svou první šanci v tomto utkání totiž přetavili v gól. Mikula využil nedorozumění Buchy s Fulnekem a poslal do šestnáctky přízemní centr, před brankou se na to konto dobře zorientoval PETAR MUSA, jenž se přehledem překonal Stejskala.

    Vojtěch Tůma

    Branky: 55. Budínský (pen.) – 30. Musa (Mikula), 48. Musa, 64. Potočný (pen.)

    Karty:   9. Fulnek (MBL), 14. Budínský (MBL), 66. Matějovský (MBL) – 7. Kačaraba (LIB), 45+1. Oscar (LIB), 50. Mara (LIB), 54. Mikula (LIB), 68. Pešek (LIB)


    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 4:6. Střely mimo: 5:5. Rohy: 5:2.
    FK Mladá Boleslav: Stejskal – Jakub Klíma, Tatajev, Pudil, Fulnek (61. Jiří Klíma) – Budínský, Matějovský (C), Hubínek, Bucha (68. Túlio) – Komličenko, Mešanović (76. Ladra).
    Náhradníci: Šeda – Túlio, Jiří Klíma, Křapka, Pech, Hašek, Ladra.

    FC Slovan Liberec: Nguyen – Mikula (C), Kačaraba, Karafiát, Hybš – Oscar (90+2. Alibekov), Mara – Pešek (72. Malinský), A. Baluta, Potočný – Musa (85. Kuchta).
    Náhradníci: Knobloch – Koscelník, Chaluš, Alibekov, Breite, Malinský, Kuchta.

    Rozhodčí: Pavel Rejžek – Jiří Pečenka, Dan Vodrážka
    thejrc.org