Plzeň – Sparta 2:3 (1:2 po s.n.) | Zlín – K. Vary 1:4 (kon.) | Liberec – Mountfield HK 2:3 (kon.)
Kometa Brno – Litvínov 4:3 (3:2 po s.n.) | Olomouc – Vítkovice 3:4 (po pr.) | Pardubice – Mladá Boleslav 1:2 (kon.)
Kladno – Třinec 1:7 (kon.)
konec
HC Dynamo Pardubice
1:2 (1:0, 0:0, 0:2)
BK Mladá Boleslav
Neděle 27.10.2019, 18:00 • enteria arena • Tipsport extraliga • 14. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:01
    Kacetl míří na střídačku, Dynamo v šesti!
     
    54:35
    Za tvrdý zákrok v neutrální zóně dostává hostující Maris Bičevskis (MBL) menší trest za napadení. Dynamo má slušnou šanci na vyrovnání nepříznivého výsledku.
    48:17 Jiří KURKA - 1:2
     
    48:17
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté druhou brankou během dvou minut šokují enteria arenu a berou si vedení na svoji stranu! Domácí se nedokázali vymanit ze sevření, puk skončil na modré čáře na hokejce JIŘÍHO KURKY, jehož prudká střela po zemi skončila za Kacetlem – 1:2! Asistence: Martin Ševc a Oscar Flynn.
    46:13 Pavol SKALICKÝ - 1:1
     
    46:13
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Ukázková spolupráce Bruslařů přináší vyrovnání! Hosté rozjeli akci od vlastní branky, po rychlém přiťuknutí Vondrky ve středním pásmu se dostali do přečíslení ve dvou proti jednomu, které po křižném pasu Adama Zbořila z voleje za bezmocného Kacetla zakončil PAVOL SKALICKÝ – 1:1! Asistence: Adam Zbořil a Michal Vondrka.
     
    43:24
    Po dobré práci Vondrky se otevřela dálnice před Pavolem Skalickým, který se natlačil do brankoviště a v pádu zakončoval. Kacetl roztáhl betony a pomohl společně s obráncem puk vyškrábnout nad břevno!
     
    42:35
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (Jan Kloz – 2 min., držení).
     
    40:07
    Situaci v sedmé vteřině třetí třetině si obránce Martin Ševc (MBL) rozhodně za rámeček nedá. Zcela zbytečné prudké vyhození z vlastní třetiny skončilo mimo hřiště a mladoboleslavský zadák tak putuje na trestnou lavici za zdržování hry.
     
    39:09
    To rána Davida Ciencialy těsně po vhazování již byla nebezpečná, Kacetl skvělým zákrokem udržel pardubické vedení!
     
    34:33
    A po zákroku Jakuba Klepiše (MBL) na unikajícího Matěje Blümela se počet hráčů na ledové ploše vyrovná.
     
    33:42
    Přesilová hra přijde také pro Bruslaře, za podrážení míří na trestnou lavici Jan Mandát (MBL).
     
    30:31
    Rychlá kombinační akce Pardubic mohla znamenat druhý gól! Radoslav Tybor dostal puk na mezikruží, kde ho v rychlosti zpracoval a puk se zakončit do horního růžku! Krošeljova lapačka ale drží Mladou Boleslav nad vodou!
     
    26:41
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (Michal Vondrka – 2 min., vysoká hůl).
     
    24:24
    Uvidíme první přesilovou hru dnešního zápasu a budou jí hrát Pardubice. Hlavní rozhodčí viděl háček Jakuba Klepiše (MBL), který již sedí s dvouminutovým trestem za katrem.
     
    15:06
    Po špatné rozehrávce Bruslařů se kotouč objevil před Matějem Blümelem, který byl sám před Krošeljem! Zvolil rychlé zakončení po ledě, s nímž si ale slovinský gólman poradil.
     
    06:28
    Zatím asi největší boleslavskou šanci měl Pavel Kousal, který dostal přihrávku zpoza branky, z podobné pozice jako Kusý u úvodního gólu však fantastického brankáře Dynama neprostřelil! Kacetl se stihl včas přesunout a v rozkleku sebrat puk do lapačky!
    02:13 Denis KUSÝ - 1:0
     
    02:13
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Domácí hokejisté se na startu třetí minuty zápasu dostávají do vedení! DENIS KUSÝ dostal ideální přihrávku zpoza branky od Jana Kloze a zcela nehlídaný na mezikruží zamířil z první přesně nad vyrážečku Gašpera Krošelje – 1:0! Asistence: Jan Kloz.
    Marken.cz

    Petr Dejnožka

    Branky a nahrávky: 3. Kusý (J. Kloz) – 47. Skalický (Zbořil, Vondrka), 49. Kurka (Ševc, Flynn)


    HC Dynamo Pardubice: Kacetl (Štěpánek) – Holland, Eklund, Ivan, J. Kolář, J. Zdráhal, Mikuš – Tybor, R. Kousal, Mandát – Matýs, Harju, D. Kindl – Machala, J. Kloz, Kusý – Blümel, Pochobradský, Látal – Machač.
    BK Mladá Boleslav: Krošelj (Haas) – Kurka, Ševc, Fillman, Hrbas, Pláněk, Dlapa, Klikorka – Skalický, Zbořil, Vondrka – Klepiš, Cienciala, Pabiška – J. Stránský, Bičevskis, R. Zohorna – P. Kousal, Najman, Flynn.

    Rozhodčí: Hradil, Micka – Ganger, Klouček

    Diváci: 7718
    thejrc.org