Mladá Boleslav – Olomouc 5:1 (kon.) | Vítkovice – Zlín 4:3 (2:1 po s.n.) | Litvínov – Plzeň 1:3 (kon.)
K. Vary – Pardubice 8:0 (kon.) | Mountfield HK – Kladno 2:1 (po pr.) | Sparta – Liberec 0:2 (kon.)
konec
HC VERVA Litvínov
1:3 (0:0, 0:1, 1:2)
HC Škoda Plzeň
Úterý 29.10.2019, 17:30 • ZS Ivana Hlinky, Litvínov • Tipsport extraliga • 15. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
     
    Hezký úterní večer u Tipsport extraligy ledního hokeje. Dnes je na programu patnácté kolo této nejvyšší soutěže, která už je v plném proudu a my se prostřednictvím tohoto textového online přenosu zaměříme na duel mezi týmy HC VERVA Litvínov a HC Škoda Plzeň.
     
    HC VERVA Litvínov

    Litvínovští hokejisté se po menší změně v kádru, kterou udělalo vedení Vervy a dočasně vyřadilo z "A" týmu obránce Karla Kubáta, od kterého čekalo více po návratu z KHL, snaží začít bodovat, aby se v tabulce pohybovali směrem nahoru. Obranné řady vyztužil navrátilec Tomáš Pavelka, jenž přišel z pražské Sparty do míst, kde to dobře zná. A Verva po dvou duelech získala dva body na hřišti soupeřů. Nejprve na ledě Kladna a poté s lídrem tabulky Brnem, kde taktéž její hráči vydolovali cenný bod. V tabulce tak postoupili na jedenáctou pozici a mají na svém kontě čtrnáct bodů. Čtyřikrát vyhráli, desetkrát pak odešli z ledu jako poražený tým. Aspoň ale zapsali tři body z těchto proher. Dnes je čeká další těžký duel, s Plzní to bude další velká bitva, uvidíme, zda hosty o nějaký ten bod oberou.

    Nejproduktivnější hráči

    Richard Jarůšek – 9 bodů (4+5)
    Jakub Petružálek – 9 bodů (4+5)
    Martin Hanzl – 8 bodů (4+4)
    Plzeň se bude i v tomto utkání spoléhat na nejproduktivnějšího hráče ligy – Milana Gulaše
     
    HC Škoda Plzeň

    Hosté ze Škody Plzeň jsou na tom v tabulce Tipsport extraligy lépe, zatím se nacházejí na sedmém místě se třiadvaceti body. Na svém kontě mají sedm výher a šest proher, z toho dvě po prodloužení či nájezdech a obě s pražskou Spartou. Plzenští hokejisté po prohře s Kometou Brno, kdy na jejím ledě prohráli 1:3 z jejich pohledu, v sobotu zabrali a doma porazili úřadujícího mistra a majitele Masarykova poháru vysoko 6:1. O den později znovu na svém ledě přivítali pražskou Spartu, se kterou ve třetí třetině prohrávali 1:2, ovšem prodloužení zařídil kdo jiný, než ostrostřelec Milan Gulaš, který využil přesilovou hru. Nastavená hrací doba pak vítěze neurčila a na řadu přišly samostatné nájezdy. A v nich uspěla Sparta, která podruhé v sezóně Plzeň porazila mimo základní hrací dobu. Dnes na ledě Vervy budou hosté favoritem a uvidíme, zda tuto roli naplní.

    Nejproduktivnější hráči

    Milan Gulaš – 29 bodů (16+13)
    Tomáš Mertl – 15 bodů (8+7)
    Michal Moravčík – 11 bodů (2+9)
     
    Vzájemná utkání

    Oba celky se už v letošním ročníku Tipsport extraligy utkaly. V polovině září se z výhry 2:0 nad Vervou radovala Plzeň a ráda by na tuto výhru navázala i dnes. Naopak domácí hokejisté prahnou po odplatě. Čeká nás tak zajímavý zápas, tak si ho nenechte ujít.

    Plzeň – Litvínov 2:0
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    HC VERVA Litvínov: Honzík (Janus) – Jánošík (A), T. Pavelka, Baránek, Ščotka, Štich, L. Doudera – Válek, V. Hübl (A), F. Lukeš – Petružálek, M. Hanzl, Jarůšek – Myšák, Gerhát, Kašpar (C) – Jurčík, Helt, Trávníček – Zygmunt.

    HC Škoda Plzeň: Frodl (Kolář) – Moravčík, Vráblík, Houdek, Čerešňák, Budík, L. Kaňák, T. Voráček – Pour, Kracík (A), Gulaš (C) – Suchý, R. Vlach, Rob – Straka (A), Kodýtek, Eberle – Vracovský, Kolda, Kantner.

    Rozhodčí: Hejduk, Veselý – Gerát, Hynek.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:09
    Hosté vyhráli vhazování, konkrétně Jaroslav Kracík a pomalu se dostávali do útoku. Avšak puk poté získala Verva a hned se dopustila zakázaného uvolnění.
     
    00:26
    Indiáni už se usadili v pásmu Litvínova a kombinovali před Honzíkem, se střelou Plzně však domácí brankář neměl problém.
     
    00:49
    Viktor Hübl na druhé straně měl velkou šanci, když mířil z mezikruží mezi betony Dominika Frodla. Plzeňský brankář je však včas sklapl a podržel svůj tým. Hra je přerušena.
     
    01:14
    Už ale opět Západočeši chvilku operovali před Honzíkem, ale ten znovu nemusel zasahovat.
     
    01:42
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Jakub Petružálek – 2 min., podrážení).
     
    01:42
    Jako první si přesilovou hru zahrají hosté z Plzně. Vhazovat se bude po levé ruce Davida Honzíka.
     
    02:03
    Michal Moravčík pálil od modré čáry a také gólman Vervy předvedl zákrok, když sklapl své betony. Hra je opět pozastavena a vhazuje se po jeho pravé ruce.
     
    02:33
    Po nepřesné střele hostů získala puk domácí obrana a hned ho poslala až před branku Dominika Frodla. Hosté tak zakládají akci z hloubi vlastního obranného pásma.
     
    03:02
    Tomáš Vracovský se dostal ke střele před Honzíkem, ale ani ta nekončí mezi třemi tyčemi.
     
    03:42
    Nyní domácí čelili menšímu tlaku Plzně. Verva ho však ustála a nyní je už v plném počtu.
     
    04:05
    Jan Eberle dojel puk ve vlastním obranném pásmu a hosté tak velmi rychle směřují zase do útočného pásma. Obrana Litvínova se naopak vrací zpět před Davida Honzíka.
     
    05:11
    Hanzl se natlačil před Frodla, chvíli byl před ním domácí tlak, ale ani po této situaci se skóre nemění. A na druhé straně zasahoval opět Honzík, jenž kryje další plzeňskou střelu.
     
    05:34
    Lukáš Kašpar dostal přihrávku od Petružálka a vystřelil na Dominika Frodla. Brankář škodovky ale zastavuje jeho střelu a opět drží hosty.
     
    06:32
    Tomáš Pavelka z ostrého úhlu netrefil částečně odkrytou klec Dominika Frodla. Hosté se ubránili další domácí šanci. Hra je pozastavena a následuje první komerční přestávka.
     
    06:37
    Hosté se vrátili zpět do útočného pásma, z levé strany vyslal jedovatou střelu Roman Vlach, David Honzík však zakročil a puk chytil do lapačky. Znovu raději nechal zastavit hru.
     
    07:08
    Richard Jarůšek se probil do další šance Litvínova, obrovitý útočník litvínovské Vervy však nezamířil přesně a Plzeňští otáčejí hru na opačnou stranu.
     
    07:54
    Znovu agilní Jarůšek, ten nyní nahrával puk na najíždějícího Jana Myšáka, ovšem mladičký litvínovský útočník na kotouč nedosáhl.
     
    08:28
    Viktor Hübl dostal od Válka puk do jízdy, podél pravého mantinelu si sjel blíže brance Frodla, jeho zakončení ale brankář Plzně pokryl a místo u své levé tyče si tak pohlídal.
     
    09:33
    Pavelka si připsal dobrý obranný zákrok proti další hostující šanci a Verva zatahuje kotouč znovu směrem do útočného pásma.
     
    10:17
    Domácím se ale nepovedlo dostat se ke střele před Dominikem Frodlem a ten tak mohl být v klidu.
     
    10:50
    Hostující obrana propadla a ke střele na pravé straně mohl v dobré pozici střílet Michal Trávníček, ale kotouč mu sjel z čepele a branku Dominika Frodla tak vůbec neohrozil.
     
    11:04
    Agilní domácí celek se znovu dostal do pásma Plzně, kde však vázla kombinace a Verva se pak sama z útočného pásma vykázala.
     
    11:37
    Martin Hanzl vyšperkoval další akci Litvínova ještě přihrávkou na svého spoluhráče, avšak ten si před Frodlem nepočínal zrovna nejlépe.
     
    12:23
    Petr Straka střílel na Honzíkovu branku, trefil však jen boční konstrukci jeho klece. Hned na to pak obrana Litvínova sebrala puk a míří s ním do útočné třetiny.
     
    13:18
    I domácí vyrobili chybu v obraně, hosté však tuto taktéž nedokázali potrestat. Stále se nepřerušuje a hra plyne dál.
     
    13:53
    Hra se opět přelévala ze strany na stranu a nedošlo k žádnému přerušení hry. Nyní jsou u puku Litvínovští a v páté minutě, kdy se vůbec nezastavovala hra, se ke střele nedostali.
     
    14:59
    Další pokus hostů byl zablokován obranou Litvínova a hra stále pokračuje. Do akce se řítí Verva.
     
    15:06
    Až nyní se poprvé po velmi dlouhé době přerušila hra a hned na to je nahlášena další komerční přestávka.
     
    15:22
    Jan Myšák byl odzbrojen Houdkem, který hned na to uhání s pukem před branku litvínovské Vervy. Obrana domácích se tak musela vrátit zase velmi rychle zpět.
     
    16:13
    Kodýtek se dostal k puku za brankou Vervy, poté střílel prakticky z nulového úhlu, ale Honzík nemusel zasahovat. Následně pak pálil Budík od modré čáry a jeho pokus u David Honzík zastavil.
     
    17:01
    Čerešňák jen nahodil puk do útočného pásma a Plzenští odcházejí střídat, a to samé také domácí celek.
     
    17:33
    Jan Myšák nedokázal prostřelit v solidní šanci Dominika Frodla a ten si tak připisuje další přesný zákrok a drží své spoluhráče.
     
    18:21
    Vhazuje se ve středním pásmu blíže litvínovské brance.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:45
    Martin Hanzl našel prostor pro přihrávku na Richarda Jarůška, ale Michal Moravčík vše vystihl a kotouč vypíchl. Na druhé straně pak Plzeň zahrozila před Honzíkem, ale ten nakonec nezasahoval.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    První třetina je minulostí. V ní jsme neviděli ani jednu branku, ovšem akce na obou stranách ano. Hrál se poměrně svižný hokej, kterému chyběly opravdu jen vstřelené góly. Gólmani obou týmů zatím drží svá čistá konta a naděje na úspěch. Uvidíme, co nám přinese druhá třetina, která začne přibližně v 18:20.
     
    Střely na branku: 10 – 10
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:13
    Západočeši po vyhraném vhazování mířili do první akce ve druhé části hry. Puk se dostal k Milanu Gulašovi, ale ten poté neohrozil branku Davida Honzíka.
     
    21:15
    Jakub Pour najížděl před branku Litvínova a klepal si o přihrávku, vyslyšen však nebyl, ač byl v dobré pozici ke střele.
     
    22:03
    Domácí se ještě nedostali pořádně k žádné střele před brankou hostů a Plzeň se tak vydala opět na druhou stranu. Před Honzíkem ale nevystřelila.
     
    22:54
    Hosté opět pronikli do útočného pásma, kde střílel Vlach, jeho pokus ale zastavil Filip Helt, jenž dostal tento do neutrální zóny.
     
    23:49
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Martin Hanzl – 2 min., krosček).
     
    24:19
    V oslabení se dostali do přečíslení litvínovští hokejisté, ale Jurčíkova přihrávka na Michala Trávníčka zužitkována nebyla.
     
    24:42
    Plzeň se uhnízdila v pásmu Litvínova a rozjela přesilovkový kolotoč. Domácí se však ubránili a po zisku kotouče ho vyhodila přes celé kluziště až před Dominika Frodla.
     
    25:49
    Domácí celek je už v plném počtu.
     
    25:59
    Dominik Frodl se ještě od úvodních minut druhé třetiny pořádně nezahřál ve svém brankovišti, to ani po střele Filipa Helta.
     
    26:38
    Následuje komerční přestávka a po ní si domácí zahrají svou první přesilovou hru.
     
    26:38
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Tomáš Voráček – 2 min., nedovolené bránění).
     
    27:01
    Lukáš Kašpar potáhl puk do útočného pásma, ale Verva tam nepředvedla vůbec nic. Naopak hosté se dostali na kotouč a vyhodili ho až před Davida Honzíka.
     
    27:36
    Hosté se opět dokázali osvobodit a dalším vyhozením puku šetří cenné vteřiny ze svého oslabení.
     
    28:27
    Jan Ščotka napřáhl k pořádné střele od modré čáry a proti ní zasáhl Dominik Frodl. Znovu se pak Plzenští osvobozují a tohle oslabení už zvládnou.
     
    28:38
    Plzeň je v plném počtu.
     
    29:09
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Pawel Zygmunt – 2 min., vysoká hůl).
     
    29:09
    Zygmunt zasáhl holí do obličeje hostujícího brankáře Dominika Frodla a nabízí tak přesilovou hru pro plzeňské indiány.
     
    29:31
    Z bekhendu střílel Milan Gulaš z levého kruhu a jeho pokus chytil David Honzík. Poté pálil Jan Eberle z mezikruží, ale znovu zasáhl domácí brankář, který notně svůj tým podržel.
     
    30:07
    Hosté zavřeli Litvínov v jeho pásmu a opět to zkoušejí před Davidem Honzíkem. Jeho jmenovec z obrany Štich mu nyní pomohl zákrokem a poté už gólman Vervy má puk pod kontrolou.
     
    31:09
    Zygmunt je na ledové ploše a Litvínov je v plném počtu.
     
    31:28
    Petr Straka se snažil přebruslit tři beky Litvínova, zatáhl puk před Davida Honzíka. Hosté ale před ním nijak zvlášť jeho branku neohrozili.
     
    32:30
    Jan Myšák pláchl všem po pravé straně a poté se rozhodl sám zakončit, jeho nebezpečnou střelu ale pokryl Dominik Frodl. Hru poté nechal přerušit a následuje další komerční přestávka.
     
    32:37
    Adam Jánošík měl prostor ke střele, ale u bližší tyče byl připraven Dominik Frodl, který si tak připisuje další veledůležitý zákrok. Stále jsme se nedočkali úvodní branky zápasu.
     
    33:21
    Tomáš Vracovský přišel o kotouč a do akce na druhé straně šli domácí. Gerhátovu střelu pak zablokovala obrana Plzně a pomohla tak znovu brankáři hostů.
     
    34:05
    Ostrostřelec Milan Gulaš, který dnes bodově mlčí, se nyní dostal ke kotouči, ale jeho přízemní pokus nekončí mezi třemi tyčemi.
     
    34:41
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak nyní se už skóre otevírá, v pětatřicáté minutě se z pravého kruhu ke vzdálenější tyči trefuje obránce hostů LUKÁŠ KAŇÁK a nedal tak Davidu Honzíkovi žádnou šanci – 0:1. Do vedení tak jdou hosté a byl u toho i Gulaš, jenž už má dnes tedy také bod. Asistence: Filip Suchý a Milan Gulaš.
    34:41 Lukáš KAŇÁK - 0:1
     
    35:51
    Eberle byl v souboji s Douderou o kotouč, nakonec ho vyhrál druhý jmenovaný a do akce tak jdou zase hokejisté domácího Litvínova.
     
    36:32
    Mezi střídačkami bojovaly o kotouč oba týmy, nakonec byl puk přišlápnut a sudí hru přerušují.
     
    36:50
    Litvínovští se ubránili další akci Plzně a šli tak do dalšího útoku. Ovšem dále než do středního pásma se nedostali a před branku Honzíka už zase míří hosté.
     
    37:45
    Jakub Petružálek převzal přihrávku od Hanzla na pravém kruhu a pohotově vystřelil. Dominik Frodl ale rychle zasáhl a udržel tak nulu na svém kontě i těsný náskok Plzně.
     
    38:18
    Hosté se roztáhli v útočném pásmu a delší dobu zde kombinovali před Honzíkem. Domácí se však vymanili a poslali puk do středního pásma.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:23
    Domácí vypíchli u modré obranné čáry puk a směřovali do útočné akce, ale Frodl mohl být v klidu, nikdo z domácích nevystřelil. Poté už ale ano a hostující brankář si tak už zapsal další zákrok.
     
    39:43
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Marek Baránek – 2 min., napadení).
     
    39:58
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Michal Moravčík – 2 min., vysoká hůl).
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Také druhá třetina je za námi. V ní se už prosadili hosté, když se v pětatřicáté minutě z pravého kruhu trefil obránce Plzně Lukáš Kaňák a poslal indiány do vedení. Šance měli ale i litvínovští hokejisté, avšak Dominik Frodl jejich pokusy pochytal. Uvidíme, co nám ještě nabídne třetí třetina, která bude začínat s hrou ve čtyřech hráčích na obou stranách a začne přibližně v 19:17.
     
    Střely na branku: 15 – 21
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:45
    Petr Straka se dostal do blízkosti Davida Honzíka, jeho pokus však zastavila obrana Vervy.
     
    41:43
    Domácí celek je v plném počtu a začíná jeho zkrácená přesilová hra.
     
    41:58
    A také Moravčík je už na ledové ploše a i hosté z Plzně jsou kompletní.
     
    42:10
    Matěj Kolda se natlačil před Honzíka, kde clonil, následná střela Milana Gulaše pak končí na brankáři Litvínova a ten hru po chvilce přerušuje.
     
    43:04
    František Gerhát se ocitl tváří v tvář Frodlovi, ale jeho pokus nakonec mezi třemi tyčemi nekončí. Domácí ale měli velkou šanci srovnat.
     
    44:00
    Milan Gulaš na druhé straně poslal puk Filipu Suchému, který se ocitl taktéž v dobré šanci, ale na Davida Honzíka nevyzrál.
     
    44:31
    Litvínov právě vstřelil branku!
    V Litvínově je vyrovnáno a začíná se znovu od začátku. Výborně to udělal Martin Hanzl, který sebral odražený puk u Frodla, objel jeho klec a poté zpoza ní naservíroval pas na FILIPA HELTA, který z pravého kruhu propálil Dominika Frodla – 1:1. Asistence: Martin Hanzl a Jakub Petružálek.
    44:31 Filip HELT - 1:1
     
    45:27
    Zakázané uvolnění Litvínova stěhuje hru před branku Davida Honzíka, kde se bude vhazovat po jeho pravé ruce.
     
    45:56
    Ondřej Jurčík byl zastaven obranou Plzně a nedostal se do zakončení před Dominikem Frodlem. A do akce na opačném konci kluziště se tak dostávají zase indiáni.
     
    46:42
    Verva se na chvíli vrátila do útočného pásma zpět, ale velmi rychle byla vykázána a vrací se zase zpátky do obrany.
     
    47:08
    Jakub Petružálek hledal přihrávkou Martina Hanzla, který se protáhl, ale následně pak ideálně kotouč netrefil.
     
    47:42
    Jan Myšák byl v souboji o puk s Vojtěchem Budíkem, nakonec byl úspěšnější druhý jmenovaný a už zaváží puk do teritoria domácího Litvínova.
     
    48:35
    Na modré čáře nezachytil přihrávku Lukáš Doudera a puk se dostal do středního pásma, kde ho domácí bek dojel, ale neměl nikoho, s kým by se dostal na opačnou stranu. Puk získali hosté a jdou útočit.
     
    48:59
    Nyní následuje další komerční přestávka.
     
    49:47
    Tomáš Pavelka z levé strany vyslal pohotovou střelu a Dominik Frodl vytasil pohotový zákrok. Poté to ještě zkusil Jan Myšák, ale i jeho pokus brankář Plzně vykryl.
     
    51:01
    Michal Moravčík střílel na domácí branku, jeho rána ale byla zblokována do ochranné sítě a hra je přerušena.
     
    51:22
    I Baránkův pokus byl vytěsněn hosty mimo tři tyče a indiáni posílají puk do neutrální zóny tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění.
     
    52:11
    Následuje další komerční přestávka.
     
    52:46
    Milan Gulaš vyslal pokus na litvínovskou branku a puk končí jen na ní. Domácí si tak mohli oddychnout, neboť pokus hostujícího hráče byl nebezpečný.
     
    54:12
    Petružálek se nepropracoval ke střele před hostující klecí, Frodl tak mohl být v klidu. A hosté už míří do další útočné akce.
     
    55:10
    František Lukeš našel přihrávkou Tomáše Pavelku, avšak navrátilec do Litvínova se před Frodlem z levé strany neprosadil.
     
    55:54
    Dominik Frodl před dotěrnými domácími hráči nyní raději sebral puk a nechal hru přerušit. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    56:30
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Jaroslav Kracík – 2 min., faul loktem).
     
    56:51
    Domácí hrají v závěru třetí třetiny přesilovou hru a mají tak šanci strhnout vedení na svou stranu. Hosté se ale ihned po vhazování osvobodili.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:17
    Adam Jánošík vyslal tvrdou ránu, kterou hosté srazili do bezpečí a hned se hráči Plzně dostal do úniku ve vlastním oslabení Petr Straka, proti Honzíkovi ale neuspěl.
     
    58:30
    Hosté jsou v plném počtu.
     
    58:40
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Obrana Litvínova zapomněla na vracejícího se JAROSLAVA KRACÍKA z trestné lavice, ten nabral rychlost a před Honzíkem nejprve naznačil střelu z levé strany a poté z bekhendu zakončil a poslal puk za jeho záda – 1:2. Hosté tak strhávají vedení opět na svou stranu. Bez asistence.
    58:40 Jaroslav KRACÍK - 1:2
     
    59:38
    Domácí hrají se šesti bruslaři v poli a bez brankáře.
     
    59:45
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hosté pečetí výhru na ledě Vervy. Viktor Hübl, který naskakoval za Honzíka na led, upadl a do akce na prázdnou branku se řítil JAN EBERLE. Brankář Litvínova ještě sprintoval zpět do branky, ale gólu v prázdné síti už nezabránil – 1:3. Asistence: Petr Straka.
    59:45 Jan EBERLE - 1:3
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Verva v závěru třetí třetiny sahala minimálně po bodu, nakonec nezískala ani jeden. Nejprve po návratu z trestné lavice překonal Honzíka Jaroslav Kracík a po něm pak do prázdné branky tři body pečetil Jan Eberle. Podruhé v sezóně tak Plzenští porážejí litvínovské hráče.
     
    Střely na branku: 25 – 33
     
    Dnešní utkání sledovalo 4 896 diváků.
     
    Nejlepším hráčem na hostující straně byl vyhlášen Milan Gulaš, na té domácí pak Adam Jánošík.
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek úterního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (19:58:22)
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 45. Helt (M. Hanzl, Petružálek) – 35. L. Kaňák (Suchý, Gulaš), 59. Kracík, 60. Eberle (Straka)


    HC VERVA Litvínov: Honzík (Janus) – Jánošík (A), T. Pavelka, Baránek, Ščotka, Štich, L. Doudera – Válek, V. Hübl (A), F. Lukeš – Petružálek, M. Hanzl, Jarůšek – Myšák, Gerhát, Kašpar (C) – Jurčík, Helt, Trávníček – Zygmunt.
    HC Škoda Plzeň: Frodl (Kolář) – Moravčík, Vráblík, Houdek, Čerešňák, Budík, L. Kaňák, T. Voráček – Pour, Kracík (A), Gulaš (C) – Suchý, R. Vlach, Rob – Straka (A), Kodýtek, Eberle – Vracovský, Kolda, Kantner.

    Rozhodčí: Hejduk, Veselý – Gerát, Hynek

    Diváci: 4 896
    thejrc.org