New Jersey – Tampa 6:7 (po pr.) | Columbus – Edmonton 1:4 (kon.) | St. Louis – Minnesota 2:1 (kon.)
Arizona – Montreal 1:4 (kon.) | Colorado – Florida 3:4 (po pr.) | Los Angeles – Vancouver 3:5 (kon.)
konec
St. Louis Blues
2:1 (0:0, 1:1, 1:0)
Minnesota Wild
Čtvrtek 31.10.2019, 01:00 • Enterprise Center, St. Louis • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    41:39 Alex PIETRANGELO - 2:1
     
    41:39
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Domácí podruhé slaví gól na 2:1, o který je v tomto případě už nic nepřipraví! O´Reilly vyhrál vhazování a pak mohl smeknout klobouk před Perronovou senzační přihrávkou z levého mantinelu na ALEXE PIETRANGELA. Ten zachoval chladnou hlavu po vyjetí Dubnyka a zkušeně si počkal na střelu do prázdné branky. Asistence: David Perron, Carl Gunnarsson.
    28:43 Mats ZUCCARELLO - 1:1
     
    28:43
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Zatímco na první gól jsme čekali téměř sedmadvacet minut, tak na ten druhý jen pár desítek vteřin! MATS ZUCCARELLO si u zadního mantinelu vyměnil několik přihrávek se Staalem, kterému se nakonec nabídl v brankovišti a nadvakrát dostrkal puk za Binningtona. Pro norského útočníka je to vůbec první gól v sezóně! Asistence: Eric Staal, Jason Zucker.
    26:52 Sammy BLAIS - 1:0
     
    26:52
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    V sedmadvacáté minutě tu konečně máme první gól! Ryan O´Reilly diagonální přihrávkou z obranné modré čáry našel na pravé straně SAMMYHO BLAISE a ten z naprosto nevinně vypadající situace překvapil Dubnyka střelou do bližšího horního rohu. Asistence: Ryan O´Reilly, Alex Pietrangelo.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 27. Blais (R. O'Reilly, Pietrangelo), 42. Pietrangelo (Perron, Gunnarsson) – 29. Zuccarello (E. Staal, Zucker)


    St. Louis Blues: Binnington (Allen) – Pietrangelo (C), Parayko, Faulk, Bouwmeester, Dunn, Gunnarsson – Blais, B. Schenn, Schwartz – Perron, R. O'Reilly (A), Sanford – Thomas, Bozak, Steen (A) – Sundqvist, Barbašev, MacEachern.
    Minnesota Wild: Dubnyk (Stalock) – Spurgeon, Suter (A), Dumba, Brodin, Hunt, Soucy – Zuccarello, E. Staal, Zucker – Kunin, J. Eriksson Ek, Parise (A) – Hartman, M. Koivu (C), M. Foligno – Fiala, V. Rask, Greenway.

    Rozhodčí: Joannette, MacDougall – Berg, Tobias

    Diváci: 18 096
    bahis siteleri