Sparta – Svarog Teplice 9:1 (kon.)
konec
Sparta Praha
9:1 (3:1)
Svarog FC Teplice
Čtvrtek 31.10.2019, 18:10 • UNYP Arena Praha • 1. Futsal liga • 7. kolo
Předzápasové kurzy
    38:31 Michal SEIDLER - 9:1
     
    38:31
    Sparta právě vstřelila branku!
    Deset vteřin stačilo Spartě k využité přsilové hry! Pěkná kombinace vyvrcholila střelou MICHALA SEIDLERA k pravé tyči, forvard Sparty završil hattrick! Asistence: Tomáš Drahovský.
    38:21 V závěru utkání se zbytečně nechal vyloučit Osorio
     
    38:21
    Pro Maria Osoria utkání skončilo předčasně! Pokud byl první faul zbytečný, tak tento byl ještě dvakrát tak zbytečnější. Za stavu 1:8 viditelně zatáhl za dres Ricka, rozhodčímu nezbylo nic jiného, než futsalistu Svarogu vyloučit.
     
    37:20
    Velmi tvrdý a hlavně naprosto zbytečný zákrok předvedl Osorio na Michala Seidlera. Žlutá karta je na místě.
    36:20 Tomáš DRAHOVSKÝ - 8:1
     
    36:20
    Sparta právě vstřelila branku!
    Naprosto ukázkové vyřešení situace dvou na jednoho v podání Sparty. TOMÁŠ DRAHOVSKÝ přihrál Seidlerovi, který zasekávačkou posadil na zem jediného obránce i gólmana a předal kapitánovi před prázdnou bránu. Drahovský zaznamenává druhý zásah v utkání. Asistence: Michal Seidler.
    34:51 Mladen KOCIČ - 7:1
     
    34:51
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sedmý gól je na světě. Novak si šikovně pustil balón po lajně, posléze přihrál před prázdnou bránu MLADENU KOCIČOVI, na něhož už čekala velmi snadná práce. Asistence: Tihomir Novak
    32:05 Ondřej VAHALA - 6:1
     
    32:05
    Sparta právě vstřelila branku!
    Skvělý ONDŘEJ VAHALA! Gólman Sparty nejprve předvedl výborný zákrok proti ráně Černého a následně výkopem poslal balón do prázdné brány soupeře!
    28:11 Lukáš KŘIVÁNEK - 5:1
     
    28:11
    Sparta právě vstřelila branku!
    Domácí futsalisté završují pověstného "bůra!". LUKÁŠ KŘIVÁNEK nejprve přepustil balón na Ricka, aby si vzápětí převzal přihrávku od tohoto hráče a útok zakončil přesnou střelou k levé tyči! Asistence: Gabriel Rick.
    25:24 Tomáš DRAHOVSKÝ - 4:1
     
    25:24
    Sparta právě vstřelila branku!
    Skvělá kombinace vede ke čtvrtému gólu pražské Sparty! Grbeša našel před brankou úplně volného TOMÁŠE DRAHOVSKÉHO, domácí kapitán bez problémů prostřelil přesunujícího se Hůlu. Asistence: Kristian Grbeša.
    22:09 Grbeša svoji dělovku namířil do pravé tyče
     
    22:09
    Zvoní tyč! Po rozehraném autu okamžitě pálil Kristian Grbeša, jehož dělovka se odrazila od pravé části konstrukce zpátky do hry!
    18:12 Michal SEIDLER - 3:1
     
    18:12
    Sparta právě vstřelila branku!
    Domácí si berou zpět dvoubrankové vedení! Hůla vyrazil balón po střele Kociče jen k MICHALU SEIDLEROVI, který neuspěchal zakončení, udělal kličku na levou stranu a poté zasunul míč do odkryté brány. Asistence: Mladen Kocič.
    16:09 Rodrigo TAVERNA - 2:1
     
    16:09
    Teplice právě vstřelily branku!
    Teplice snižují! Claudinho skvělým pasem našel RODRIGA TAVERNU, jehož křižný pokus skončil v pravém horním rohu branky. Asistence: Claudinho a Teka.
    13:51 Michal SEIDLER - 2:0
     
    13:51
    Sparta právě vstřelila branku!
    Opět se potvrdilo staré známé pravidlo nedáš-dostaneš! Novak obral o balón Černého, předal Drahovskému, jenž vyslal do úniku MICHALA SEIDLERA. Forvard Sparty propálil Jeronima mezi nohama. Asistence: Tomáš Drahovský.
     
    13:12
    Drahovský jako poslední hráč přišel o balón na úkor Davida Černého. Teplický kapitán hledal mezírku mezi Vahalovýma nohama, tu ale nenašel!
    08:09 AMADEU - 1:0
     
    08:09
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta se ujímá vedení! Do přihrávky Seidlera z rohového kopu se opřel AMADEU, po jehož střele skončil balón v levém horním rohu! Asistence: Michal Seidler.
     
    03:09
    Seidler vyslal po pravé lajně Amadea, jenž ještě našel lépe postaveného Drahovského, ten ovšem v dobré pozici trestuhodně přestřelil!

    Milan Huppert

    Branky: 9. Amadeu (Seidler), 14. Seidler (Drahovský), 19. Seidler (Kocič), 26. Drahovský (Grbeša), 29. Křivánek (Rick), 33. Vahala, 35. Kocič (Novak), 37. Drahovský (Seidler), 39. Seidler (Drahovský) – 17. Taverna (Claudinho, Teka)

    Karty:   38. Osorio (STP)   39. Osorio (STP)


    Sparta Praha: Vahala, Plecitý – Rick, Kocič, Brahimi, Amadeu, Novak, Fejzullani, Drahovský (K), Křivánek, Hora, Grbeša, Seidler
    Svarog FC Teplice: Jeronimo, Hůla – Ossorio, Taverna, Teka, Baran, Litvinov, Černý (K), Tato, Sebiskveradze, Gansunich, Claudinho, Kunzl

    Rozhodčí: Matyš, Kaštánek – Lasch
    thejrc.org